2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsallah en azından 38i doldururuz tum arkadaslar.çünkü ne kadar kalsa okadar iyiymiş anne karnında.tabi erkende gelirse hayırlısı.saglikla kucagimiza alalım.
Allahim tüm isteyenlere nasip etsin

masallah canim kacinci haftadasin bende carsamba gidecegim o zaman 33+6 oluyoruz nasipse ben cok korkuyorum herkes karnin kucuk diyo doktorum 29 haftada zayif demisti 1.200 gr insallah simdi 2 kiloyu gecmistir tek duam o saglikli olmasi zayif olmamasi insallah

Dido44 canım sen hediye malzemelerini falan nereden sipariş ediyorsun.eminonunde bu malzemelerin toptan satıldığı yerler var ama bu soğukta ve karnimla gidemm oraya
Şişeleri gitti gidiyor dan aldım poşetleri hobi evinden aldım etiketleride tasarimbsla sayfasından aldım hepsini netten aldım canım magnetleride instagramda sercheshop var ordan yaptiricam

İnsallah en azından 38i doldururuz tum arkadaslar.çünkü ne kadar kalsa okadar iyiymiş anne karnında.tabi erkende gelirse hayırlısı.saglikla kucagimiza alalım.
Allahim tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canım evet evet ben de en az 38 istiyorum hayırlısıyla biraz daha kilo alsın tontişler sonra gelsinler güle oynaya

Şişeleri gitti gidiyor dan aldım poşetleri hobi evinden aldım etiketleride tasarimbsla sayfasından aldım hepsini netten aldım canım magnetleride instagramda sercheshop var ordan yaptiricam
Teşekkür ederim canımbende bakayım oralara

Baya ilginç mis canım yeni doktor da iyi çıkmadı yani desene ne yapmayı düşünüyorsun şimdi hastane mi degissen acaba yada skn ay zaten diyip eskiye devam etcen mi

Yok aman ne ahbap olalım ne arkadaş bana öyle doktor sıkıntı veriyor. 2 saat kapısında bekletip 2dk bakmayla olmuyor bu işler. Aklımdaki soruları bile unutuyorum. Birde ben bunu uzun yıllardır tanıyordum. Hatta benim kardeşimi dogurttu şimdi onun çalıştığı hastanede hemşire kardeşim düşün :)) yukarıda insanlar beklemekten isyan ederken o aşağı telefon açıp hasta gelirse gönderin diyor. 3 saate 100 hasta sigdiriyor kadın. Aman aman benden uzak olsun :))

Coraspini 34+1 de bıraktım ben. Sen ne zamana kadar kullanacaksın?
Bana 35e kadar dedi canım burada kalbi yorar falan diye okudum endişe etmiyor degilim.artik Allah'a emanet.
İnsan erken doğumdan da korkuyor oldu ki Allah korusun 35te geldi o zaman kanamayı nasıl durduracaklar.Allaha emanet deyip doktora güvenmek ten başka bişey yapamıyorum canim

Bi suru risk var ama simdiden kafaya takmamak en iyisi. Takip eden doktora güvenmek lazim. Allah korusun yavrularimizi

Benim de ilk bebeğim :) En çok neyi merak ediyorum biliyormusun. Bebeğimizle babasının ilk buluştuğu anı. Ablamlara söyleyeceğim o anın fotosunu çeksinler. Rüyamda hep esmer saçlı bir bebek görüyorum. Bakalım öyle mi olacak :)

Hic sevmem oyle dr lari ilk gittign dr oyleydi hemen degistrdim cunku agzi o kadar laf yapacagina biraz duzgun muayene etse cok daha faydali olur...ben de saglikciyim ve genelde agzi laf yapan drlarin eli kotu olur, tabi ben farkli bir bolumde calisiyorum amaa bazi drlarimz var mizaci biraz serttir ama o kadar guzel hasta takip eder o kadar iyi ilgilenir ki hastalar randevu bulamaz ama bazilari da bildigin yalakalik yapar ama eli kotu yani onlarinda cok hastasi olur genelde...ben bu tip insanlari sevmedigim icin hemen degistrdim dr umu

Kuzum degistirim dedim digeride iki lafi bi araya getiremedi bakacaz artik bakacaz artik diye bize ayrilan sureyi doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…