Ilk zamanlar cok gogus doluyor sizintida oluyor benim gobegime kadar sut akardi yataktan kalkınca ustumun yasina üşürdüm bebek az buyuyupte cok gogusu bosaltmaya baslayinca daha dingin oluyor gogusler tabi bu her kisi icin gecerli degil bazisinin bastan da sutu az oluyor mama takviyesi yapiyorlar insallah sütümüz bol olsun
Kiz nebilim ust taraf simsiyahya isg kagidindan dolayimi sacmi bilmiyorum ama sac gibi geldi banaYok kiz nerde belli..))
Benimde yanmam yok cok sukur..5 ay midemden cok cektim ama. Sonra bidaha bulanma yanma vs olmadi.
Allah yardimcin olsun bacimda sen doguracam doguracam derken başka arkadaş senden önce dogum yapti içini ferah tut naparsak yapalim o miniklerin dogum zamani belli biz bilmiyoruz o ayri allahm hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin saglikla sihatle dogsunlar cok yorma kendini sıkıntiyada sokma erken dogum yapacam diye bakarsin en gece sen kalirsinAllah razı olsun kızlar. Benim de tek tesellim her geçen gün biraz daha toparlaması. 28. haftada başladık sıkıntılara ama çok şükür 33. hafta geride kaldı.
22-26 yaşlarında anne oldum hiç bir terimi bilmeden, endişe etmeden 2 doğum yaptım. Genç anne olmak gibisi yokmuş gerçekten. Allah hepimizi yardımcısı olsun son düzlüğe ulaştık çok şükür :))
A anneveoglusu @bsebse @isisya @Papatyamaviss @Nilufer_3457 @Dido44 @ISIK27 @Mavisu27 @aurora_z
Hediyelik çikolata icin hacı şerif sayfasıyla ilgili bir uygulamada özensiz geldi diye yorumlar okudum da yaptıran var miydi buraya ? Herkesin beklentisi farklidir ama sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma takildi
Onun gazi farkli oldu icin canim parti malzemesi satan yerde sisiriyorlar fiyat bilmiyorum amaBu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi
Canim bizde baktik okadar çok çesit varki sayfasinda pek yok degisik oldugun yerde varsa oraya gidip bak cok guzl cikolatalar ve sepetler var tüylü besikten arabadan taçtan yapmişlar birde tugba kuruyemişede bakabilirsin oradada var bebis sekerleri biz ikisinede bakip oylesi alalim demistik birde istedigin zaman teslim alabiliyorsun siparis verip hemende alabilirsin dogum zamani da alabilirsinHediyelik çikolata icin hacı şerif sayfasıyla ilgili bir uygulamada özensiz geldi diye yorumlar okudum da yaptıran var miydi buraya ? Herkesin beklentisi farklidir ama sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma takildi
Yaaa aynı şekilde canım karnım acayip aşağıda iki gündür. Her gören geliyor herhalde diyor. Karnımın üstü indi tamamen aşağıdaKızlar ben artık daha rahat nefes alıyorum sırt üstü yattığımda nefesim kesiliyordu sımdo o da azaldı. drları da dınledım bebek başını artık iyice kanala doğru yaklaştırırmış Hatta halk arasında Senin karnın düşmüş söylemini bile anlatmışlar Bu haftalarda anne adayı daha rahat nefes alır diyor mide sorunları da artık olmaz diyor gerçi benim çok şükür hiç mide sorunum olmadı ekşime yanma yaşamadım Söylemesi ayıp bazen Gegırme oluyor o kadar. Ve bunların hepsi rahatlama artık doğumun yaklaştığının habercisi falan diyor karnım da baya aşağıya inmeye basladı gb3 aralıgı ıple çekiyorumm dr neler dıyecek bakalım
Evet canım ilk hastanemde en fazla 15 dk bekliyorduk. Yeni başladığım hastaneye 1 kez gittim onda da biraz bekledik çünkü doktor hastasını görmeye gitmiş sanırım. 9:50 ye randevu aldık geç kaldık 10:15 gibi gittik 10:50 de içeri girdik. En fazla bu doktorda bekledim ama 2. Gittiğimde aynı şeyi yaşar mıyım ilkinde mi öyle denk geldi bilmiyorum. Ancak özel durumlar harici uzun süre bekletilmek bana göre doğru değil. Sonuçta “randevu” sistemi boşa işlemiş oluyor. Çalışanlar için sıkıntı her iş yeri anlayışlı olmuyor maalesef. Sadece hanımlar için demiyorum beylerde eşleriyle hastaneye işten izin alıp gidiyor.Senin bunyazdigin sıkıntiyi ben ozelde yasiyorum
Randevu saatinden en az 1 -1:30 hatta 2 yi gorduk yani ozamana muaneeye aliyor sizin ozeldeki randevu saatinde aliyormu muameye canm
Teşekkürler canımÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Bi daha gittigimde sorayim bakim..Kiz nebilim ust taraf simsiyahya isg kagidindan dolayimi sacmi bilmiyorum ama sac gibi geldi bana
Maşallah çok minnoşYa bana hic sacla ilgili bisey demedi... merak ediyorum.. ay size kizcemin son resmini atmamistim.resimlere bakarken gordumde simdi. ayni da benerkek tarafina gore esim
Haklisin bizim doktor besyuz hastaya bakacam diye iki saat bekletiyor devlet aksine randevusuz git yarim saat bazen kapisin onune geldigimde adim yaziyor randevulu gittin mi ya once aliyor yada bes dk sonraEvet canım ilk hastanemde en fazla 15 dk bekliyorduk. Yeni başladığım hastaneye 1 kez gittim onda da biraz bekledik çünkü doktor hastasını görmeye gitmiş sanırım. 9:50 ye randevu aldık geç kaldık 10:15 gibi gittik 10:50 de içeri girdik. En fazla bu doktorda bekledim ama 2. Gittiğimde aynı şeyi yaşar mıyım ilkinde mi öyle denk geldi bilmiyorum. Ancak özel durumlar harici uzun süre bekletilmek bana göre doğru değil. Sonuçta “randevu” sistemi boşa işlemiş oluyor. Çalışanlar için sıkıntı her iş yeri anlayışlı olmuyor maalesef. Sadece hanımlar için demiyorum beylerde eşleriyle hastaneye işten izin alıp gidiyor.
Persembe gununiki doktora gittik ikiside renkli gostermedi ilk gittigimize dedim renklide gorseydik sirti donuk bu haftalarda pek gostermiyoruz bebekler baya buyudu artik bes alti aylikken gosteriyorduk diyor oyuzden bidaha o hastaneye gitmemBi daha gittigimde sorayim bakim..
Alla alla bahane uretmis...benimki normalde renksizle bakiyo..eger bebek uygun durumdaysa renkliden hemen yakaliyo.Persembe gununiki doktora gittik ikiside renkli gostermedi ilk gittigimize dedim renklide gorseydik sirti donuk bu haftalarda pek gostermiyoruz bebekler baya buyudu artik bes alti aylikken gosteriyorduk diyor oyuzden bidaha o hastaneye gitmem
Aç gözlülük senin doktorun yaptığı:/Haklisin bizim doktor besyuz hastaya bakacam diye iki saat bekletiyor devlet aksine randevusuz git yarim saat bazen kapisin onune geldigimde adim yaziyor randevulu gittin mi ya once aliyor yada bes dk sonra
sen de nefes konusunda rahatladın mı canım çatı kemımlerım agrımaya basladı benım karnım ındıgınden berı ama ayy çorabımı bıle giyemıyorum kocişe gıydırıyrm yanımdayken. gıyınrken yere oturuyrm flnYaaa aynı şekilde canım karnım acayip aşağıda iki gündür. Her gören geliyor herhalde diyor. Karnımın üstü indi tamamen aşağıda
Masallah kuzuna arkadaşım allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah kuzulariKızlar merhaba 33+0 olduk Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimin kilosu 2400 boyu da 44 cm olmuş. Kilosu 2 hafta önden gidiyor. Doktor şekeri azalt diye uyardı. 3 hafta sonraya çağırdı nts ye sokacakmış. Ayrıca oda süsleme, saç makyaj ve ameliyathane ve odada fotoğraf çekimi hakkında konuştuk. Doğuma eşim de girecek buarada :) bizden haberler şuan için güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?