- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
İnsallah en azından 38i doldururuz tum arkadaslar.çünkü ne kadar kalsa okadar iyiymiş anne karnında.tabi erkende gelirse hayırlısı.saglikla kucagimiza alalım.evet canm ptesı 35+6 olucaz yanı 36 bıtcek nerdeyse o gün de randevumuz var. 2 hafta önce acile gittiğimde de Doktorum iki hafta daha Dayanın sonra sancı ne zaman gelirse demişti. erken doğan kız cocukları duyuyrum cok ama +2 de olabılırmıs okdr olmasını ıstemem acıkcası ben de:) insan hiç anlamıyor ki Bir bakmışsın 35 de bitmiş senin de. Hepimiz sabrımızın sonundayız artık gercekten
masallah canim kacinci haftadasin bende carsamba gidecegim o zaman 33+6 oluyoruz nasipse ben cok korkuyorum herkes karnin kucuk diyo doktorum 29 haftada zayif demisti 1.200 gr insallah simdi 2 kiloyu gecmistir tek duam o saglikli olmasi zayif olmamasi insallahGuGünayd kizlar.
Jane Austen hayırlı olsun canım inşaallah çabucak kucağına alırsın.
@Ytmz canım kilom 68. Birkac haftadır kilo almadım.
Biz de kontrolden geldik karnım indi baya küçüldü demiştim bebeğim donmus doğum pozisyonunu almış.
2300 gr 45 cm olmuş masaallah.
Kan ilaci ve progestan a devam edicem.
Vitamini yine sordum gerek yok dedi.
Normal doğumu sordum riske atmaya gerek yok dedi
Hayırlısı sağlıkla vaktinde gelsin de insaallah.
Hepinizi öperiz
Şişeleri gitti gidiyor dan aldım poşetleri hobi evinden aldım etiketleride tasarimbsla sayfasından aldım hepsini netten aldım canım magnetleride instagramda sercheshop var ordan yaptiricamDido44 canım sen hediye malzemelerini falan nereden sipariş ediyorsun.eminonunde bu malzemelerin toptan satıldığı yerler var ama bu soğukta ve karnimla gidemm oraya
Amin canım evet evet ben de en az 38 istiyorum hayırlısıyla biraz daha kilo alsın tontişler sonra gelsinler güle oynayaİnsallah en azından 38i doldururuz tum arkadaslar.çünkü ne kadar kalsa okadar iyiymiş anne karnında.tabi erkende gelirse hayırlısı.saglikla kucagimiza alalım.
Allahim tüm isteyenlere nasip etsin
Teşekkür ederim canımbende bakayım oralaraŞişeleri gitti gidiyor dan aldım poşetleri hobi evinden aldım etiketleride tasarimbsla sayfasından aldım hepsini netten aldım canım magnetleride instagramda sercheshop var ordan yaptiricam
İnşallah canımAmin canım evet evet ben de en az 38 istiyorum hayırlısıyla biraz daha kilo alsın tontişler sonra gelsinler güle oynaya
Baya ilginç mis canım yeni doktor da iyi çıkmadı yani desene ne yapmayı düşünüyorsun şimdi hastane mi degissen acaba yada skn ay zaten diyip eskiye devam etcen miYeni olan canim benim ilgili gibiydi baya eski tahlil sonuclarina bakti kan degerlerine falan iyi dedi sonra soru sordu işte genetik rahatsizlik varmi alerji durumu kan grubu falan kilo olctu sira geldi bebege damarlar iyi suyun iyi bebek kafasi 7gun onde bakacaz artik diyo neye bakacaksa dedim bir iki haftaya kadar olan gerilik ondelik sorun degil demislerdi evet öyle dedi soguma kadar bakacaz artik duruyo duruyo bakacaz artik diyor kilosunu boyunu söylemedi ben kagida baktim flden boyu kiloda kagitta yaziyor zaten ayaklari kasiklarinda dedi yakalamisken foto verim dedi siyah beyaz ayak resmi verdi dedim renkli bebegi görelimmi dedi. Artik buyuduler çok net belli olmuyor besle altinci haftalarda gosteriyordukta artik bakmiyoruz dedi sonra uyuyor sirti donuk dedi rapor vardi son adet tarihine goremi verildi dollenmeye goremi bakacaz artik diyo diyom
Son adet tarihi 6nisan ona bakacaz artik biz 16 nisan alalim gec dollenme olmus ilk usg kagidinda bebek bes alti gun geriymiş kafayi ona takti bilemedim diyo bakacaz artik diyo çiktik sonra ben dedim
Esime bizim doktor daha iyi hem konuşkan tatli dilli bosver az bakiyor ama insanin aklini bulandirmiyor bu yeni doktor uzun bakti ama bakacaz artiktan baska birsey söylemedi birde hastasi iki kisiydi çok olsa buda paket yapardi sonuçta bizim doktora gittik hemen ondan çikip iki saat sonra muane olduk kafasi dogum pozisyonunda dedi ayip olmasin diye baskandoktordan geliyorum demedimde iki saat icinde pozisyon degistirme ihtimali varmi dedim oda yok artik dedi doguma kadar bile degistiremez yerleri daraldi falan dedi başi yukarida olsa doguma
Kadar dönebilirdide bu pozisyondan biraz zor dedi ben anlamadim biri kasigima goturuyor
Kafa var digeri ayak resmi veriyor
Yok canim deva hazar doktor seni hiç tanimasin git kirk yillik kapi komşuuş gibi bir sohbet bir muhabbet tatli dilli o diliyle nekadar hasta varsa toplamiş ama sıkıntı şu gönül istiyor uzun uzun bebege bakalim renklide oda sandalyeye yarim oturuyor diger odasindaki hasta kaçmasin diye bi ora bi bura koşturuyor
Coraspini 34+1 de bıraktım ben. Sen ne zamana kadar kullanacaksın?Canım bende imom vitamini ,demir ilacı.birde kan sulandırıcı iğne ile koraspirin kullaniyorum.cok yoruldum ama hergun kendime iğne yapmaktan.
Canim guncel kilom 74 kizimin ismi Alya mina olxak insallahJane Austen gozunaydin canim
Bana 35e kadar dedi canım burada kalbi yorar falan diye okudum endişe etmiyor degilim.artik Allah'a emanet.Coraspini 34+1 de bıraktım ben. Sen ne zamana kadar kullanacaksın?
Bi suru risk var ama simdiden kafaya takmamak en iyisi. Takip eden doktora güvenmek lazim. Allah korusun yavrularimiziBana 35e kadar dedi canım burada kalbi yorar falan diye okudum endişe etmiyor degilim.artik Allah'a emanet.
İnsan erken doğumdan da korkuyor oldu ki Allah korusun 35te geldi o zaman kanamayı nasıl durduracaklar.Allaha emanet deyip doktora güvenmek ten başka bişey yapamıyorum canim
Benim de ilk bebeğim :) En çok neyi merak ediyorum biliyormusun. Bebeğimizle babasının ilk buluştuğu anı. Ablamlara söyleyeceğim o anın fotosunu çeksinler. Rüyamda hep esmer saçlı bir bebek görüyorum. Bakalım öyle mi olacak :)Evet canım iç tabı benım ıcınce gecti rüyalarına giriyor mu hıc ben 3.ye gördüm hep aynı yüz hep. Rüyası bile müthiş. Her rüyadan aglamaklı uyanıyorum sabredemıyoruz artık geçse şu haftalar da hepımız kokusunu duysak eşlerimizin mutlulugunu görsek Senin de mi ilkti canim bebişş
Amin canım hepimizinkini insallahBi suru risk var ama simdiden kafaya takmamak en iyisi. Takip eden doktora güvenmek lazim. Allah korusun yavrularimizi
Sende de mi gebelik sekeri vardi canim bende diyet yapiyorum 2 haftayi gecti 2 kiloya yakin vermisim insallah bebegim etkilenmemistir sali gunu kontrole gidecegim bakalim@Ytmz canım güncel kilom 81 iki aydır hiç kilo almiyorum diyetten dolayi
Hic sevmem oyle dr lari ilk gittign dr oyleydi hemen degistrdim cunku agzi o kadar laf yapacagina biraz duzgun muayene etse cok daha faydali olur...ben de saglikciyim ve genelde agzi laf yapan drlarin eli kotu olur, tabi ben farkli bir bolumde calisiyorum amaa bazi drlarimz var mizaci biraz serttir ama o kadar guzel hasta takip eder o kadar iyi ilgilenir ki hastalar randevu bulamaz ama bazilari da bildigin yalakalik yapar ama eli kotu yani onlarinda cok hastasi olur genelde...ben bu tip insanlari sevmedigim icin hemen degistrdim dr umuYok canim deva hazar doktor seni hiç tanimasin git kirk yillik kapi komşuuş gibi bir sohbet bir muhabbet tatli dilli o diliyle nekadar hasta varsa toplamiş ama sıkıntı şu gönül istiyor uzun uzun bebege bakalim renklide oda sandalyeye yarim oturuyor diger odasindaki hasta kaçmasin diye bi ora bi bura koşturuyor
Kuzum degistirim dedim digeride iki lafi bi araya getiremedi bakacaz artik bakacaz artik diye bize ayrilan sureyi doldurduHic sevmem oyle dr lari ilk gittign dr oyleydi hemen degistrdim cunku agzi o kadar laf yapacagina biraz duzgun muayene etse cok daha faydali olur...ben de saglikciyim ve genelde agzi laf yapan drlarin eli kotu olur, tabi ben farkli bir bolumde calisiyorum amaa bazi drlarimz var mizaci biraz serttir ama o kadar guzel hasta takip eder o kadar iyi ilgilenir ki hastalar randevu bulamaz ama bazilari da bildigin yalakalik yapar ama eli kotu yani onlarinda cok hastasi olur genelde...ben bu tip insanlari sevmedigim icin hemen degistrdim dr umu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?