Çatı kemiği ağrısı nasıl bişisen de nefes konusunda rahatladın mı canım çatı kemımlerım agrımaya basladı benım karnım ındıgınden berı ama ayy çorabımı bıle giyemıyorum kocişe gıydırıyrm yanımdayken. gıyınrken yere oturuyrm fln
Canım stres sıkıntı yapma lütfen ya usg deki her değer doğru değil ki bebek suyun içinde doktor benimkinin kilosuna 2300 dedi hiç inandırıcı gelmio bana nedense. Kendimi daha az kilolu doğacakmış gibi hazırladım. Doktorum hiç demio baş çevresi şöyle çıktı böyle çıktı die ben bakıyorum bazen 1 hafta önde bazen 5 gün önde bazen 10 gün. Hiç sallamıyorum inan ki kapalı kutu resmen göründüğü kadar işte. Ama sana tavsiyem için rahat etsin istiyorsan perinatolojiye git canımMerhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.
MasaAllah kulosu baya ıyımıs ekmegıde azaltman gerekuyır fazla kılo almadınj ıstemıyorsan :)Kızlar merhaba 33+0 olduk Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimin kilosu 2400 boyu da 44 cm olmuş. Kilosu 2 hafta önden gidiyor. Doktor şekeri azalt diye uyardı. 3 hafta sonraya çağırdı nts ye sokacakmış. Ayrıca oda süsleme, saç makyaj ve ameliyathane ve odada fotoğraf çekimi hakkında konuştuk. Doğuma eşim de girecek buarada :) bizden haberler şuan için güzel.
Acaba baska doktorada mı gorunsen ? Dıger trrlu ne desek içini rahatlamıcazuMerhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.
Burda özellerde perinatoloji yok malesef. Sadee devlette var ondada sıra alman lazım ki alamıyosunCanım stres sıkıntı yapma lütfen ya usg deki her değer doğru değil ki bebek suyun içinde doktor benimkinin kilosuna 2300 dedi hiç inandırıcı gelmio bana nedense. Kendimi daha az kilolu doğacakmış gibi hazırladım. Doktorum hiç demio baş çevresi şöyle çıktı böyle çıktı die ben bakıyorum bazen 1 hafta önde bazen 5 gün önde bazen 10 gün. Hiç sallamıyorum inan ki kapalı kutu resmen göründüğü kadar işte. Ama sana tavsiyem için rahat etsin istiyorsan perinatolojiye git canım
başka doktora gitmeyi düşündm ama bu seferde o bişi söyler kafam daha çok karışır diye gitmedim. Kendi doktoruma çok güvenirim aslında. Ama bu duruma normal demesi biraz tuhafıma gitti. Çolta tedbirli bir doktordur. Acaba diyorum kilosunu azda olsa alıyor diyemi önemsemiyor bilemedimki.Acaba baska doktorada mı gorunsen ? Dıger trrlu ne desek içini rahatlamıcazu
Amin inşallah sağ Salim hepimiz alalım kuzucukları kucağımızaMasallah kuzuna arkadaşım allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah kuzulari
Allah yardimcin olsun bacimda sen doguracam doguracam derken başka arkadaş senden önce dogum yapti içini ferah tut naparsak yapalim o miniklerin dogum zamani belli biz bilmiyoruz o ayri allahm hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin saglikla sihatle dogsunlar cok yorma kendini sıkıntiyada sokma erken dogum yapacam diye bakarsin en gece sen kalirsin
Kuzum ben zaten kendim de babası da iriyiz hem uzun hem iri :) başlarda hep geriden geliyordu üzülüyordum açıkçası zayıf olmasını istemiyorum o yüzden ekstra bir çabaya girmem herhalde kilo almasın diyeMasaAllah kulosu baya ıyımıs ekmegıde azaltman gerekuyır fazla kılo almadınj ıstemıyorsan :)
Merhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.
Cnim hiç panik yapma, bu kilo işini doktorla konuştum.bazı haftalar bebek hiç kilo alamayablirmis.eğer doktorun normal diyorsa hiç sıkıntı yapma.gelisim geriligi bu haftalarda artık pek önemli değil.20haftadan sonra önemliymiş boşuna kendini strese sokma.kilosuda maşallah iyiBurda özellerde perinatoloji yok malesef. Sadee devlette var ondada sıra alman lazım ki alamıyosunya doktorum normal oldugunu herşeyin yolunda oldugunj söylüyorda karın cevresi 30 haftadan beri 7-8 gün geriden geliyordu. Şimdi 2 haftaya çıkmış doktorum normal diyor. Ve 1 haftada sadece 70 grm olmasıda normal değil. Az bi fark olsa tamamda. Ne bileyim canım ya evet usg verileri bunlar yanılma oluyor ama gerilik artınca panik oluyorum
Benimki taş değil kuzum metal üzerinde istedigin baskıyı yapıyorlar hem magnet hem açacak olarak kullanılıyorS swtln @Kartanesii8892edosko ya çok beğendim çook şekermiş hepsi de
A anneveoglusu ben de süsleme düşünmüyorum sadece kapı süsü yapıcaz annemle sade bişey ama hastanede çikolata ve süs vermeyi düşünüyorum en yakınlar gelecek zaten onlara ve doktoruma filan
Dido44 taş magnet düşünmüştüm ben de başta tanesi 1,85 e geliyordu 120 adet sipariş vereceğim için ama sonra kanıma girdiler düşer ya da kargoda gelirken kırılır diye o yüzden tekrar düşünmeye başladım
Ben dün seni etiketlicektim unuttum bir hafta oldu Aspirini birakali ilk ölçüm yaptı dr 34.haftadayım karin çevresi 29 duruyo dedi dedim imkansız gecen hafta 32 duruyodu sonra tekrar ölçtü 1800 dedi dedim galiba bebegim karnimda zayıflamış sonra bidaha ölçmeye başladı bu defa karin çevresine 32+5 dedi kilosuna 2100 dedi Sonra kiloya bidaha baktı 2245 dedi yani kafana takma bana 10 dakika icinde 50 değer söyledi az kaldı 2 3 hafta daha kalsınlar hic sıkıntı olmayacak bu değerlere boşuna kafanı takma aynı şeyleri yasamisizBurda özellerde perinatoloji yok malesef. Sadee devlette var ondada sıra alman lazım ki alamıyosunya doktorum normal oldugunu herşeyin yolunda oldugunj söylüyorda karın cevresi 30 haftadan beri 7-8 gün geriden geliyordu. Şimdi 2 haftaya çıkmış doktorum normal diyor. Ve 1 haftada sadece 70 grm olmasıda normal değil. Az bi fark olsa tamamda. Ne bileyim canım ya evet usg verileri bunlar yanılma oluyor ama gerilik artınca panik oluyorum
Zaten annem de kullanılan bişey verelim diyordu açacak da mantıklı gelmişti o yüzden. çok seçenek var diye karar veremiyor insan :)Benimki taş değil kuzum metal üzerinde istedigin baskıyı yapıyorlar hem magnet hem açacak olarak kullanılıyor
Canım ben netten baktım da bence endişe etme. Böyle olduğunda kilosu düşük doğabiliyormuş ama gelişimi ile alakalı bir sıkıntı hiç okumadım. Hatta çoğu kişi doğumdan sonra bebeklerinin kilolarının yaşıtlarına göre önden gittiğini yazmıslar. Sağlıklı beslenmene bak az kaldı zaten doğumlarımız yakın artık sağ salim kucağımıza alacağız.Burda özellerde perinatoloji yok malesef. Sadee devlette var ondada sıra alman lazım ki alamıyosunya doktorum normal oldugunu herşeyin yolunda oldugunj söylüyorda karın cevresi 30 haftadan beri 7-8 gün geriden geliyordu. Şimdi 2 haftaya çıkmış doktorum normal diyor. Ve 1 haftada sadece 70 grm olmasıda normal değil. Az bi fark olsa tamamda. Ne bileyim canım ya evet usg verileri bunlar yanılma oluyor ama gerilik artınca panik oluyorum
Nereye girdi ağrın?Kizlar daha demin cok siddetli bir agri oldu resmen ciglik attim..cok korktum .. tek seferliktihemen dogurcakmisim gibi geliyo
Kokulu taşlar kırılıyor anahtarlıklar kullanılmıyor ama açacak magnet her türlü kalır :) ihtiyaç bir yerde benim dışarıya yaptırdığım tek şey o gerisi herseyini ben yapıcam şişeler etiketler sipariş ettim eşim aksesuarcı onun dukkanindabda şişeleri süslemem icin malzeme alicam bi kurabiye bi çikolata kolonya magnet tamamdirZaten annem de kullanılan bişey verelim diyordu açacak da mantıklı gelmişti o yüzden. çok seçenek var diye karar veremiyor insan :)
Maşallah hepsi ayrı telden çalmış :)) Evet işte bende bi düşündm başka doktora gitsemmi diye ama doktoruma güveniyorumda başka doktor bişey söylese daha çok moralim bozulcak diye gitmedim. Kafama takılan önden gidiyordu uyumlu oldu sonra gerilik oldu şimdide gerilik artıyor ama benim doktor ciddiye almıyor :) haftaya bakalım nasıl olcak:)Canım ben 2 hafta önce doktoruma kontrole gittigimde komple 2 hafta geri oldugunu soyledi. Minik olacak dedi. Ben bunun üzerine cok korktum ve bir periantologa gittim arastirma hastanesinde. Doktor baktı baktı herseyi haftasiyla uyumlu dedi.Bugun de devlet hastanesine rapor almaya gittim. Ordaki doktorda uzun olacak annesi dedi :))) yani anlayacağın 2 haftada 3 farkli doktor gordu hepside baska seyler soyledi. Inan olcumden olcume fark ediyor. Ben şuan hangisine guvenecegimi sasirdim :)) nasil bir kiz doguracam dogduktan sonra gorecegiz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?