Bu biraz iyi geldi:) kilosuna takılmıyorum doktorada söyledim zayıf olsn sağlıklı olsun sadece bi skntımı var kilo almıyor sanki dedim hayır skntı yok gayet normal dedi ama yinede kafama takıldı tabi :)Cnim hiç panik yapma, bu kilo işini doktorla konuştum.bazı haftalar bebek hiç kilo alamayablirmis.eğer doktorun normal diyorsa hiç sıkıntı yapma.gelisim geriligi bu haftalarda artık pek önemli değil.20haftadan sonra önemliymiş boşuna kendini strese sokma.kilosuda maşallah iyi
ay saol canım ya.. evet anlık bile farklı ölçebiliyorlar ama aslnda doktor iyi diyorsa takılmamak lazım ama birde başka forum ve insanlardan genelde bu gerilikte hemen yakın takipti erken dogumdu bilmem neydi gibi şeyler okudum. İnsan tedirgin oluyor benm doktorsa gayet dahat 38 de çatı muayenesi yapar dogumuna karar veririz dedi muayeneyi bile 38 de yapmayı düşünüyor :) evet az kaldı sağ salim kucagımıza alsaydık allahın izniyle. Bebişler sağlıklı olsunda zayıflık önemli değil aldırırz dışarda yeterki bi skntı olmasın. Saol canım tekrar vallaBen dün seni etiketlicektim unuttum bir hafta oldu Aspirini birakali ilk ölçüm yaptı dr 34.haftadayım karin çevresi 29 duruyo dedi dedim imkansız gecen hafta 32 duruyodu sonra tekrar ölçtü 1800 dedi dedim galiba bebegim karnimda zayıflamış sonra bidaha ölçmeye başladı bu defa karin çevresine 32+5 dedi kilosuna 2100 dedi Sonra kiloya bidaha baktı 2245 dedi yani kafana takma bana 10 dakika icinde 50 değer söyledi az kaldı 2 3 hafta daha kalsınlar hic sıkıntı olmayacak bu değerlere boşuna kafanı takma aynı şeyleri yasamisiz
sağ ol canım,benim pazartesiye kaldı , bugün gitmedim. zaten cumartesi +0 olduğu için pazartesi gitmek daha karlı olacak sanırım benim için
Zayıf olsn sağlıklı olsun yeterki canım. İnşallah dediğin gibidir ya neyse içiö rahatladı biraz:) buda enteresan değilmi doktor normal diyor hep bi kuşku ama burda konuşunca rahatlıyo insan :) teşekkür ederim hepinizeCanım ben netten baktım da bence endişe etme. Böyle olduğunda kilosu düşük doğabiliyormuş ama gelişimi ile alakalı bir sıkıntı hiç okumadım. Hatta çoğu kişi doğumdan sonra bebeklerinin kilolarının yaşıtlarına göre önden gittiğini yazmıslar. Sağlıklı beslenmene bak az kaldı zaten doğumlarımız yakın artık sağ salim kucağımıza alacağız.
Sandalyeye bile tam oturmuyor yarim oturuyor iki odasi var karsilikli bi hasta orda hazir bekliyor yarimAç gözlülük senin doktorun yaptığı:/
Aaa bizde cok hareketliyiz hickiriklar tekmeler sürtunmeler bolBugun benim minigin masallahi var hatta hickiriyo karnima bardaga su koyup videoya aldim tik tik kalp gbi atiyo prensesimm
Canım doktoruna güveniyorsun zaten hem tedbirli bir doktormuş sağlıksız bir durum olsa mutlaka söyler. En azından şunu ye bunu ye der demek ki çoğu kişinin yaşadığı normal bir durumZayıf olsn sağlıklı olsun yeterki canım. İnşallah dediğin gibidir ya neyse içiö rahatladı biraz:) buda enteresan değilmi doktor normal diyor hep bi kuşku ama burda konuşunca rahatlıyo insan :) teşekkür ederim hepinize
Evet canim aynenn oyle yok bes alti ayda bakiyoruz yok sirti dönük dedi yok uyuyor dedi sana be arkadaş okadar para veriyoruz sirtida olsa bakacam cok nankör insanlar ya gostermedi ben onun ayagini bile gorsem yeter siyah beyaz gosterdi mikropAlla alla bahane uretmis...benimki normalde renksizle bakiyo..eger bebek uygun durumdaysa renkliden hemen yakaliyo.
İlginçSandalyeye bile tam oturmuyor yarim oturuyor iki odasi var karsilikli bi hasta orda hazir bekliyor yarim
Oturur hemen karsiya koşar)
cok iyi olmus canim ben yinede tavsiye ederim emzirmeyi bilmiyormuşum mesela bildiğim konularda vardı bilmeyip ogrendiklerimde olduben de yarın başlıyorum bakalım nasıl geçecek. aralık grubunda yer yoktu şansımdan birileri çıkmış yeniden aradılar dün :)
ilk 2 haftaya giderim de 3 ve 4. haftaya gerek var mı sonuçta deneyimli anneyiz ya :))
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Nefesim rahatladı, çatı kemiklerim ağrıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum. Çorabımı eşim giydiriyor. Pantolonumu oturarak bile zor giyiyorumsen de nefes konusunda rahatladın mı canım çatı kemımlerım agrımaya basladı benım karnım ındıgınden berı ama ayy çorabımı bıle giyemıyorum kocişe gıydırıyrm yanımdayken. gıyınrken yere oturuyrm fln
Nasıl tarif etsem ki hanı bılegın agrır ya kemıgın zarar görür tam da vajınal bolgede tuylenme olan bölgede olan bır agrı kemıklerımo hıssedıyrm resmen agrıyor merdıven cıkarken egılırken bacagımı kaldırırken giyinirkenÇatı kemiği ağrısı nasıl bişi
Canım yeni doktorunla randevun oldumu bu yoksa yeni olan mi böyle yaptiPersembe gununiki doktora gittik ikiside renkli gostermedi ilk gittigimize dedim renklide gorseydik sirti donuk bu haftalarda pek gostermiyoruz bebekler baya buyudu artik bes alti aylikken gosteriyorduk diyor oyuzden bidaha o hastaneye gitmem
Bende de oldu 3 haftadan sonra doktorlar ciddiye alıyormuş benim doktorda korkma dedi 8 9 gün kadar geri gittiginde bakalım ne kadar olacak bakicamMerhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.
İnşallah miniklerin zamanında sağlıcakla gelir canım. Hepimiz riskli dönemi atlattık artık gelseler de dışarda besler büyütürüz yine :)Merhaba arkadaşlar beni unutmuşsunuzdur tabii çok uzun zamandır yazamıyordum ara ara takip ediyorum ama o kadar hızlı ki burası takip etmekte çok zorlanıyorum. Benim ikizlerim olacaktı Allah'ın izniyle iki prensesimiz daha ailemize katılacak :) 34 haftalık olduk sürekli erken olursa endişesiyle bu hafta ağrılarım artıp rahim boyu da kısalınca ciğer geliştirici iğnemizi de olduk bakalım kaç hafta daha dayanacak bizim minnoşlar. Kızlarım biraz zayıf ilerliyor inşallah biraz daha durup en az iki kiloyu buluruz son kontrolde birisi 2038 diğeri 1838 gr dı 33+6 da küçük olan bir hafta da hiç kilo almamış maalesef ne yapacağımı bende şaşırdımçok büyük bebekler zaten beklemiyorum ama kilo alımının durması insanı bir tedirgin etmiyor değil maalesef inşallah tüm arkadaşlarla birlikte sağlıklı sıhhatli küvöze girmeden kucağımıza alıp çıkarız evlatlarımızı Benden selamlar sevgiler her zaman giremesem de kalbim ve duam sizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?