2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 35+2 yim ama bugün ebnmkide çok hareketsiz. Normalde çok hareketlidir ama bugün sayılı hareket etti. Bende tedrgin oldum ama hastanede hemşire hareketin zayıf veya güçlü olması değil hareket olup olmaması önemli demişti. Bugün bnmkide hem az hemde çol yavaş hareketler etti. Ama en azından hareket etti diye avunuyorum. Takip ediyorum yarında böyle olursa giderim doktora. Çok endişelenme ama Sende takkip et yinede canım.

O bendede oluyor ucgun dort gun deli gibi yorulmadan hareket ediyor srada duruluyor tabi bende evham yapiyorum cunku asiri hareketli bir minnoş arada dinleniyorlar galiba tatile cikiyor

Doğru diyosun kuzum. Bi 6 ay dururum ama sonrasına bakarım. İnsan zor ayrılır yanından kıyamaz ki Ben paradan ziyade evde oturmaktan sıkıldım psikolojim bozuluyo herkes çalışıyo ben evde

O bendede oluyor ucgun dort gun deli gibi yorulmadan hareket ediyor srada duruluyor tabi bende evham yapiyorum cunku asiri hareketli bir minnoş arada dinleniyorlar galiba tatile cikiyor
benım kızım da cok hareketlı arada uyuyor ama cok az. yanı artık uyku perıyotları giderek cogalması gerekıyormus ben de cogalsın ıstıyorum uyusun bıraz da. yanı endişe etme canım B bence91 herzamankı gb hareketler yapıyorsa uyanıkken etme yani. Bır de uzun sure ac kaldıgın olduysa ondan etmemıs olablr

ben asla boş duramıyorum ya yıne tutuldu bıyerlerım pembe yaptıgım bulutun yanına bır de beyaz yapayım dedım buaksam yalnız kalmasın duvarda

Eklentiler

• CYMERA_20181202_235026.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 73
Aşağı inmiş olabilir yani doğum kanalına. Bazen wc den gelir gelmez bende de oluyor. Öyle çok çişim varmış gibi. 2-3 dk sonra geçiyor. Artık çok alıştım buna bazen acı da veriyor. Git gide sıklaşmaya başladı. Hemen göğsümin altında karnımın şişliğine bakıyorum çok yumuşak mı değil mi diye. Bebeğin yukarı cıkmasını bekliyorum. Çok uzun sürerse acile giderim çünkü çok çişim gelmesi vs doğum belirtisiymiş

Bende ilkinde uzun ultra Orkid kullandım bunda da çantaya koydum hasta bezi almadım bende
Ben de bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe sleepy ıslak mendil alıyordum pedleri indirime girmiş. Ondan aldım lohusayken kullanırım diye. Ben orkid geceden başka hiç bi marka kullanmadım regl için. Acaba sleepy yetersiz mi kalır lohusa pedi nasıl bişe aklımda deli sorular

Bende de oluyor canim hareket ediyo ama az cok sukur normalmis bu arada oluyo simdi iyiyiz masallah
Mide yangını
Varıs
Hergün iğne
8 yaşında oğlum ve okulu
Daha 3 yaşına girmemiş kızım ve sendromu
Ve karnimdaki
Allahim bana güç kuvvet verir
Aminnnn
Icım daraldı bayanlar yazayım dedim
Oo masallah esin yardimci olmuyor mu kafa dinleyim desen dinleyemezsin
ben asla boş duramıyorum ya yıne tutuldu bıyerlerım pembe yaptıgım bulutun yanına bır de beyaz yapayım dedım buaksam yalnız kalmasın duvarda
yaa cok tatlilar bu arada ocak ayinin ilk annesi sensin insallah

kanama kisiden kisiye degisir ben kanamam azalana kadar iki paket depend bitirdim ilk dogumumda normal oldu hasta bezsiz dogum cantasi olmaz kesinlikle bulunmali sonrasinda pede gectim orkid platinum kullaniyorum ben hep onu almistim yine ondan ve depend kullanacagim cok rahatti

Kizlar cuma gunu sol ayagim feci sisti ve dogru duzgun inmedi iki gundr dinleniyorum ama 10 dk ayakta kalayim yine sisiyor...tuzlu suya koydum ama inmedi...bugun esim temizlik yapti bana da dedi ki en buyuk is senin ayaginu uzatip o sis inene kadar yerinden kalkma, yaptim indi sonra yine sisti

mrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.

doktoruna danis canim bu sislik surekliyse ve fazlacaysa

lansinoh krem hem gogus ucu hem pisik kreminden mi bahsediyosun canim ondansa almalisin ablam yegenimde kullanmisti kiloluydu yegenim masallah yazda olmasina ragmen hic pisik olmadi meme yarasinada birebir cok iyi bir pisik kremi

lansinoh krem hem gogus ucu hem pisik kreminden mi bahsediyosun canim ondansa almalisin ablam yegenimde kullanmisti kiloluydu yegenim masallah yazda olmasina ragmen hic pisik olmadi meme yarasinada birebir cok iyi bir pisik kremi
göğüs ucu kremi için kararsız kaldım canım, pişik kremi başka bi şey almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…