- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Valla canim insan oraya gittimi soracagi soruyu unutuyor bu gittigimde sorayim kagida bir not alip gidim.Asil en onemli soru o, eger gelmeyecekse neden her ay ona o kadar para veriyorsunz, benm yasadigim yerdeki ozellerde planli sezeryan degilse dr gelmiyor doguma o gun nobetci kimse o bakiyor, ben cok sinir oldum o yuzden dogumu devlette yapacgm burdaki devlet cok iyi, ben zaten hemsireym ayni hastanede o yuzden daha rahat olacagim
Ne guzlmiş o kapi susu canim gule gule kullanin. Bayildim rengine kelebegine cok hoşKizlar bizim kapi susumuz ve cikolatamiz geldi :) Eki Görüntüle 2211166
Nezmaan randevun canim insallah donmemistir ben hickirik hep kasikta atiyordu ama bebek hep yukarida cikiyordu şuan mecul nerdenbilmiyormTabi şuan bi teori benimki ama bakalım gorcez nasıl doktora gidince artık napalim
Kuzum benim saolsn rabbim sanada sifa versin bebeginide senide korusunT tanem-tane20 cnim gebelik sekeri çıkan kişilerde ölçüm şart,cihaz aldım günde 6-7defa olcuyorum parmaklar delik deşik.yani sen tatlini gonlunce cnim hatta benim yerimede ye
Ne guzel canm senin adina sevindim saglikla gelsin minnosunBen de ozeldeki muayenesine esim de gorsun diye gidiyorum, devlette de takip ediliyorum ve iki dr dan da cok memnunum, ozeldeki hep gosteriyor renkli foto veriyor, devlette de dogumumu yapacagim insallah
Tesekkur ederiz :) daha guzelleri sizin olsun insallahNe guzlmiş o kapi susu canim gule gule kullanin. Bayildim rengine kelebegine cok hoş
Haklisin ben de oyle oluyorum kafamda bir suru soruyla gidip yarisini bile sormadan donuyorum :)Valla canim insan oraya gittimi soracagi soruyu unutuyor bu gittigimde sorayim kagida bir not alip gidim.
Ben de artık baş gelişe dönmez diyorum gerçi fark etmez sezaryen olcak büyük ihtimalBu zamanlarda bile dönüyorlar hala içerde ben dönemez diye düşünmüştüm aslında makata dönen ksileri gördükçe grupta
Canim evde degilim aksam donunce listeyi atarim etiketleyip seni@swtln @Beyza_2018Nilufer_3457 kizlar diyet listeniz nasil? paylasirmisiniz rica etsem:) bu aralar diyet aclik ve tokluk sekerimi 60lara düşürdü.
Amin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.Kuzum benim saolsn rabbim sanada sifa versin bebeginide senide korusun
rabbimin izniyle ozelde doktorum ozelde cunku ilk dogumumuda ayni hastanede ayni doktorda yaptim cok memnunum insallah yine oyle olur memnun kalirim devlet hastanesi bana bize gore degil o yuzden ozeli tercih ettikAmin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.
Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?
Benimde o şekildeydi şimdi daha farklı işte artık nasip diyeyim güzel guzel güzel donsunKuzum benimki de 1 aydır baş geliş. Şimdi baktım gögüs altım yumuş yumuş sertlik yok boş hatta orası. Bayaa aşağıya indi sıpa zaten, en son kontrolde doğum kanalının tam girişinde bekliyodu kafasıdoğuma kadar çok döner diyolar. Şimdi seninki dönmüş olsa da yine son anda baş geliş pozisyonunu alır
Gelirken pek bisey anlamadım sohbet muhabbet derken dönerlere öyle olur inşallah ama yol etkiliyo yinede tek başınayım ben kuzum geri donuceklerbeni bırakıp ama ben ikk etap te direk kıyafetleri yıkarım ütülerim kenarına çantada hazırlarım kalan da yavaş yavaş artık napalimDön bebeğim artık hazırlıklarını gör valla her an doğuracakmış gibi hissediyorum ben artık daha haftam az olmasına rağmen :)) Annen falan da donecek mi seninle hazırlıklar için, valla yol çok kötü ediyor insanı öncesinde böyle olmazdım ben hatta metrobüslerle giderdim in bin 3-4 vasita yapıyordum tek başıma ama şimdi arabayla bile midem bulanıyor yol görmek o araba kokusu duymak istemiyorum
Ben donsun istiyorummmBen de artık baş gelişe dönmez diyorum gerçi fark etmez sezaryen olcak büyük ihtimal
Randevuya daha var ya pazartesi sağlık ocağına gidicem merak ediyorumNezmaan randevun canim insallah donmemistir ben hickirik hep kasikta atiyordu ama bebek hep yukarida cikiyordu şuan mecul nerdenbilmiyormdoktorlardan biri yalan konustu cozemedim hangisi
canım benım çok tesekkur edeeım o seninn ve bebişininn güzelliğii❤ bakalım nasıl olacak bebişlerimizBir ailede bu kadar renkli göz mü allahım ne güzel :)) yeşil gözlü kızçen ayy çok tatlı olur beee zaten sende çok güzelsin maşallah :))
Aynen canım ya bazı hastaneler böyle bir istek yapıyor Gerçekten ben de renkli görmek için bir de orada doğum yapacam dye gtrm hep goremesek ne gerek var cok sınır bozucu gercekten sen o kadar para al hizmet eksik yapBenim doktora gitme amacim renkli gormek ben devlette daha rahatim hemen sira geliyor doktor cok iyi kizim tatlim diye konusuyor herseyin bakiyor kafasina gobusune suyuna rahime damarlara kordona poziyon olcum ben bunu devlette yapabiliyorum ben ozeldeki amacim bu esimde bende gorelim diye ogun iki doktor gittik okadar para doktuk gostermedi mikroplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?