2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de sabah 6 da uyananlardanım iki gündür magnezyum bitti almadım da ondan mı bilmiyorum, kasıklarım, belim hafif hafif ağrıyor adet başlangıcı gibi
Ben de uyuyamıyorum kaç saattir sürekli buzdolabına gidiyorum karnım acıkıyor kalkmayı düşündüm ama artık kalkmam gerek eşim de işe gidince kendimi kötü hissediyorum bir kac yazı okudum canım bebek kanala grince rahat nefes alınırmıs . Mesaneye baskı olurmuş akıntıda artış olurmuş Bunlar da var ben de çok merak ediyorum kanala girdi mi acaba girdiyse de 2 ila 4 hafta içinde doğum gerçekleşiyormuş ve ilk gebeliklerde bebek daha erken kanala giriyormuş. İlacın bitti diye olabilir sancıların ben hiç dikkat etmedim adet ağrılarım oluyor du meğer içmiyorum diyeymiş magnezyumu. dr kızınca yıne basladm

Benim o ağrı kalça kemiklerimde var:/

Günaydın kızlare bugün yoğun bir gün beni bekliyor dra danısmadannçıkıyorum ama birşey olmaz artık sanırım tüller ve halı bakacağız halı bulamazsam nette bır sayfa var 30kasıma dek.ındırım dıyordu adamla konuştum ptesıye dek sure verdı aynı fıyattan sipariş için instagramda kugucarpet tam bebiş odası halıları bide piyasaya göre daha uygun. dün yazacaktım size unutmuşum kampamya uzamıstır belkı yıne

Güneydin çok yorma kendini dinlene dinlene gez gönlünce bulursun umarim

Güneydin çok yorma kendini dinlene dinlene gez gönlünce bulursun umarim
inşallah canım sağolasın❤ dr randevum ptesı ama esım yogun haftaıclerı mecbur bugunden gdecez ılacımı ıcecem bıanonce tansıyon düşürme etkisi var o etkı gecer ıns cıkana dek.

Ben bugün magnezyum alayım bari. Yoksa her dakika sancı başlangıcı mı diye kendimi panikletiyorum. Ne kadar yaklaştık doğuma canım. Hala rüya gibi geliyor :)

Ben de sabah 6 da uyananlardanım iki gündür magnezyum bitti almadım da ondan mı bilmiyorum, kasıklarım, belim hafif hafif ağrıyor adet başlangıcı gibi

Ay al onu al hemen al magnezyumu. Ben de bitirdim 5 gün almadım içmedim. Dün sabah yine bacak krampıyla uyandım karnımı da çok kastım o an. Bi de dediğin gibi hafif bel kasık ağrıları oldu. Aldım yeniden içiyorum

Ben bugün magnezyum alayım bari. Yoksa her dakika sancı başlangıcı mı diye kendimi panikletiyorum. Ne kadar yaklaştık doğuma canım. Hala rüya gibi geliyor :)
Evet canım iç tabı benım ıcınce gecti rüyalarına giriyor mu hıc ben 3.ye gördüm hep aynı yüz hep. Rüyası bile müthiş. Her rüyadan aglamaklı uyanıyorum sabredemıyoruz artık geçse şu haftalar da hepımız kokusunu duysak eşlerimizin mutlulugunu görsek Senin de mi ilkti canim bebişş

Yeni olan canim benim ilgili gibiydi baya eski tahlil sonuclarina bakti kan degerlerine falan iyi dedi sonra soru sordu işte genetik rahatsizlik varmi alerji durumu kan grubu falan kilo olctu sira geldi bebege damarlar iyi suyun iyi bebek kafasi 7gun onde bakacaz artik diyo neye bakacaksa dedim bir iki haftaya kadar olan gerilik ondelik sorun degil demislerdi evet öyle dedi soguma kadar bakacaz artik duruyo duruyo bakacaz artik diyor kilosunu boyunu söylemedi ben kagida baktim flden boyu kiloda kagitta yaziyor zaten ayaklari kasiklarinda dedi yakalamisken foto verim dedi siyah beyaz ayak resmi verdi dedim renkli bebegi görelimmi dedi. Artik buyuduler çok net belli olmuyor besle altinci haftalarda gosteriyordukta artik bakmiyoruz dedi sonra uyuyor sirti donuk dedi rapor vardi son adet tarihine goremi verildi dollenmeye goremi bakacaz artik diyo diyom
Son adet tarihi 6nisan ona bakacaz artik biz 16 nisan alalim gec dollenme olmus ilk usg kagidinda bebek bes alti gun geriymiş kafayi ona takti bilemedim diyo bakacaz artik diyo çiktik sonra ben dedim
Esime bizim doktor daha iyi hem konuşkan tatli dilli bosver az bakiyor ama insanin aklini bulandirmiyor bu yeni doktor uzun bakti ama bakacaz artiktan baska birsey söylemedi birde hastasi iki kisiydi çok olsa buda paket yapardi sonuçta bizim doktora gittik hemen ondan çikip iki saat sonra muane olduk kafasi dogum pozisyonunda dedi ayip olmasin diye baskandoktordan geliyorum demedimde iki saat icinde pozisyon degistirme ihtimali varmi dedim oda yok artik dedi doguma kadar bile degistiremez yerleri daraldi falan dedi başi yukarida olsa doguma
Kadar dönebilirdide bu pozisyondan biraz zor dedi ben anlamadim biri kasigima goturuyor
Kafa var digeri ayak resmi veriyor

Bende baktim canim instagramdan baska binsayfadan orada denizci hali stor takim vardi isim yazili gormedim birseyi almayada cesaret edemedim 1000tl civari tutuyordu sto bizim bebek odasi cami boydan balkon ve cam oldugu icin. Hem ozaman bebek odasida almamistik sen al guzel gelirse bizde siparis verelim

Gunaydin kizlaarr! Bayadir takip edemedim. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepinize. Benden baska dogum yapan yok herhalde bebisim solunum desteginden cikti. Artik kilo almasinda sira. Bugun galiba emzirecegim bocegimi. Sut goturuyordum normalde. Besigini bile alamamistik, dun geldi kurdular. Kapi susu vs daha gelmedi. Erkenci cocugum supriz sevecek galiba herkes saglikla bebisine kavusssunnnn insalllahhh cok guzel bebislerimizz anneleriiiiii

GuGünayd kizlar.
Jane Austen hayırlı olsun canım inşaallah çabucak kucağına alırsın.
@Ytmz canım kilom 68. Birkac haftadır kilo almadım.
Biz de kontrolden geldik karnım indi baya küçüldü demiştim bebeğim donmus doğum pozisyonunu almış.
2300 gr 45 cm olmuş masaallah.
Kan ilaci ve progestan a devam edicem.
Vitamini yine sordum gerek yok dedi.
Normal doğumu sordum riske atmaya gerek yok dedi
Hayırlısı sağlıkla vaktinde gelsin de insaallah.
Hepinizi öperiz

Canini sikma canim bir hafta once gittigimde kilosu 2140gramdi baska doktor 9gun sonra 2190gram dedi nasi yani ala ala 9 gunde 40 grammi aldi diger baska doktorda 9gun sonra 2370gram dedi yani bende cok anlamadim birde kafa karin biri 34 diyor biri 35 artik ben kiloya boya olculer kafa yormuyorum sende takma banada doktorun biri perinloga git kafa karin kocaman dedi hatta ayrintiliya girmedinmi sen dedi diger doktor sorun yok diyor benim karnimdakini ne bilecek onlar hepsi ayri ayri olcuyor hatta ayni gun iki saat arayla biri kasikta ayakları boyle giderse sezaryen dedi digeri dogum pozisyonu almis kafa kasikta dedi elimi cektim
Artik bu işlerden rabbim ne verirse sana tavsiyem kafana çok takiyorsan bu durumu başka bir doktorada gitmeni tavsiye ederim ayni gün git ikisinede karsilastirma yapabilirsin mesela birini devleete digerini ozele yada imkanin varsa ikisinide özele gidebilirsin

Benimde bugun ev icinde islerim var
Kendimi.iyi hissediyorum .esimle yapariz yavastan . )

Çok merak ettim Nurdan mı adı dr.un :)) aynı benim eski Dr. Gibi o da
Yok canim deva hazar doktor seni hiç tanimasin git kirk yillik kapi komşuuş gibi bir sohbet bir muhabbet tatli dilli o diliyle nekadar hasta varsa toplamiş ama sıkıntı şu gönül istiyor uzun uzun bebege bakalim renklide oda sandalyeye yarim oturuyor diger odasindaki hasta kaçmasin diye bi ora bi bura koşturuyor

Gozun aydin canim..kisa suredede cikar insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…