- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ben de uyuyamıyorum kaç saattir sürekli buzdolabına gidiyorum karnım acıkıyor kalkmayı düşündüm ama artık kalkmam gerek eşim de işe gidince kendimi kötü hissediyorumBen de sabah 6 da uyananlardanımiki gündür magnezyum bitti almadım da ondan mı bilmiyorum, kasıklarım, belim hafif hafif ağrıyor adet başlangıcı gibi
Benim o ağrı kalça kemiklerimde var:/Nasıl tarif etsem ki hanı bılegın agrır ya kemıgın zarar görür tam da vajınal bolgede tuylenme olan bölgede olan bır agrı kemıklerımo hıssedıyrm resmen agrıyor merdıven cıkarken egılırken bacagımı kaldırırken giyinirken
belkı o da çatıyla bağlantılıdır canım dikkat et oturup kalkarken. ❤Benim o ağrı kalça kemiklerimde var:/
Güneydin çok yorma kendini dinlene dinlene gez gönlünce bulursun umarimGünaydın kızlare bugün yoğun bir gün beni bekliyor dra danısmadannçıkıyorum ama birşey olmaz artık sanırım tül ve halı bakacağız halı bulamazsam nette bır sayfa var 30kasıma dek.ındırım dıyordu adamla konuştum ptesıye dek sure verdı aynı fıyattan sipariş için instagramda kuğucarpet tam bebiş odası halıları bide piyasaya göre daha uygun. dün yazacaktım size unutmuşum kampamya uzamıstır belkı yıne
inşallah canım sağolasın❤ dr randevum ptesı ama esım yogun haftaıclerı mecbur bugunden gdecez ılacımı ıcecem bıanonce tansıyon düşürme etkisi var o etkı gecer ıns cıkana dek.Güneydin çok yorma kendini dinlene dinlene gez gönlünce bulursun umarim
Ben bugün magnezyum alayım bari. Yoksa her dakika sancı başlangıcı mı diye kendimi panikletiyorum. Ne kadar yaklaştık doğuma canım. Hala rüya gibi geliyor :)Ben de uyuyamıyorum kaç saattir sürekli buzdolabına gidiyorum karnım acıkıyor kalkmayı düşündüm ama artık kalkmam gerek eşim de işe gidince kendimi kötü hissediyorumbir kac yazı okudum canım bebek kanala grince rahat nefes alınırmıs . Mesaneye baskı olurmuş akıntıda artış olurmuş Bunlar da var ben de çok merak ediyorum kanala girdi mi acaba girdiyse de 2 ila 4 hafta içinde doğum gerçekleşiyormuş ve ilk gebeliklerde bebek daha erken kanala giriyormuş. İlacın bitti diye olabilir sancıların ben hiç dikkat etmedim adet ağrılarım oluyor du meğer içmiyorum diyeymiş magnezyumu. dr kızınca yıne basladm
Ben de sabah 6 da uyananlardanımiki gündür magnezyum bitti almadım da ondan mı bilmiyorum, kasıklarım, belim hafif hafif ağrıyor adet başlangıcı gibi
Evet canım iç tabı benım ıcınce gecti rüyalarına giriyor mu hıc ben 3.ye gördüm hep aynı yüz hep. Rüyası bile müthiş. Her rüyadan aglamaklı uyanıyorum sabredemıyoruz artık geçse şu haftalar da hepımız kokusunu duysak eşlerimizin mutlulugunu görsek Senin de mi ilkti canim bebişşBen bugün magnezyum alayım bari. Yoksa her dakika sancı başlangıcı mı diye kendimi panikletiyorum. Ne kadar yaklaştık doğuma canım. Hala rüya gibi geliyor :)
Yeni olan canim benim ilgili gibiydi baya eski tahlil sonuclarina bakti kan degerlerine falan iyi dedi sonra soru sordu işte genetik rahatsizlik varmi alerji durumu kan grubu falan kilo olctu sira geldi bebege damarlar iyi suyun iyi bebek kafasi 7gun onde bakacaz artik diyo neye bakacaksa dedim bir iki haftaya kadar olan gerilik ondelik sorun degil demislerdi evet öyle dedi soguma kadar bakacaz artik duruyo duruyo bakacaz artik diyor kilosunu boyunu söylemedi ben kagida baktim flden boyu kiloda kagitta yaziyor zaten ayaklari kasiklarinda dedi yakalamisken foto verim dedi siyah beyaz ayak resmi verdi dedim renkli bebegi görelimmi dedi. Artik buyuduler çok net belli olmuyor besle altinci haftalarda gosteriyordukta artik bakmiyoruz dedi sonra uyuyor sirti donuk dedi rapor vardi son adet tarihine goremi verildi dollenmeye goremi bakacaz artik diyo diyomCanım yeni doktorunla randevun oldumu bu yoksa yeni olan mi böyle yapti
Bende de oldu 3 haftadan sonra doktorlar ciddiye alıyormuş benim doktorda korkma dedi 8 9 gün kadar geri gittiginde bakalım ne kadar olacak bakicam
@Otb benim doktorum doğum zamanı sancin çıkarsa fln yaparız dedi çatı muayenesini daha erken yapması anlamsız zaten çatı için arkadasim
Bende baktim canim instagramdan baska binsayfadan orada denizci hali stor takim vardi isim yazili gormedim birseyi almayada cesaret edemedim 1000tl civari tutuyordu sto bizim bebek odasi cami boydan balkon ve cam oldugu icin. Hem ozaman bebek odasida almamistik sen al guzel gelirse bizde siparis verelimGünaydın kızlare bugün yoğun bir gün beni bekliyor dra danısmadannçıkıyorum ama birşey olmaz artık sanırım tüller ve halı bakacağız halı bulamazsam nette bır sayfa var 30kasıma dek.ındırım dıyordu adamla konuştum ptesıye dek sure verdı aynı fıyattan sipariş için instagramda kugucarpet tam bebiş odası halıları bide piyasaya göre daha uygun. dün yazacaktım size unutmuşum kampamya uzamıstır belkı yıne
Okadar cok hastasi varki bes dk bi hasta bakiyorİlginçİnstagram hesabı olan bir doktor falan mı genelde fenomen doktorlardan bekliyorum öyle hareketler :)))
Okadar cok hastasi varki bes dk bi hasta bakiyor
Canini sikma canim bir hafta once gittigimde kilosu 2140gramdi baska doktor 9gun sonra 2190gram dedi nasi yani ala ala 9 gunde 40 grammi aldi diger baska doktorda 9gun sonra 2370gram dedi yani bende cok anlamadim birde kafa karin biri 34 diyor biri 35 artik ben kiloya boya olculer kafa yormuyorum sende takma banada doktorun biri perinloga git kafa karin kocaman dedi hatta ayrintiliya girmedinmi sen dedi diger doktor sorun yok diyor benim karnimdakini ne bilecek onlar hepsi ayri ayri olcuyor hatta ayni gun iki saat arayla biri kasikta ayakları boyle giderse sezaryen dedi digeri dogum pozisyonu almis kafa kasikta dedi elimi cektimMerhaba kızlar umarım iyisinizdir. Bugün kontrolüm bardı artık her hafta gidiyorum. Nst yede giriyorum. Suyu vs herleyi iyi sancı yok dedi. Açıklıkta yok dedi. Kilosu 2433 gr olmş. Geöen haftada 2360 dı. Yani sadece 70 grm almş :/ karın çevreside 32+5 ti geçen hafta. Bugünde 33 çıktı. Yani gelişmiyor sanki. Ama doktorum skntı olmadıgını söyledi. Anlamadım bişey ya. Kilolu veya zayıf olması değil derdimde karın cevresi geriliği gittikçe artıyor 7-8 günken 2 hafta oldu ama doktorum normal karşılıyor. Kafam çok karıştı.
Benimde bugun ev icinde islerim varGünaydın kızlare bugün yoğun bir gün beni bekliyor dra danısmadannçıkıyorum ama birşey olmaz artık sanırım tüller ve halı bakacağız halı bulamazsam nette bır sayfa var 30kasıma dek.ındırım dıyordu adamla konuştum ptesıye dek sure verdı aynı fıyattan sipariş için instagramda kugucarpet tam bebiş odası halıları bide piyasaya göre daha uygun. dün yazacaktım size unutmuşum kampamya uzamıstır belkı yıne
Yok canim deva hazar doktor seni hiç tanimasin git kirk yillik kapi komşuuş gibi bir sohbet bir muhabbet tatli dilli o diliyle nekadar hasta varsa toplamiş ama sıkıntı şu gönül istiyor uzun uzun bebege bakalim renklide oda sandalyeye yarim oturuyor diger odasindaki hasta kaçmasin diye bi ora bi bura koşturuyorÇok merak ettim Nurdan mı adı dr.un :)) aynı benim eski Dr. Gibi o da
Kolay gelsin canim sizeBenimde bugun ev icinde islerim var
Kendimi.iyi hissediyorum .esimle yapariz yavastan . )
Gozun aydin canim..kisa suredede cikar insallah..Gunaydin kizlaarr! Bayadir takip edemedim. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepinize. Benden baska dogum yapan yok herhaldebebisim solunum desteginden cikti. Artik kilo almasinda sira. Bugun galiba emzirecegim bocegimi. Sut goturuyordum normalde. Besigini bile alamamistik, dun geldi kurdular. Kapi susu vs daha gelmedi. Erkenci cocugum supriz sevecek galiba herkes saglikla bebisine kavusssunnnn insalllahhh cok guzel bebislerimizz anneleriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?