2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla canim insan oraya gittimi soracagi soruyu unutuyor bu gittigimde sorayim kagida bir not alip gidim.

Tabi şuan bi teori benimki ama bakalım gorcez nasıl doktora gidince artık napalim
Nezmaan randevun canim insallah donmemistir ben hickirik hep kasikta atiyordu ama bebek hep yukarida cikiyordu şuan mecul nerdenbilmiyorm doktorlardan biri yalan konustu cozemedim hangisi

Ben de ozeldeki muayenesine esim de gorsun diye gidiyorum, devlette de takip ediliyorum ve iki dr dan da cok memnunum, ozeldeki hep gosteriyor renkli foto veriyor, devlette de dogumumu yapacagim insallah
Ne guzel canm senin adina sevindim saglikla gelsin minnosun

Amin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.

Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?
rabbimin izniyle ozelde doktorum ozelde cunku ilk dogumumuda ayni hastanede ayni doktorda yaptim cok memnunum insallah yine oyle olur memnun kalirim devlet hastanesi bana bize gore degil o yuzden ozeli tercih ettik

Benimde o şekildeydi şimdi daha farklı işte artık nasip diyeyim güzel guzel güzel donsun

Gelirken pek bisey anlamadım sohbet muhabbet derken dönerlere öyle olur inşallah ama yol etkiliyo yinede tek başınayım ben kuzum geri donuceklerbeni bırakıp ama ben ikk etap te direk kıyafetleri yıkarım ütülerim kenarına çantada hazırlarım kalan da yavaş yavaş artık napalim

Nezmaan randevun canim insallah donmemistir ben hickirik hep kasikta atiyordu ama bebek hep yukarida cikiyordu şuan mecul nerdenbilmiyorm doktorlardan biri yalan konustu cozemedim hangisi
Randevuya daha var ya pazartesi sağlık ocağına gidicem merak ediyorum bende suan muallaktayim

Bir ailede bu kadar renkli göz mü allahım ne güzel :)) yeşil gözlü kızçen ayy çok tatlı olur beee zaten sende çok güzelsin maşallah :))
canım benım çok tesekkur edeeım o seninn ve bebişininn güzelliğii❤ bakalım nasıl olacak bebişlerimiz

ay kızlar eşimle ordan oraya harab olduk tülcümüze gıttık renklerı sectık ama gelgelelim cibinlik demiri hıcbıryerde bulamadık tülcüde de yok. gezmedıgımız perdecı ve ticaret noktaları kalmadı. Demirciye yaptıracagız tavandan gelecegı ıcın cember gerekıyo cnku. Hastane çıkışımızI verdik ismini nakışla işleyecekler carsamba alıcam teslim. Halı da hıcbırterde bulamadık yün halı vardı hep halıcılarda. kugucarpet halı netten oradan secıcez artk yoruldm fena

Aynen canım ya bazı hastaneler böyle bir istek yapıyor Gerçekten ben de renkli görmek için bir de orada doğum yapacam dye gtrm hep goremesek ne gerek var cok sınır bozucu gercekten sen o kadar para al hizmet eksik yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…