2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktor kızmakta haklı. Sen ve bebeğin onun sorumluluğundasınız. Kasılma esnasında bebeğin kalp atımının düşüp düşmediğini biz bilemeyiz.
En fazla boşa gitmiş olursun dikkatli olmakta fayda var:)

Ay dizilerdeki gibi doğum tatbikatı yapmak istedim eşimin tepkisini çok merak ediyorum suyum geldi doğuruyorum desem çantayı falan almayı akılı eder miacaba. tabı sonrasında benı bıguzel.haşlar hahahahha

Ya bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da ben erkek tarafina gore esim

Hazırlıkların çok güzel olmuş canım
Maşallah maşallah kizcene sağlıkla kucağımiza alalım kuzulari inşallah

Ay dizilerdeki gibi doğum tatbikatı yapmak istedim eşimin tepkisini çok merak ediyorum suyum geldi doğuruyorum desem çantayı falan almayı akılı eder miacaba. tabı sonrasında benı bıguzel.haşlar hahahahha
Bu sabah bende düşündüm ama eşimin tersi terstir tırstım

Canım Çok güzeller ben de böyle şekerleri kastetmiştim çocuklara dağıtmak için bu seti nereden aldın nereye yaptırdın ya da

Maşallah kuzuya bekleyecek inşallah annesi sen dikkat et kendine

Ayy bende yapmak istiyorum eşim şimdi Samsun’da napar acaba

Subatin ilk haftasi dogum gunu canm 3 e giricek insallah. Benim esimde oyle korkuyorum sabaha karsi sanci falan girse zor uyandiririm yani. Ama gercekten ilk bebisimizdede uyaniyordu hemen birden aglayinca bebek şokla uyaniyorsun

Allah allah bende o yok canm nedeni ne acaba merak ettim. Normal birak ben sıkıldm artik diyorum bu durumdan gogus kafesim desen yara var gibi yaniyor yuzustu yatmayi ozledim ki zaten yuzustu dogumdan sonra da yatamiyorsun ki goguslerin sisliginden

benım damarlar cok catlıyordur kanıyordur ondandır canm olmasın tabı zaten kanama. Ah yüzüstü yatmakk çok güzel ben de yatarım dıyordum ama aklıma gogus sıkıntısı gelmedı hiç Şimdi mesela hafif sızı var ama doğumdan sonra sütle dolunca yine yatılmıyor mu üstüne bir de daha da mı dolgunlaşıyor süt dolunca

Masallah canim..
Calismak tetiklermiymis..ay beni.kovana kadar calisayim.o zaman...38 den sonra beklemek skici olcak
Nasip tabi hayirli zaman neyse o.zaman olsun
Evet canım yorulmak tetiklermis ben her merdiven cikisimda kasiliyorum mesela bikac gündür artmıştı baya o yüzden doktor riske atmak istemedi ben ocak ortasına kadar beklemek istiyorum dedi ne kadar kalsa o kadar iyi diye

Ayy bende yapmak istiyorum eşim şimdi Samsun’da napar acaba
ay sen ordan oraya yapma kız adam kalpten gıder sakın haa:) evıne gıdınce bı yoklarsın❤ ben yaparsam esım kızar da alırım gönlunu soncta kotu bı haftalarda degılız bılıyor bakalm belkı yaparm gece hehe:)

Subatin ilk haftasi dogum gunu canm 3 e giricek insallah. Benim esimde oyle korkuyorum sabaha karsi sanci falan girse zor uyandiririm yani. Ama gercekten ilk bebisimizdede uyaniyordu hemen birden aglayinca bebek şokla uyaniyorsun
yaa daha o da bebek kıyamam❤ neguzel beraber büyürler daha büyük olsa trıplere gırebılırdı ama buyas daha guzel büyük olmasına göre bence. Arkadsmn kızı 1e gıdıyordu. Başlarda bişmiş bilmiş of aglıyor yıne falan dıye kızıyodu ama 3yas bunun ıcın daha kolay olabılır

Ay hemde nasil ya yani benim oyleydi balonun ustune yatabilirmisin oyle dusun ben kollarimin arasindaki bosluga koyarak goguslerimi oyle yatardim yuzustu dolgunlasmayi birak sizim sizim sizliyor o zaman hemen emzirmen gerekiyorki tikaniklik olmasin diye hemde emzirince cok rahatliyosunnn

Evet bende bununla avutuyorm kendimi simdiden alistirmya baslasim zaten esylarini merak ediyor bakiyor biberonunu gordu su icicek bununla kardesin dedim simdi gelen herkese gosteriyor onu kardes bunla su iccek diyor

Senin bunyazdigin sıkıntiyi ben ozelde yasiyorum
Randevu saatinden en az 1 -1:30 hatta 2 yi gorduk yani ozamana muaneeye aliyor sizin ozeldeki randevu saatinde aliyormu muameye canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…