Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım
Ben 40 ml olanını aldım hepsiburadadan. 48.50 lira idi. 10 mg çok pahalı ya. 4te 1i kadar ama 30 lira civarı, saçmalık.göğüs ucu kremi aldınız mı
böyle sebin de cıkmaya calısıyormus gb mı oluyor ben de bırden cıglık atıyorum dun dısarda atıcaktm resmen.mesaneme oyle baskılar oluyor kı 4,5gundur. hele gece kac kez kalktm wcye ılkgunlerımden de cok gıdıyorum bana da dogum kanalına gırmeye calısıyordur veya baslamıs olablr dedıler. yarın randevumda sorucam mutlaka nedenını kızlar kanala gırme durumu yoksa neden oluyor bakalm @tanem-tane20
doğumdan önce kullanılmaya başlandığını duymuştum, bir de eczanelerde falan daha pahalı şimdi netten alıvereyim diye düşündümBen de kararsız kaldım alıp almamakta ama belki yara olmaz diye şimdiden almak istemedim. Nasılsa eczanelerden filan bulunabilen bişey diye
Doğumdan 2 hafta önce mi başlamış sürmeye çünkü benim de şimdi uçları kurumuş gibi geliyor çatlak kremimi sürüyorum ama göğüs kremi almam gerekir mi ayrıca bilemedim
mrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.
sağ ol canım, evet zaten ilk zamanlar yara oluyormuş, o zaman lazım olcak demek ki krem deBen de arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. 3 aylık oldu bebeği, hiç meme çatlağı yarası olmadı. 2 hafta önceden kullanmaya başla dedi fazla ovalamadan. 10 ml yeterli dedi öyle aldım ben de. Tabii bu arada doğru emzirme pozisyonu da önemli çatlak yara olmaması için
Ben de bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe sleepy ıslak mendil alıyordum pedleri indirime girmiş. Ondan aldım lohusayken kullanırım diye. Ben orkid geceden başka hiç bi marka kullanmadım regl için. Acaba sleepy yetersiz mi kalır lohusa pedi nasıl bişe aklımda deli sorular
şu anda da fiyatlar aynı, haklısın 40 ml ile 10 ml nerdeyse aynı fiyat. gerekli mı gereksiz mı emin olamadım, siz ne yaptınız sorayim istedim. bir de ayva çekirdeğinden bahsediliyor ama krem daha kkullanışlı herhaldeBen 40 ml olanını aldım hepsiburadadan. 48.50 lira idi. 10 mg çok pahalı ya. 4te 1i kadar ama 30 lira civarı, saçmalık.
onun bebeğe zararı olur mu ki, silip emzirmek mı gerekecek bepanthol deCanim bepanthol kremde meme ucuna cok iyi geliyor, aradaki fiyat farkini bilmiyorum ama bepanthol daha ucuzdur saniyorum onuda alabilirsin
Kizlar bu arada sac boyamak konusunda hala net degilim. Saçlarım yarıya kdr kahve diplerde yer yer beyazlar yarıdan sonrasi sari garip bi hal aldi. Amonyaksiz organik boyayla boyayayım diyordum ama acaba onun yerine sac diplerime değdirmeden balyaj mi attirsam? En azindan renk kırılır beyazlar daha az goze batar diye dusunuyorum ama bilemedim.
Valla herhangi bir tecrübem yok canım. Okuduklarımdan ve tavsiyeler üzerine aldım ben de. Ilk bebeğim benim de. Hepimizin yapısı farklı. Göğüs kötü olur mu olmaz mı bilemeyiz. Bulunsun istedim. Dediğin gibi nette daha ucuz. Eczanelerde 60 lira gibi fiyata satılıyor. Sen bilirsin.şu anda da fiyatlar aynı, haklısın 40 ml ile 10 ml nerdeyse aynı fiyat. gerekli mı gereksiz mı emin olamadım, siz ne yaptınız sorayim istedim. bir de ayva çekirdeğinden bahsediliyor ama krem daha kkullanışlı herhalde
onun bebeğe zararı olur mu ki, silip emzirmek mı gerekecek bepanthol de
sağ ol canım, önlem almakta fayda var tabiValla herhangi bir tecrübem yok canım. Okuduklarımdan ve tavsiyeler üzerine aldım ben de. Ilk bebeğim benim de. Hepimizin yapısı farklı. Göğüs kötü olur mu olmaz mı bilemeyiz. Bulunsun istedim. Dediğin gibi nette daha ucuz. Eczanelerde 60 lira gibi fiyata satılıyor. Sen bilirsin.
Mesela ucuna surdun diyelim, 1 saat sonra emzireceksin. Emzirmeden once silersin gogus ucunu, zaten o surede kremden maksimum etkiyide almis olur. Bide normalde de krem sur veya surme emzirmeden once meme ucunu silmek daha hijyenik olur, Ben gazli kucuk mendiller almistim eczaneden. Onlari emzirme oncesi icme suyu ile islatip silerdim ilk 3 ay.
sağ ol canım, evet zaten ilk zamanlar yara oluyormuş, o zaman lazım olcak demek ki krem de
Doğum yapan bir arkadaşım dedi bilseydim doğumdan daha önce krem sürerdim cok ağrısı olmuş göğüslerinde ben de alıp başlamayı düşünüyorum onceden
KuZum devlette bir odaya dort bes kisi katiyorlar okadar insan varken esin bile giremiyor herkesin ziyaret saatinde es dost akrabasi geliyor sen orda inliyorsun gogsunde cocuk heryer erkek o agrin acin varken ne uyuyabilecen ne dinlene bilecen horlayanida vardir sayikliyanida herkesin basucunda bir refkatci heryer insan koku hat safada ordada dogacak ozeldede ben artik ince ayrintilara takilmicam kim dogurtursa dogurtsun iyi biri denk gelsinde en az agriyla isi bitirsin sonra odada istedin gibi agla bagir inle kufret oh kim karisir kapini kapattin mi gercekten bazen hersey para olmuyor ha napilabilir kontrolleri devlette yaptirir ama dogum ozelde olur
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı 34 haftalığım. bebeklerimden biri 1800 diğeri 2000 gr çok mu gerideler bu haftalarda hepinizin bebekleri iki kilo üstü mü yoksa benim gibi olan var mı bir de ultrason ölçüsünden daha küçük olma ihtimali de var korkutuyor beni ikiz olduğu için erken Doğum da olabilir diye solunum sıkıntısı yaşamasalar bile kiloları düşük diye küvöze alırlar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?