2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir ailede bu kadar renkli göz mü allahım ne güzel :)) yeşil gözlü kızçen ayy çok tatlı olur beee zaten sende çok güzelsin maşallah :))

1 haftalık anne evi ziyaretinin sonuna geldik ve Bugün eşim aldı getirdi evimize, mide bulantısından ölüyorum yollarda, herhalde doğursam da bebekten hatıra mide bulantılarım devam edecek sanki ama ne kadar anne evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok ya evim evim güzel evim resmen :)) Kızlar sanırım o dediğiniz çatı ağrısını 2 haftadır bende yaşıyorum ama adının çatı ağrısı olduğunu sizden öğrendim bacaklarımla genital bölgenin birleştiği yerler çürümüş gibi ağrıyor acıyor merdiven çıkarken pant giyerken canımdan can gidiyor, önümüzdeki cuma kontrol var ben artık doğurmak istiyorum ya :))

Benimki doğum pozisyonundaydı ama dönmüş makat geliş olmuş dediğin gibi bişey fark etmedim pek

aynen öyle canım, şeker olmasa ben hiç sorun etmicem de şekerden mi şişiyo diye korkuyorum, diyetteyim diyorum ama yemeden duramıyorum yine tatlı yedim yine 153, hem yiyorum hem vicdan azabı çekiyorum ya
Valla cnim tatlı yediğin halde 153 çıkıyorsa opte başına koy. ben az bisey kacirdimmi 180 buluyor.zaten geçen gün sirf patates puresu yedim diye 300 geçti.bu seferde hep düşük çıkıyor.yesem ayrı dert yemesem ayrı dert.yinede minnoslara değer elhamdülillah.

Aman bosver ne hali varsa gorsunler
Canim ben hiç anlamiyorum bebek nerde doktor bile anlamadi biri orda biri burda dedi artik kendi halina biraktim cocumu baski yapmiyorum hergun kiziyordum dön diye artik kendi haline biraktim

Kuzum nerde olcturuyon ben hic dert etmedim hep tatli yiyorum :-( olcturmek mi gerek

Benim doktora gitme amacim renkli gormek ben devlette daha rahatim hemen sira geliyor doktor cok iyi kizim tatlim diye konusuyor herseyin bakiyor kafasina gobusune suyuna rahime damarlara kordona poziyon olcum ben bunu devlette yapabiliyorum ben ozeldeki amacim bu esimde bende gorelim diye ogun iki doktor gittik okadar para doktuk gostermedi mikroplar

SorMadim canm hep merak ettim konu gece olursa veya hafta sonu doktorun geliyor mu doguma
Asil en onemli soru o, eger gelmeyecekse neden her ay ona o kadar para veriyorsunz, benm yasadigim yerdeki ozellerde planli sezeryan degilse dr gelmiyor doguma o gun nobetci kimse o bakiyor, ben cok sinir oldum o yuzden dogumu devlette yapacgm burdaki devlet cok iyi, ben zaten hemsireym ayni hastanede o yuzden daha rahat olacagim

Çok saçma ama sanki extra bi çaba harcıyorlar bizimki en son gittiğimizde açtı yine acmasada söylerim yani

Benimde yarın son annemler de tatil bitiyor eve dönüş hazırlıklar basliyor yol büyüyor gözünde

Aman bosver ne hali varsa gorsunler
Canim ben hiç anlamiyorum bebek nerde doktor bile anlamadi biri orda biri burda dedi artik kendi halina biraktim cocumu baski yapmiyorum hergun kiziyordum dön diye artik kendi haline biraktim
Tabi şuan bi teori benimki ama bakalım gorcez nasıl doktora gidince artık napalim

Ben de ozeldeki muayenesine esim de gorsun diye gidiyorum, devlette de takip ediliyorum ve iki dr dan da cok memnunum, ozeldeki hep gosteriyor renkli foto veriyor, devlette de dogumumu yapacagim insallah

Kuzum benimki de 1 aydır baş geliş. Şimdi baktım gögüs altım yumuş yumuş sertlik yok boş hatta orası. Bayaa aşağıya indi sıpa zaten, en son kontrolde doğum kanalının tam girişinde bekliyodu kafası doğuma kadar çok döner diyolar. Şimdi seninki dönmüş olsa da yine son anda baş geliş pozisyonunu alır

Benimde yarın son annemler de tatil bitiyor eve dönüş hazırlıklar basliyor yol büyüyor gözünde
Dön bebeğim artık hazırlıklarını gör valla her an doğuracakmış gibi hissediyorum ben artık daha haftam az olmasına rağmen :)) Annen falan da donecek mi seninle hazırlıklar için, valla yol çok kötü ediyor insanı öncesinde böyle olmazdım ben hatta metrobüslerle giderdim in bin 3-4 vasita yapıyordum tek başıma ama şimdi arabayla bile midem bulanıyor yol görmek o araba kokusu duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…