- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bizi tarif ettin napalim kuzum baska hastaneye gittim oda sat 6 nisan diyorum cocuk erken gelirse sikinti yok gelmsse Sati 16 nisan alacagiz diyo 16 nisan aldigindada kafa karin buyuk cikiyor kalkip ailede yapili birimi var diye soruyor allahin beyinsizi sat 6nisan diyorum neyin kafasi bu anlamadimYok aman ne ahbap olalım ne arkadaş bana öyle doktor sıkıntı veriyor. 2 saat kapısında bekletip 2dk bakmayla olmuyor bu işler. Aklımdaki soruları bile unutuyorum. Birde ben bunu uzun yıllardır tanıyordum. Hatta benim kardeşimi dogurttu şimdi onun çalıştığı hastanede hemşire kardeşim düşün :)) yukarıda insanlar beklemekten isyan ederken o aşağı telefon açıp hasta gelirse gönderin diyor. 3 saate 100 hasta sigdiriyor kadın. Aman aman benden uzak olsun :))
Bu bakacaz artik diyen dogum odakli demekki ve sezeryan odakli da sanki aslinda bi bakima dogru gidisat hep ayni olmaz sonda ne olursa oluyor normal dogum diye gidiyorsun 8 9 cmlere kadar aciliyor bir bakiyorsun bebek kakasini yapmis hop sezeryan Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin cok seyyapmamak lazimKuzum degistirim dedim digeride iki lafi bi araya getiremedi bakacaz artik bakacaz artik diye bize ayrilan sureyi doldurdu
ben de sarışın yeşil gözlü kocaman gözlü goruyorum esım acıkkumral yesıl gozlı ben de oyleyım. cocuklugumuz hele ıkımızın de sapsarı. aılede de herkes renklı gozlu oyüzden ruyan cıkabılır dıyorlar canım.. bence gördugumuz yüz olucak ya oyle hıssedyrm tesadüf degıldır. Eşim normal dogum olursa gırecek doguma cevremde hevesımızı kacıranlar var ama dedıgın gb o anı görmek hatırasını kalması pahabıcılemez bence❤Benim de ilk bebeğim :) En çok neyi merak ediyorum biliyormusun. Bebeğimizle babasının ilk buluştuğu anı. Ablamlara söyleyeceğim o anın fotosunu çeksinler. Rüyamda hep esmer saçlı bir bebek görüyorum. Bakalım öyle mi olacak :)
Sen icini ferah tut canim, eger oyle erken gelme gibi bir durum olursa kanama dogumdan sonra yani bebgi aldiktan sonra olur, bu durumda da sana kanamay onleyici igne yaparlar yani kani pihtilastiran bir igne var onu yaparlar bir sekilde durdururlarBana 35e kadar dedi canım burada kalbi yorar falan diye okudum endişe etmiyor degilim.artik Allah'a emanet.
İnsan erken doğumdan da korkuyor oldu ki Allah korusun 35te geldi o zaman kanamayı nasıl durduracaklar.Allaha emanet deyip doktora güvenmek ten başka bişey yapamıyorum canim
Nerde yasiyorsun baska dr yok mu acaba, icine sinmesi lazim aslindaKuzum degistirim dedim digeride iki lafi bi araya getiremedi bakacaz artik bakacaz artik diye bize ayrilan sureyi doldurdu
Oyle kuzum ya eski doktor bastan beri herseyi biliyor artik ona devam edecem buna laf anlatana kadar digerine devam ederim sata gore almiyor ilk usg kagidina bakmis ona gore yeni yarih belirliyor sen kimsin benim sati degistirip sisteme girip sonrara bebek uc hafta onde bakacaz artik diyonBu bakacaz artik diyen dogum odakli demekki ve sezeryan odakli da sanki aslinda bi bakima dogru gidisat hep ayni olmaz sonda ne olursa oluyor normal dogum diye gidiyorsun 8 9 cmlere kadar aciliyor bir bakiyorsun bebek kakasini yapmis hop sezeryan Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin cok seyyapmamak lazim
Valla en iyisi kendi doktorum ona kizdigim tek nokta cok bekletiyor ve yuzunu azicik gosteriyor numara vermiyor dogum baslarsa ucuncu kata gel diyor artik napalim az kaldi onumuzde bastan beride bu takip etti yeni doktor arayisina ara verdikNerde yasiyorsun baska dr yok mu acaba, icine sinmesi lazim aslinda
Peki dogumn ne zmaan baslayacagi belli degil dpgum basladiginda gelecek mi dr unValla en iyisi kendi doktorum ona kizdigim tek nokta cok bekletiyor ve yuzunu azicik gosteriyor numara vermiyor dogum baslarsa ucuncu kata gel diyor artik napalim az kaldi onumuzde bastan beride bu takip etti yeni doktor arayisina ara verdik
Ay neguzel dna larınız var hep çoğalın siz :) bende aşırı beyaz kumralim eşim esmerrr baya kara kaslı kara gözlü oğlumuz buğday tenli mavi gözlü kumral saçlar bakalım bu sıpa kime benzeyecek ama oğlumuz vize hic benzemiyorben de sarışın yeşil gözlü kocaman gözlü goruyorum esım acıkkumral yesıl gozlı ben de oyleyım. cocuklugumuz hele ıkımızın de sapsarı. aılede de herkes renklı gozlu oyüzden ruyan cıkabılır dıyorlar canım.. bence gördugumuz yüz olucak ya oyle hıssedyrm tesadüf degıldır. Eşim normal dogum olursa gırecek doguma cevremde hevesımızı kacıranlar var ama dedıgın gb o anı görmek hatırasını kalması pahabıcılemez bence❤
Canım ya bizim Medipol mega renkli vermiyor kontrollerde ultrason gorugörüsünü sen sordun mu doktoruna dünyada muayene parası veriyoruz
Ay neguzel dna larınız var hep çoğalın siz :) bende aşırı beyaz kumralim eşim esmerrr baya kara kaslı kara gözlü oğlumuz buğday tenli mavi gözlü kumral saçlar bakalım bu sıpa kime benzeyecek ama oğlumuz vize hic benzemiyor
renkli göstermemesine kızdım asıl son aylar en cok renkli gösterilir hatıra olsun dıye saklamk ıcın de verır dr.lar yuzunu fln. ben 10.haftadan buyana renkli görüyorum renkli fotografımız daha cok evde de coksacmalamıs ya malzemeden kacıyorlar glbOyle kuzum ya eski doktor bastan beri herseyi biliyor artik ona devam edecem buna laf anlatana kadar digerine devam ederim sata gore almiyor ilk usg kagidina bakmis ona gore yeni yarih belirliyor sen kimsin benim sati degistirip sisteme girip sonrara bebek uc hafta onde bakacaz artik diyon
Ben diyet yapmıyorum ya yapmak zor bu halde çalışıyorken çok dikkat edemiyorsun dürüm vs çok yiyordum aksam yemegi gec yiyorduk simdi evdeyim daha dikkatli olabilirim inşallahAynen bende ömrüm de yapmadığım diyeti yapoyorum hamur işi ,pilav ,patates ,şeker falan yok ama alıştım insan bebeği için herşey katlanıyor demek ki yoksa çok iradesizimdir yeme konusunda
aynen öyle canım, şeker olmasa ben hiç sorun etmicem de şekerden mi şişiyo diye korkuyorum, diyetteyim diyorum ama yemeden duramıyorum yine tatlı yedim yine 153, hem yiyorum hem vicdan azabı çekiyorum yaBu doktorlarida bir tuhaf degil mi önde olsa sorun yaparlar geri gelse sorun yaparlar
Gogus altinda yuvarlak sertlik oluyor bazen saga ve solda oluyor bazen ortada totosu var teyzesi benimkininKızlar bebeği hala dönmeyen var mı? Yada donenlerde bile göğüs altında yuvarlak sertlik var mı? Benim bebiş 25 ten beri baş gelişti ama şu son 2 3 gündür döndüğünü düşünüyorum yukarda hıçkırıyor göğüs altında küçük bir topçuk gibi yuvarlak sertlik var donenlerde donmeyenlerde bi yoklasin bakayım bi sert mi değil mi
Canım korkma bebek alacağını alıyor ilk ay diyette bebek 400 gram ikinci ay 600 gram aldı yani onu etkilemiyor.birde daha sağlıklı besleniyoruz.gunluk ceviz badem muz yiyorum mutlaka süt var insallah sıkıntı olmaz.bende kilo kaybı olmadı ama bebek alıyor ben almiyorumSende de mi gebelik sekeri vardi canim bende diyet yapiyorum 2 haftayi gecti 2 kiloya yakin vermisim insallah bebegim etkilenmemistir sali gunu kontrole gidecegim bakalim
Geçmiş olsun canım doktorunla görüş mutlaka baksınYa dunki agridan tekrar oldu..dra yazsammi
2 3 kez siddetli agri giriyo..baski oluyo...
Normalmidirki. Canim az degildir..gercekten ciglik attiracak cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?