2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sütümüz bol olsun da dayanırız kuzular için bir süre daha nolcak

Allah yardimcin olsun bacimda sen doguracam doguracam derken başka arkadaş senden önce dogum yapti içini ferah tut naparsak yapalim o miniklerin dogum zamani belli biz bilmiyoruz o ayri allahm hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin saglikla sihatle dogsunlar cok yorma kendini sıkıntiyada sokma erken dogum yapacam diye bakarsin en gece sen kalirsin

Hediyelik çikolata icin hacı şerif sayfasıyla ilgili bir uygulamada özensiz geldi diye yorumlar okudum da yaptıran var miydi buraya ? Herkesin beklentisi farklidir ama sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma takildi

Hacı şerifin mağazaları da var. Onlar da sipariş alıyor, sonra ordan teslim alıyorsun. Ben kargoyu göze alamadığım için öyle sipariş vericem. Yakınlarında varsa bi konuş bence, web sayfasında yazıyor mağaza adresleri

Bu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi
Onun gazi farkli oldu icin canim parti malzemesi satan yerde sisiriyorlar fiyat bilmiyorum ama

Hediyelik çikolata icin hacı şerif sayfasıyla ilgili bir uygulamada özensiz geldi diye yorumlar okudum da yaptıran var miydi buraya ? Herkesin beklentisi farklidir ama sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma takildi
Canim bizde baktik okadar çok çesit varki sayfasinda pek yok degisik oldugun yerde varsa oraya gidip bak cok guzl cikolatalar ve sepetler var tüylü besikten arabadan taçtan yapmişlar birde tugba kuruyemişede bakabilirsin oradada var bebis sekerleri biz ikisinede bakip oylesi alalim demistik birde istedigin zaman teslim alabiliyorsun siparis verip hemende alabilirsin dogum zamani da alabilirsin

Yaaa aynı şekilde canım karnım acayip aşağıda iki gündür. Her gören geliyor herhalde diyor. Karnımın üstü indi tamamen aşağıda

Senin bunyazdigin sıkıntiyi ben ozelde yasiyorum
Randevu saatinden en az 1 -1:30 hatta 2 yi gorduk yani ozamana muaneeye aliyor sizin ozeldeki randevu saatinde aliyormu muameye canm
Evet canım ilk hastanemde en fazla 15 dk bekliyorduk. Yeni başladığım hastaneye 1 kez gittim onda da biraz bekledik çünkü doktor hastasını görmeye gitmiş sanırım. 9:50 ye randevu aldık geç kaldık 10:15 gibi gittik 10:50 de içeri girdik. En fazla bu doktorda bekledim ama 2. Gittiğimde aynı şeyi yaşar mıyım ilkinde mi öyle denk geldi bilmiyorum. Ancak özel durumlar harici uzun süre bekletilmek bana göre doğru değil. Sonuçta “randevu” sistemi boşa işlemiş oluyor. Çalışanlar için sıkıntı her iş yeri anlayışlı olmuyor maalesef. Sadece hanımlar için demiyorum beylerde eşleriyle hastaneye işten izin alıp gidiyor.

Haklisin bizim doktor besyuz hastaya bakacam diye iki saat bekletiyor devlet aksine randevusuz git yarim saat bazen kapisin onune geldigimde adim yaziyor randevulu gittin mi ya once aliyor yada bes dk sonra

Bi daha gittigimde sorayim bakim..
Persembe gununiki doktora gittik ikiside renkli gostermedi ilk gittigimize dedim renklide gorseydik sirti donuk bu haftalarda pek gostermiyoruz bebekler baya buyudu artik bes alti aylikken gosteriyorduk diyor oyuzden bidaha o hastaneye gitmem

Persembe gununiki doktora gittik ikiside renkli gostermedi ilk gittigimize dedim renklide gorseydik sirti donuk bu haftalarda pek gostermiyoruz bebekler baya buyudu artik bes alti aylikken gosteriyorduk diyor oyuzden bidaha o hastaneye gitmem
Alla alla bahane uretmis...benimki normalde renksizle bakiyo..eger bebek uygun durumdaysa renkliden hemen yakaliyo.

Haklisin bizim doktor besyuz hastaya bakacam diye iki saat bekletiyor devlet aksine randevusuz git yarim saat bazen kapisin onune geldigimde adim yaziyor randevulu gittin mi ya once aliyor yada bes dk sonra
Aç gözlülük senin doktorun yaptığı:/

Kızlar merhaba 33+0 olduk Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimin kilosu 2400 boyu da 44 cm olmuş. Kilosu 2 hafta önden gidiyor. Doktor şekeri azalt diye uyardı. 3 hafta sonraya çağırdı nts ye sokacakmış. Ayrıca oda süsleme, saç makyaj ve ameliyathane ve odada fotoğraf çekimi hakkında konuştuk. Doğuma eşim de girecek buarada :) bizden haberler şuan için güzel.

Yaaa aynı şekilde canım karnım acayip aşağıda iki gündür. Her gören geliyor herhalde diyor. Karnımın üstü indi tamamen aşağıda
sen de nefes konusunda rahatladın mı canım çatı kemımlerım agrımaya basladı benım karnım ındıgınden berı ama ayy çorabımı bıle giyemıyorum kocişe gıydırıyrm yanımdayken. gıyınrken yere oturuyrm fln

Masallah kuzuna arkadaşım allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah kuzulari

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…