2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktor her aşamada çok onemli cnm doğumu yöneten o. Ben şu zaman olursa doguma gelmem davranışını hic etik bulmuyorum oyle doktorlar güven vermiyor hic. Kendimi beni daha once hic gormemis takip etmemis doktora emanet etmek istemem. Allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin ne diyelim

Guven duymak cokonemli bence. Obur türlüsü etik gelmiyor zaten. Sezaryen belirlersek gelirim ama normal dogumda saat sözü veremem demek bi kadın doğumcu için hos degil bence ama boyle yapan cok var artik

Hangi sehir cok merak ettim acikcasi, benm yasadigm yerde sadece fakulte o sekilde, odalar 4 kisilik falan, ben kendi hastanemden baska yere gittigimde kendimi yabanci hissediyorum, benm gordugum hastanelerde max 2 kisilik odalar

Kizlar bu arada sac boyamak konusunda hala net degilim. Saçlarım yarıya kdr kahve diplerde yer yer beyazlar yarıdan sonrasi sari garip bi hal aldi. Amonyaksiz organik boyayla boyayayım diyordum ama acaba onun yerine sac diplerime değdirmeden balyaj mi attirsam? En azindan renk kırılır beyazlar daha az goze batar diye dusunuyorum ama bilemedim.

Güle gule kullanın canım

Ben amonyak siz boya ile boyattim son iki aydır Aralık'ta üçüncü olacak

Birde benm bir yakinim ozellerden birinde sez sonrasi vefat etti, ozellerin ekipmani dru, yogn bakimi yetersiz geliyor cok buyuk ozeller yeterli olabilir onlarda asiri pahali ve benm yasadigim yerde yok zaten...ben ozelde de calistim inan yaptiklari tek sey yalakalik ve hep en ucuz malzemeler kisitli imkanlarla kullaniliyor....daha gecen bizm hastaneye baska ilden ozelden hasta geldi sezryan dr kanamayi durduramamis,tabi hastanede baska dr yok gece, yogun bakim yetersiz gece hastann karni acik bir sekilde(kanama durmadigi icin yarayi kapatmamis) ambulansla dr basinda bizm hastaneye geldi, benm gittigm dr gece evinden cagirildi kadin sansliydi dondu ama ayni durumda benm yakinim yasayamadi vefat etti, yani bunu moral bozmak amacli anlatmiyorum ben bu olaylardan sonra karar verdim dogumumu kapsamli bir arstrma hastanesinde yapacagim diye cunku hersey basimiza gelebilir ve ozellerden hastaneye yetisene kadar gec oluyor

Yok canim siknti olmaz bebisin oyun oynuyor seninle :) asagi dogru ya da mesanene baski yaptikca wc ye kosuyorsun

İnsallah ondandir iki saatir böyle agrıyo resmen idrar varda tutuyorum hissi var ayaga kalktimmi daha siddetli :-(
Bende de ayağa kalkınca şiddetleniyor. Örneğin evden çıkarken giriyorum wc ye, asansöre bin aşağı in sokağa çık o an tekrar geliyor tereddüt ediyorum eve çıksam mı diye

İnsallah kuzum dilegimiz hep o yonde
Belime degil boynuma omzuma kollara bacaklara ayaga falan kurek kemiklerine ozellikle parmaklarima bele dokundurmuyorum ama elim surekli karnimda her hareketinde elim oraya gidiyor ama biraz daha dikkat edim karnimla oynasmim

Bu akşam ben de öyleyim cok su içtim bugun ondandir diye dusunuyorum. Agri degil de baski ve surekli wc 'ye çıkma hissi var daha cok
Aksine bugun ben su icmedim foto cekimi yaptik elbise uzundu wc gitmek zor olacak diye icmedim ama yarim saate on dk olsa anlicam wc cikmadan hissiyat olusuyor agri yaptı tutuyorum halen sanki o hissiyattaym cnm

ohh miiiss ınsan dyanamyr kı severken oksuyor degıl mii bebegını okşar gb. Gebelik eğitiminde söylenmişti kuzum ebe nın biri demıstı :) Nekadr dogru göbiş kısmı bılemem ❤

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol bol su iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…