2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da ben erkek tarafina gore esim
Saçlari belli simsiyah galiba saçtir o bayada çok bizimki keltoş galiba saç gozukmuyor birde hic midm yanmiyor

Evet canım yorulmak tetiklermis ben her merdiven cikisimda kasiliyorum mesela bikac gündür artmıştı baya o yüzden doktor riske atmak istemedi ben ocak ortasına kadar beklemek istiyorum dedi ne kadar kalsa o kadar iyi diye
Senin daha cok var ..benimde var..dursunlar durduklari yerde :)

Allah razı olsun kızlar. Benim de tek tesellim her geçen gün biraz daha toparlaması. 28. haftada başladık sıkıntılara ama çok şükür 33. hafta geride kaldı.
22-26 yaşlarında anne oldum hiç bir terimi bilmeden, endişe etmeden 2 doğum yaptım. Genç anne olmak gibisi yokmuş gerçekten. Allah hepimizi yardımcısı olsun son düzlüğe ulaştık çok şükür :))

A anneveoglusu bsebse tethyss Papatyamaviss Nilufer_3457 Dido44 I ISIK27 M Mavisu27 A aurora_z

Yok bacim yok yatilmiyor ben oglumda dort gozle bekliyordum dogumdan sonra soyle kolumu sokuyum yastiga bacaklarimi yaya yaya yatiyim yuz ustu anam gogusler bomba gibi sizintili zaten agriyor nerde yatma

Yok bacim yok yatilmiyor ben oglumda dort gozle bekliyordum dogumdan sonra soyle kolumu sokuyum yastiga bacaklarimi yaya yaya yatiyim yuz ustu anam gogusler bomba gibi sizintili zaten agriyor nerde yatma

Ne kadar zaman sonra geçiyor o sızlamalar? Ben de az kaldı yüz üstü yatabilcem diye hevesleniyordum

Ne kadar zaman sonra geçiyor o sızlamalar? Ben de az kaldı yüz üstü yatabilcem diye hevesleniyordum
Ilk zamanlar cok gogus doluyor sizintida oluyor benim gobegime kadar sut akardi yataktan kalkınca ustumun yasina üşürdüm bebek az buyuyupte cok gogusu bosaltmaya baslayinca daha dingin oluyor gogusler tabi bu her kisi icin gecerli degil bazisinin bastan da sutu az oluyor mama takviyesi yapiyorlar insallah sütümüz bol olsun

Hediyelik çikolata icin hacı şerif sayfasıyla ilgili bir uygulamada özensiz geldi diye yorumlar okudum da yaptıran var miydi buraya ? Herkesin beklentisi farklidir ama sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma takildi

Göğüs pedi kullanıyor muydun canim

hay Allah yandık desene hanilelliğin ilk günleri yatamıyordum yüzüstu ağrıdan. demek yine oyle olacak hatta daha şiddetli ama enazından vucut hafıflıcek dımı dogum sonrası gun gectıkce

Evet bende bununla avutuyorm kendimi simdiden alistirmya baslasim zaten esylarini merak ediyor bakiyor biberonunu gordu su icicek bununla kardesin dedim simdi gelen herkese gosteriyor onu kardes bunla su iccek diyor
çok zeki maşallahh paylaşmayı bılcek negüzel kardeşiyle dee

canım yeni farkettım k.bakma bak artık önemli haftaları atlattın az daha sıkın dişinizi tamamlanmak üzere bu da geçicek alıcaksın kucağına sağsalim bebeğini ❤

hay Allah yandık desene hanilelliğin ilk günleri yatamıyordum yüzüstu ağrıdan. demek yine oyle olacak hatta daha şiddetli ama enazından vucut hafıflıcek dımı dogum sonrası gun gectıkce
Vucut hafifliyor tabi ödem falan olmustu benim sezeryan oldugu icin onlar falanda gidince rahatliyorsun

Bu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi

Bu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi
Hiç gerek yok tanesi 20 liradan şişirmeye mini helyum tüpleri satılıyor internet üzerinden 30 40 lira gibi bi rakama bayada balon şişiriliyor canım araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…