2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde bugun ev icinde islerim var
Kendimi.iyi hissediyorum .esimle yapariz yavastan . )
Kolay gelsin canım yorma kendini sakın dün bir şey sormuştum gözünden kaçtı galiba renkli şekerleri Nereden aldın eşim Burada çikolata yaptıracağımız yere sormuştu Ben de hastaneye giren çocuklar için koyacağım masaya süslenmiş Fiyatı çok pahalı geldi bana bir de nete bakayım diyorum Sen internete mi yaptırdın

Başka doğuran yok canım daha ama sıradayız çok şükür her şey yolunda gitmiş çok çok sevindim ❤

aaa denek olcam ozaman şaka biyana bakayım burda bulamazsam istiyorum yani en kötü iade ederiz onun garantisini alırım Ya aslında ben el dokuma halı istiyorum ama Ablamların arkadaşı mağaza açmış burada Instagram sayfası da var bır halı ya 2m2 fln ortalama 1000tlymıs bılmyrm cokpahalı gelıyor bana acıkcası esım bakarz belkı dedı ama resmen kullanıyorlar bebek olunmasnı. gorsen battanyeden ınceler bıde

Aa gormemisim sordugunu.
Bizim burda parti malzemeleri satan bir yer var ordan aldim..
Tanesi 2 tl.. 10 taneye 2 hediye veriler 20 tane aldim

Kızlar gunaydin benimde bebeğim normalde iki hafta önde gidiyordu şimdi sadece 5 gün önde gidiyor diyet yapıyorum belki ondandır ama 4hafta da 600gram almış .
Ben magnezyum hiç kullanmadım doktor vermiyor galiba herkes magnezyum kullanıyor .birde bende hiç sancı falan yok daha 33.haftadayim ondan mı acaba

Aa gormemisim sordugunu.
Bizim burda parti malzemeleri satan bir yer var ordan aldim..
Tanesi 2 tl.. 10 taneye 2 hediye veriler 20 tane aldim
ee hıc aklıma gelmdı bak Eskiden şeker hamurlu pastalar yapardım eşime Annemlere doğum günlerinde falan Ben de malzeme aldıgım yere bakayım bugun unutmazsam sagol canımmm ❤

Başka doğuran yok canım daha ama sıradayız çok şükür her şey yolunda gitmiş çok çok sevindim ❤
Canım ya bizim Medipol mega renkli vermiyor kontrollerde ultrason gorugörüsünü sen sordun mu doktoruna dünyada muayene parası veriyoruz

Dido44 canım sen hediye malzemelerini falan nereden sipariş ediyorsun.eminonunde bu malzemelerin toptan satıldığı yerler var ama bu soğukta ve karnimla gidemm oraya

İnşallah miniklerin zamanında sağlıcakla gelir canım. Hepimiz riskli dönemi atlattık artık gelseler de dışarda besler büyütürüz yine :)
Amin canım hepimizimkilerle inşallah ay ne biliyim en azından iki hafta daha dursunlar diyorum küvöze girmesinler ya da kısa kalırlar en azından diye ama bilemeyiz tabii 40 hafta doğup girenlerde var kısmet artık güzel olur herşey herkes için inşallah :)

Maşallah arkadaşım Doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda evine sağlıkla götür yavrunu inşallah

maşallah canım aman olmasın zor süreç ne uyku ne yürüme cok zorlanıyor insanolunca. Ama magnezyum kasılmaları da önleyen bir takviye kasılma yaşarsan verır belkı. Doktordan doktora fark ediyor ılac duzenlemesı. benim 4.aydan itibaren kullanmamı söyledi doktorum eksilmesin hep yerini dolduralım diyeymıs Tabii ben nerdeyse hıc ıcmedığim için sancılar ve kasılmalar yaşamaya 2,3hafta önce basladı cok. düzenli içince geçmeye başladı ınsallah hıc olmadan tamamlarsın haftalarını canım

Ben de hic kullanmadım agrim kasılmam vs hic olmadi doktor o yuzden vermedi herhalde. Ama 34.haftaya kdr kullandığım multivitaminin icinde varmis magnezyum. Su anda sadece demir hapı ve kalsiyum kullaniyorum

Masallah canım 36.haftadasin sana da az kalmış demi.kiz birde senin 3hafta sonra doğum olur belki kız çocukları aceleci olur derler ya belki kasılmaların falan hazırlık yapıyor vucudun .
Bana zaman geçmez oldu 35.doldurayim diye bekliyorum sanki ondan sonrası kolay geçecek gibi

Benim bebişim de Bu kez 3 haftada 200 gr almis ama yine de onde ben de baya kilo aldim 14 kilo doktor ekmek ve hamur işine dikkat et dedi

hemen hemen aynı durumdayız, benim de bebeğim iki hafta önde gidiyo 12 aralıkta randevum diyetteyim son durumu ne çıkacak bilmiyorum. ben de magnezyum hiç kullanmadım, kan ilacı ve vitamin kullanıyorum, son gittiğimde b12 düşük çıktı bir de ona başladım, kasılma ağrı vs hiçbir şey yok

Ben de hic kullanmadım agrim kasılmam vs hic olmadi doktor o yuzden vermedi herhalde. Ama 34.haftaya kdr kullandığım multivitaminin icinde varmis magnezyum. Su anda sadece demir hapı ve kalsiyum kullaniyorum
Canım bende imom vitamini ,demir ilacı.birde kan sulandırıcı iğne ile koraspirin kullaniyorum.cok yoruldum ama hergun kendime iğne yapmaktan.

Benim bebişim de Bu kez 3 haftada 200 gr almis ama yine de onde ben de baya kilo aldim 14 kilo doktor ekmek ve hamur işine dikkat et dedi
Aynen bende ömrüm de yapmadığım diyeti yapoyorum hamur işi ,pilav ,patates ,şeker falan yok ama alıştım insan bebeği için herşey katlanıyor demek ki yoksa çok iradesizimdir yeme konusunda

Bende başta hep kilo aldım 3 kilo 2 kilo ama diyetle durdu yoksa 90bulacaktim sanirim

evet canm ptesı 35+6 olucaz yanı 36 bıtcek nerdeyse o gün de randevumuz var. 2 hafta önce acile gittiğimde de Doktorum iki hafta daha Dayanın sonra sancı ne zaman gelirse demişti. erken doğan kız cocukları duyuyrum cok ama +2 de olabılırmıs okdr olmasını ıstemem acıkcası ben de:) insan hiç anlamıyor ki Bir bakmışsın 35 de bitmiş senin de. Hepimiz sabrımızın sonundayız artık gercekten

Bu doktorlarida bir tuhaf degil mi önde olsa sorun yaparlar geri gelse sorun yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…