2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben ilk dogumunda almistim cok az kullandim, bu sefer almicam,cok para zaten

O bendede oluyor ucgun dort gun deli gibi yorulmadan hareket ediyor srada duruluyor tabi bende evham yapiyorum cunku asiri hareketli bir minnoş arada dinleniyorlar galiba tatile cikiyor
Evet bide artık saatlerini bile biliyorum sabaha karşı başlayıp ben uyuyana kdr hep hareketli eşeksıpası :) arada böyle hareketsiz kalınca bi tedrgin oluyorum umarım keyifleri yerindedir. Tatilleride kısa sürsün bi zAhmet dogunca ben tatile götürürm onu

böyle sebin de cıkmaya calısıyormus gb mı oluyor ben de bırden cıglık atıyorum dun dısarda atıcaktm resmen.mesaneme oyle baskılar oluyor kı 4,5gundur. hele gece kac kez kalktm wcye ılkgunlerımden de cok gıdıyorum bana da dogum kanalına gırmeye calısıyordur veya baslamıs olablr dedıler. yarın randevumda sorucam mutlaka nedenını kızlar kanala gırme durumu yoksa neden oluyor bakalm T tanem-tane20

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor canim hareket ediyo ama az cok sukur normalmis bu arada oluyo simdi iyiyiz masallah

Oo masallah esin yardimci olmuyor mu kafa dinleyim desen dinleyemezsin
yaa cok tatlilar bu arada ocak ayinin ilk annesi sensin insallah
Canım teşekkur ederımm o günü bekler mi bakalım ruyamda sa 1ocak görmustum aslında hep oyle gelıyor bana da sankıı. Hele rüyalarımın çoğu cıkar benım tesaduf mu bılmem bakalm smdı neolucak

Canım ben aldım ilk doğumum olduğu için 40 mg lik aldım doğumdan önce başlarım diye düşündüm iki tanıdığım da göğsünde yara olunca bi tanesi kesin almasın bulunmalı deyince aldım canım

çok teşekkür ederim canım cevap için, tavsiye eden çok gerçekten, almakta fayda var sanırım

aranızda kımın dönmedi demiştiii bebiş döndüğünden oyle hıssedıyoruz ztn ama bnm 1ayı gectı döndugu ama suan asırı sıddetlı baskı oluyor mesaneme ondan kanala mı gırıyor dıyorum acaba T tanem-tane20 Archpa

Eklentiler

• 20181203_003220.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 58
@Kartanesii8892 O Otb bizim ufaklık da normalde çok hareketli bugün karnımı dürtünce hafif sallayınca filan hareket etti gece uyanık olur genelde bu saatlerde ama şimdi de hareket az. Yarın da böyle olursa doktora gidicem ben de yine de teşekkürler içim rahatladı biraz

Reactions: Otb
Geçen hafta çok stresliydım iki gün stresimden etkilenıp daha az hareket etmişti kızım. Farkında olmadan da kafanı bir şeye falan taktıysan stres de bebeği etkiliyormuş gerçekten ben bunu anladım canım İnşallah yine eskisi gibi hareket eder ama içine sinmez se Git bnce de onun farkını en iyi sen Ayırt Edebilirsin

çok teşekkür ederim canım cevap için, tavsiye eden çok gerçekten, almakta fayda var sanırım

Ben de arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. 3 aylık oldu bebeği, hiç meme çatlağı yarası olmadı. 2 hafta önceden kullanmaya başla dedi fazla ovalamadan. 10 ml yeterli dedi öyle aldım ben de. Tabii bu arada doğru emzirme pozisyonu da önemli çatlak yara olmaması için

Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım

Stres yaptım sayılmaz aslında ama belki de doğum yaklaştığı için içten içe telaşlanıyorumdur :) çok fazla kabus görmeye başldım mesela çok alakasız konulardan ama heralde bu da gün içindeki gerginliklerin ve telaşın sonucu. Bakalım yarın kendine gelir umarım küçük bey

Doğumdan 2 hafta önce mi başlamış sürmeye çünkü benim de şimdi uçları kurumuş gibi geliyor çatlak kremimi sürüyorum ama göğüs kremi almam gerekir mi ayrıca bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…