- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Doktor kızmakta haklı. Sen ve bebeğin onun sorumluluğundasınız. Kasılma esnasında bebeğin kalp atımının düşüp düşmediğini biz bilemeyiz.Aslında doğru söylüyorsun canım gördün mü bilmiyorum işte 3 hafta olacak 19 saat bekledim doktor da bana kızdı Neden bekledin diye ilaç kullanıyorum şimdi tecrübesizlik Sanırım bir şey olmaz diye yine aynısı olursa gelmeyeyim değil mi dedim ona da kızdıama 5 dakikada bir kasılma yaşadım 19 saat boyunca yine aynısını yaşarsam yalancı olursa cok sınrlerm bozulur vallahı sma mecbur onlem icın gdecegız
@bence91 canim bende instegramda yaptirdim 50 tane .
Hastane icinde ufak bir masa suslucem cok abartmadan.) Cafcafli seler pek sevmiyorum zaten...kek kaliplari aldim
Ablama kek yaptircamcocuklar icin seker (sulalem genis ama kisin ortasi 3 te 1 i gelemeyebilir :) cikolatada yaptiricam.sonracima beze alicam renkli... maksat renk olsun.. serbeti hastane veriyor zaten..
Ya bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da benerkek tarafina gore esim
Bu sabah bende düşündüm ama eşimin tersi terstir tırstımAy dizilerdeki gibi doğum tatbikatı yapmak istedim eşimin tepkisini çok merak ediyorum suyum geldi doğuruyorum desem çantayı falan almayı akılı eder miacaba. tabı sonrasında benı bıguzel.haşlar hahahahha
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık@swtln ben de tavşan maskotları kendim yaptım . Hazır yapılan kadar güzel olmuyor ama keyifli oldu
Ay ya ne güzel yüzünü gorenleriniz var insallah haftaya kontrolümüz var görürüz insallah32.haftada nst ye gireceğim ben de muayeneden önce giriliyormuş kac dakika sürüyor bu ?
Canım Çok güzeller ben de böyle şekerleri kastetmiştim çocuklara dağıtmak için bu seti nereden aldın nereye yaptırdın ya da@bence91 canim bende instegramda yaptirdim 50 tane .
Hastane icinde ufak bir masa suslucem cok abartmadan.) Cafcafli seler pek sevmiyorum zaten...kek kaliplari aldim
Ablama kek yaptircamcocuklar icin seker (sulalem genis ama kisin ortasi 3 te 1 i gelemeyebilir :) cikolatada yaptiricam.sonracima beze alicam renkli... maksat renk olsun.. serbeti hastane veriyor zaten..
Maşallah kuzuya bekleyecek inşallah annesi sen dikkat et kendineKizlar simdik geldim kontrolden bebegimi esi asagidaydi yattim bir hafta iyi gelmis dinlenmek biraz yukari cikmis dikkat edersen agir fln kaldirmassan sorun olmaz dedi doktorum 33+4 2050 gram 44 cm boyu biraz kilosu az dedi bir hafta once 1780 di yine iyi almis 8 gunde 270 gram bizden haberler vu kadan
Ayy bende yapmak istiyorum eşim şimdi Samsun’da napar acabaAy dizilerdeki gibi doğum tatbikatı yapmak istedim eşimin tepkisini çok merak ediyorum suyum geldi doğuruyorum desem çantayı falan almayı akılı eder miacaba. tabı sonrasında benı bıguzel.haşlar hahahahha
Subatin ilk haftasi dogum gunu canm 3 e giricek insallah. Benim esimde oyle korkuyorum sabaha karsi sanci falan girse zor uyandiririm yani. Ama gercekten ilk bebisimizdede uyaniyordu hemen birden aglayinca bebek şokla uyaniyorsuncanımm ablası kac yasında bebişin unutyrm hep soylemıstın glb. alısırzamanla bızim de bisure yanımzda yatcak kızımız benm de esım uyuyabilcek mı acba dye merak edıyrm kendısı top.patlasa zor uyanır gercı ama.bebek olınca degısıo dıyolar.gorecez
Allah allah bende o yok canm nedeni ne acaba merak ettim. Normal birak ben sıkıldm artik diyorum bu durumdan gogus kafesim desen yara var gibi yaniyor yuzustu yatmayi ozledim ki zaten yuzustu dogumdan sonra da yatamiyorsun ki goguslerin sisligindenay kız benım burnum hamıle kaldıgımdan beri tıkalı yani nefes alabılıyorum onda sıkıntı yok ama bıldıgın tıkalı kılcal damarlar daralıyormus oyüzdenmıs normal nefes almayı özledim yaa:) hatta bazen kan kokyor burnum resmen sıkıyorum elımle kan kokusu gelıyoo
benım damarlar cok catlıyordur kanıyordur ondandır canm olmasın tabı zaten kanama. Ah yüzüstü yatmakk çok güzel ben de yatarım dıyordum ama aklıma gogus sıkıntısı gelmedı hiç Şimdi mesela hafif sızı var ama doğumdan sonra sütle dolunca yine yatılmıyor mu üstüne bir de daha da mı dolgunlaşıyor süt doluncaAllah allah bende o yok canm nedeni ne acaba merak ettim. Normal birak ben sıkıldm artik diyorum bu durumdan gogus kafesim desen yara var gibi yaniyor yuzustu yatmayi ozledim ki zaten yuzustu dogumdan sonra da yatamiyorsun ki goguslerin sisliginden
Evet canım yorulmak tetiklermis ben her merdiven cikisimda kasiliyorum mesela bikac gündür artmıştı baya o yüzden doktor riske atmak istemedi ben ocak ortasına kadar beklemek istiyorum dedi ne kadar kalsa o kadar iyi diyeMasallah canim..
Calismak tetiklermiymis..ay beni.kovana kadar calisayim.o zaman...38 den sonra beklemek skici olcak
Nasip tabi hayirli zaman neyse o.zaman olsun
ay sen ordan oraya yapma kız adam kalpten gıder sakın haa:)Ayy bende yapmak istiyorum eşim şimdi Samsun’da napar acaba
yaa daha o da bebek kıyamam❤ neguzel beraber büyürler daha büyük olsa trıplere gırebılırdı ama buyas daha guzel büyük olmasına göre bence. Arkadsmn kızı 1e gıdıyordu. Başlarda bişmiş bilmiş of aglıyor yıne falan dıye kızıyodu ama 3yas bunun ıcın daha kolay olabılırSubatin ilk haftasi dogum gunu canm 3 e giricek insallah. Benim esimde oyle korkuyorum sabaha karsi sanci falan girse zor uyandiririm yani. Ama gercekten ilk bebisimizdede uyaniyordu hemen birden aglayinca bebek şokla uyaniyorsun
aynen cnim ya düşünmek bile istemiyirumBu sabah bende düşündüm ama eşimin tersi terstir tırstım
aynen cnim ya düşünmek bile istemiyirumBu sabah bende düşündüm ama eşimin tersi terstir tırstım
Ay hemde nasil ya yani benim oyleydi balonun ustune yatabilirmisin oyle dusun ben kollarimin arasindaki bosluga koyarak goguslerimi oyle yatardim yuzustu dolgunlasmayi birak sizim sizim sizliyor o zaman hemen emzirmen gerekiyorki tikaniklik olmasin diye hemde emzirince cok rahatliyosunnnbenım damarlar cok catlıyordur kanıyordur ondandır canm olmasın tabı zaten kanama. Ah yüzüstü yatmakk çok güzel ben de yatarım dıyordum ama aklıma gogus sıkıntısı gelmedı hiç Şimdi mesela hafif sızı var ama doğumdan sonra sütle dolunca yine yatılmıyor mu üstüne bir de daha da mı dolgunlaşıyor süt dolunca
Evet bende bununla avutuyorm kendimi simdiden alistirmya baslasim zaten esylarini merak ediyor bakiyor biberonunu gordu su icicek bununla kardesin dedim simdi gelen herkese gosteriyor onu kardes bunla su iccek diyoryaa daha o da bebek kıyamam❤ neguzel beraber büyürler daha büyük olsa trıplere gırebılırdı ama buyas daha guzel büyük olmasına göre bence. Arkadsmn kızı 1e gıdıyordu. Başlarda bişmiş bilmiş of aglıyor yıne falan dıye kızıyodu ama 3yas bunun ıcın daha kolay olabılır
Senin bunyazdigin sıkıntiyi ben ozelde yasiyorum@isisya @Fobia canım ne güzel doktorun yönlendirmiş helal olsun. benim doktorumda böyle yapsaydı bi hastasını kaybetmicekti. Beyfendi çalışır raporu alacağım gün kongrede olacakmış ve ben bunu randevu almak için aradığımda öğrendim. Üstelik randevusuz da gidebilirdim şart değil randevu almak. Bilgilendirme yok bişe yok özel hastane üstelik. Beni başka doktora yönlendirmek yerine sekreteri diyor ki devlet hastanesine gidebilir misin? Akılsızlık böyle bir şey. Ben zaten devlet hastanesine gidecek vakite hâle sahip biri olsam ne fazla para ödicem devlete giderim her zaman dimi? Ayrıntılı usg için şehir hastanesine gittim oturcak yer yok baygınlık geçirecektim. 13:15 e randevu almışım doktor 13:45 te geldi. Önümde 8 kişi birikti. Allahtan tanıdık buldum da muayane olmadan ayrıntılı usg ye girdim. Allah devlet hastanesine düşürmesin çok sinirlendim gerçekten.. Ben gidemem devlete benim beklemeye vaktim yok çalışıyorum diyince yakınımdakş hastanelerden birine ait doktor adı verdi. O doktorla da devam edeceğim hem evime de yakın hem ilgi alaka super.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?