- 22 Kasım 2010
- 11.440
- 20.622
- 598
Doktor her aşamada çok onemli cnm doğumu yöneten o. Ben şu zaman olursa doguma gelmem davranışını hic etik bulmuyorum oyle doktorlar güven vermiyor hic. Kendimi beni daha once hic gormemis takip etmemis doktora emanet etmek istemem. Allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin ne diyelimEvet bende kesinlikle şimdiki doktorumun Doğuma girmesini çok isterim çok tatlı dilli bi kadın insanı Doğum anında da rahatlatır diye düşünüyorum, ama benim doktorum da gece veya hafta sonu doğumlarına katılmıyor bunu bile bile gidiyorum o doktora muayene olmaya çok sorun etmedim açıkçası ben zaten Doğum dediğimiz anları bence çoğunlukla ebe yönetiyor doktoru en son göreceğiz her şey tamam olduğunda bebek tam çıkacağı zaman geliyorlar zaten
Guven duymak cokonemli bence. Obur türlüsü etik gelmiyor zaten. Sezaryen belirlersek gelirim ama normal dogumda saat sözü veremem demek bi kadın doğumcu için hos degil bence ama boyle yapan cok var artikkesinlikle sna katılıyorım canım. Dr.um sakaryanın en sevılen ve enıyı dr.u secıldı bu yıl da. Ben ona hamile kalmadan önce gitmeye başladım methını duyup hep rutin kontrole gittim ve sonrasında esımle ona devam etmek ıstedık doğumuma gelmeyecekse hiçbir anlamı yok benim için devlete gıderdım.yani. çok şükür başka şehirden de gelıyor gecen izindeyken sehırdısındaymıs ve yetısmıs doguma da çok takdir ediyorum bu yüzden Ve eminim gelebileceği her durumda gelecek bir doktor kendisi.
Hangi sehir cok merak ettim acikcasi, benm yasadigm yerde sadece fakulte o sekilde, odalar 4 kisilik falan, ben kendi hastanemden baska yere gittigimde kendimi yabanci hissediyorum, benm gordugum hastanelerde max 2 kisilik odalarValla canim ben daha önce hiç gitmemistim dogum ziyaretine esim teyzesine gittik eylulde kadin dogumdan yeni cikmiş sezeryanli dogum yapti yani odaya yeni almişlar hatta ziyaret saati tam yeni bitmişti biz rica ettik tamm bes dk gorun cikin dediler esim için neyse odaya girdik yalan olmasin ya beş yada dörttü teyzemiz yatakta inliyor biri bebegi gogsune tutmuş gogus meydanda cocuk agliyor bizim kayinvalide koltukta oturuyor ben eşim kaynim ve dogum yapanin eşi ayakta bekliyorlar ben bu manzarayi gordum birde basima bi olay geldi eylulde burada zaten 2devlet hast var
ayagim kaydi dustum baska devlete gittik nstye bagladi ebeler birtane kadin geldi 5-6cm acilmasi var onuda yanima Yatirip nst bagladilar cam acikti gobegim Baya usudu ebeler doktor ariyor gelmiyor ben nezamam cikacam dedim cunku baya dondum eylul hava sicak ama ceyran yapiyordu karnim hemen şişti doktor sabah dokuzda gelip seni muane edecek sonrada hanfendi doguma alacak dedi ben gidicem sabaha kadar duramam iyiyim ben dedim kagida basima birr iş gelirse tek sorumlusu benim tarzinda yazip imza atip cikardilar beni allah yardimcin olsun abla dedim ciktim sabaha kadar cam acik 5cm açiklik var o kadin vay heline
Aynen canım inşallah yeterBende ilkinde uzun ultra Orkid kullandım bunda da çantaya koydum hasta bezi almadım bende
Güle gule kullanın canımBugün bebişimin yatağı geliyor :)) bi de bir haftadır evde olmayınca kirliler valizler yıkanacaklar ve yıkanma sırası bekleyen çamaşırlarbi de ikramlık da hazırlamaya çalışıyorum evde kuracaklar mobilyayı gene 1-1,5 saat sürer çay yanı bişiyler olsun dedim, neredeyse herşeyi tamam bebişimin halısı ve perdesi dışında onları da artık acele etmeyeceğim maddi olarak zorladık sınırlarımızı, bebiş doğduktan sonra da alırız diye erteledik
Ben amonyak siz boya ile boyattim son iki aydır Aralık'ta üçüncü olacakKizlar bu arada sac boyamak konusunda hala net degilim. Saçlarım yarıya kdr kahve diplerde yer yer beyazlar yarıdan sonrasi sari garip bi hal aldi. Amonyaksiz organik boyayla boyayayım diyordum ama acaba onun yerine sac diplerime değdirmeden balyaj mi attirsam? En azindan renk kırılır beyazlar daha az goze batar diye dusunuyorum ama bilemedim.
Birde benm bir yakinim ozellerden birinde sez sonrasi vefat etti, ozellerin ekipmani dru, yogn bakimi yetersiz geliyor cok buyuk ozeller yeterli olabilir onlarda asiri pahali ve benm yasadigim yerde yok zaten...ben ozelde de calistim inan yaptiklari tek sey yalakalik ve hep en ucuz malzemeler kisitli imkanlarla kullaniliyor....daha gecen bizm hastaneye baska ilden ozelden hasta geldi sezryan dr kanamayi durduramamis,tabi hastanede baska dr yok gece, yogun bakim yetersiz gece hastann karni acik bir sekilde(kanama durmadigi icin yarayi kapatmamis) ambulansla dr basinda bizm hastaneye geldi, benm gittigm dr gece evinden cagirildi kadin sansliydi dondu ama ayni durumda benm yakinim yasayamadi vefat etti, yani bunu moral bozmak amacli anlatmiyorum ben bu olaylardan sonra karar verdim dogumumu kapsamli bir arstrma hastanesinde yapacagim diye cunku hersey basimiza gelebilir ve ozellerden hastaneye yetisene kadar gec oluyorValla canim ben daha önce hiç gitmemistim dogum ziyaretine esim teyzesine gittik eylulde kadin dogumdan yeni cikmiş sezeryanli dogum yapti yani odaya yeni almişlar hatta ziyaret saati tam yeni bitmişti biz rica ettik tamm bes dk gorun cikin dediler esim için neyse odaya girdik yalan olmasin ya beş yada dörttü teyzemiz yatakta inliyor biri bebegi gogsune tutmuş gogus meydanda cocuk agliyor bizim kayinvalide koltukta oturuyor ben eşim kaynim ve dogum yapanin eşi ayakta bekliyorlar ben bu manzarayi gordum birde basima bi olay geldi eylulde burada zaten 2devlet hast var
ayagim kaydi dustum baska devlete gittik nstye bagladi ebeler birtane kadin geldi 5-6cm acilmasi var onuda yanima Yatirip nst bagladilar cam acikti gobegim Baya usudu ebeler doktor ariyor gelmiyor ben nezamam cikacam dedim cunku baya dondum eylul hava sicak ama ceyran yapiyordu karnim hemen şişti doktor sabah dokuzda gelip seni muane edecek sonrada hanfendi doguma alacak dedi ben gidicem sabaha kadar duramam iyiyim ben dedim kagida basima birr iş gelirse tek sorumlusu benim tarzinda yazip imza atip cikardilar beni allah yardimcin olsun abla dedim ciktim sabaha kadar cam acik 5cm açiklik var o kadin vay heline
Hangi markayı kullandin peki?Ben amonyak siz boya ile boyattim son iki aydır Aralık'ta üçüncü olacak
Yok canim siknti olmaz bebisin oyun oynuyor seninle :) asagi dogru ya da mesanene baski yaptikca wc ye kosuyorsunKizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
Bende de ayağa kalkınca şiddetleniyor. Örneğin evden çıkarken giriyorum wc ye, asansöre bin aşağı in sokağa çık o an tekrar geliyor tereddüt ediyorum eve çıksam mı diyeİnsallah ondandir iki saatir böyle agrıyo resmen idrar varda tutuyorum hissi var ayaga kalktimmi daha siddetli :-(
İnsallah kuzum dilegimiz hep o yondeinşallah hepımızın gönlüne göre olur canımm buarada bele masaj yapılmaso ıyı degılmıs bor de karnın oksanması erken dogumu tetıkledıgını cok okudum nekdr dogru bılmıyorum ama ben de bazen yaptırıyrm eşime belıme de ama en cok sırtıma ve ayaklarıma:) naz yapalım sonuna kdr bdha vaktımız oek olmayacak:)
Aksine bugun ben su icmedim foto cekimi yaptik elbise uzundu wc gitmek zor olacak diye icmedim ama yarim saate on dk olsa anlicam wc cikmadan hissiyat olusuyor agri yaptı tutuyorum halen sanki o hissiyattaym cnmBu akşam ben de öyleyim cok su içtim bugun ondandir diye dusunuyorum. Agri degil de baski ve surekli wc 'ye çıkma hissi var daha cok
Demekki korkulacak bir durum degilBende de ayağa kalkınca şiddetleniyor. Örneğin evden çıkarken giriyorum wc ye, asansöre bin aşağı in sokağa çık o an tekrar geliyor tereddüt ediyorum eve çıksam mı diye
ohh miiiss ınsan dyanamyr kı severken oksuyor degıl mii bebegını okşar gb. Gebelik eğitiminde söylenmişti kuzum ebe nın biri demıstı :) Nekadr dogru göbiş kısmı bılemem ❤İnsallah kuzum dilegimiz hep o yonde
Belime degil boynuma omzuma kollara bacaklara ayaga falan kurek kemiklerine ozellikle parmaklarima bele dokundurmuyorum ama elim surekli karnimda her hareketinde elim oraya gidiyor ama biraz daha dikkat edim karnimla oynasmim
Olabilir kuzum herhangi birsanci yok zatenCanım şu an aynı şeyi bende yaşıyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum bebekten çok bilmiyorum ama
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol bol su iç canımKizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
Dogrudur kuzum elimi nere koysam geliyorohh miiiss ınsan dyanamyr kı severken oksuyor degıl mii bebegını okşar gb. Gebelik eğitiminde söylenmişti kuzum ebe nın biri demıstı :) Nekadr dogru göbiş kısmı bılemem ❤
Bende ondan suphelendim ilk dunde birAz kasiniyordu suyu bol icim yakin zamandada tahlil yaptirimIdrar yolu enfeksiyonu olabilir bol bol su iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?