2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım

Hic bilmiyorum canım. Takip ettiğim bi hamile yogası eğitmeni göğüs kalkanıyla birlikte krem kullanımı da önermişti bi canlı yayınında. Ama ben kalkan almadım. Onu ihtiyaç olursa alacağım

Bunu bende cok sik yasiyorum. Gecen hafta bir ebeyle randevum vardi, kontrol olmadi sadece sobbet ettik. Dedim vajina kemiklerimde inanilmaz agri hissediyorum, ikinci hamileligim ilkinde bu kadar yogun hissetmedim. Ebede suan kucuk bir cocugun var ilki kadar dinlenemiyorsun bu yuzden daha yogun agrilarin oluyor ama normal dedi. Bebek agirligini iyice veriyor, bacaklarina kadar agri hissedebilirsin.Anormal olabilecek olan kasilmalari cok sik ve duzenli hissetmek, gozunun kararmasi, su veya kan kaybetmek. Bana 37.haftaya kadar dinlenmelisin en azindan bebeklerin 37 haftasini doldurmasini istiyoruz, bol bol dinlen dedi. Sende kendini yorma hic, bide bebegin kilosuda onemli bazilari daha iri oluyor daha cok agirlik verdigi icin agrida daha cok oluyor

Ben de kararsız kaldım alıp almamakta ama belki yara olmaz diye şimdiden almak istemedim. Nasılsa eczanelerden filan bulunabilen bişey diye
doğumdan önce kullanılmaya başlandığını duymuştum, bir de eczanelerde falan daha pahalı şimdi netten alıvereyim diye düşündüm

Doğumdan 2 hafta önce mi başlamış sürmeye çünkü benim de şimdi uçları kurumuş gibi geliyor çatlak kremimi sürüyorum ama göğüs kremi almam gerekir mi ayrıca bilemedim

Çatlak kremi de şu an işe yarar bence. Göğüs kremi daha çok emzirirken bebeğe zarar vermediği için öneriliyor diye biliyorum canım. Kremi silmeden bebeği emzirebiliyosun. Ben catlak kremi hiç almadım yağlardan kullandım karnıma. O yüzden memeye özel krem aldım

Canim bepanthol kremde meme ucuna cok iyi geliyor, aradaki fiyat farkini bilmiyorum ama bepanthol daha ucuzdur saniyorum onuda alabilirsin

sağ ol canım, evet zaten ilk zamanlar yara oluyormuş, o zaman lazım olcak demek ki krem de

Canim Ben kulotlu pedlerden kullandim lohusa pedi ona deniyor herhalde. Dogum sonrasi vucut kani regl kani gibi atmiyor, yani ilk gunler daha kati olarak geliyor. Bu yuzden normal pedler yetersiz kalabilir. Keza Benim ilk bir kac gun buyuk pihti parcalari seklinde kanamam olmustu, ped asla o yogunlugu kaldirmazdi. Bence yaninda bulundur yine

Ben 40 ml olanını aldım hepsiburadadan. 48.50 lira idi. 10 mg çok pahalı ya. 4te 1i kadar ama 30 lira civarı, saçmalık.
şu anda da fiyatlar aynı, haklısın 40 ml ile 10 ml nerdeyse aynı fiyat. gerekli mı gereksiz mı emin olamadım, siz ne yaptınız sorayim istedim. bir de ayva çekirdeğinden bahsediliyor ama krem daha kkullanışlı herhalde

Canim bepanthol kremde meme ucuna cok iyi geliyor, aradaki fiyat farkini bilmiyorum ama bepanthol daha ucuzdur saniyorum onuda alabilirsin
onun bebeğe zararı olur mu ki, silip emzirmek mı gerekecek bepanthol de

Diplere degdirmeden, el surmeden bol oksijenli bir yerde cok uzun sure tutmamak sartiyla boya yapilabilir:)

Valla herhangi bir tecrübem yok canım. Okuduklarımdan ve tavsiyeler üzerine aldım ben de. Ilk bebeğim benim de. Hepimizin yapısı farklı. Göğüs kötü olur mu olmaz mı bilemeyiz. Bulunsun istedim. Dediğin gibi nette daha ucuz. Eczanelerde 60 lira gibi fiyata satılıyor. Sen bilirsin.

onun bebeğe zararı olur mu ki, silip emzirmek mı gerekecek bepanthol de

Mesela ucuna surdun diyelim, 1 saat sonra emzireceksin. Emzirmeden once silersin gogus ucunu, zaten o surede kremden maksimum etkiyide almis olur. Bide normalde de krem sur veya surme emzirmeden once meme ucunu silmek daha hijyenik olur, Ben gazli kucuk mendiller almistim eczaneden. Onlari emzirme oncesi icme suyu ile islatip silerdim ilk 3 ay.

sağ ol canım, önlem almakta fayda var tabi

çokkk acemilik var tabi şu an, çok teşekkür ederim.

Doğum yapan bir arkadaşım dedi bilseydim doğumdan daha önce krem sürerdim cok ağrısı olmuş göğüslerinde ben de alıp başlamayı düşünüyorum onceden

Aslinda gogus ucu yaralarinin cogu yanlis emzirmekten kaynaklaniyor. Memenin ucunu degil, o koyu bolgeyi komple bebegin agzina koymak lazim. Sadece meme ucunu koyunca hem bebek sutu yeteri kadar cekemiyor hemde aci veriyor. Kocaman meme cevresi nasil girecek bebegin agzina diyorsun ama giriyor buzusturup tak veriyosun zaten bir kere kavradilar mi birakmiyolar:)

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı 34 haftalığım. bebeklerimden biri 1800 diğeri 2000 gr çok mu gerideler bu haftalarda hepinizin bebekleri iki kilo üstü mü yoksa benim gibi olan var mı bir de ultrason ölçüsünden daha küçük olma ihtimali de var korkutuyor beni ikiz olduğu için erken Doğum da olabilir diye solunum sıkıntısı yaşamasalar bile kiloları düşük diye küvöze alırlar mı ki

Dogum sonrasi mahremiyet annenin en cok ihtiyaci olan sey bu yuzden maddi durum elverisliyse ozelde dogum bencede daha iyi. Ben bir kisiyle paylasmistim odayi, kadin erken dogum yaptigi icin bebek kuvozdeydi gunde 1 ya da 2 defa tek geliyordu yanina. Onun disinda surekli sut sagiyordu. O makinanin sesi bile beni cok rahatsiz ediyordu. Ve telefonda goruntulu gece yarisi konusurdu, sezaryenli ve premature bebegi var diye kiyamadim kizmaya ama cok sinirim bozulmustu. Tek olmak en guzeli gercekten

Canim Sen iki bebege hamilesin, tek bebekli annelerin bebekleri bu haftada evet daha kilolu olabiliyor ama senin durumun daha farkli o yuzden Boyle bir kiyaslamaya girme. Masallah 34.haftadasin daha da vaktin var alirlar kilo, kendini yorma ne kadar kalirlarsa o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…