Ben geçen hafta 40 Gr 40 TL bulunca aldım, abende kararsız kaldım şimdi kullanıp kullanmamakta bir kitapta sürüp oranın nem yapısını değiştirmeyin diyordu. Ama arada bir sürcem sanırım , sonradan fayda etmiyor diyen de var cunkumrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.
Keceyle calismak zormu benimde merakim varevet canım teşekkur ederımm kapısusumden kalan kecelerı degerlendırdım pembesını yapmıstım bır de beyaz yapayım ıstedım
Canım peki muayene ye ne kadar aliyor.istambulda böyle doktorlar çok pahalı canim.kesinlikle sna katılıyorım canım. Dr.um sakaryanın en sevılen ve enıyı dr.u secıldı bu yıl da. Ben ona hamile kalmadan önce gitmeye başladım methını duyup hep rutin kontrole gittim ve sonrasında esımle ona devam etmek ıstedık doğumuma gelmeyecekse hiçbir anlamı yok benim için devlete gıderdım.yani. çok şükür başka şehirden de gelıyor gecen izindeyken sehırdısındaymıs ve yetısmıs doguma da çok takdir ediyorum bu yüzden Ve eminim gelebileceği her durumda gelecek bir doktor kendisi.
Yok canım sadece bebek büyüdüğü için baskı yapıyor.ben tuvalete gidiyorum bitti deyip ayaga kalkıyorum ama sanki hiç yapmamış gibi sıkışık oluyorum .bence baskı yaptığı için çok sıkışık gibi hissettiriyor.Kizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
Oluyor olmasına da hepsi anne delisi malesef :))Bende de oluyor canim hareket ediyo ama az cok sukur normalmis bu arada oluyo simdi iyiyiz masallah
Oo masallah esin yardimci olmuyor mu kafa dinleyim desen dinleyemezsin
yaa cok tatlilar bu arada ocak ayinin ilk annesi sensin insallah
Aminnn hepimize insallahAllah yardımcın olsun sabır versin güç versin kuvvet ve sağlık versin canım
https://www.botanikecza.com/Naturig...CmgB6HTXk7E7D9-dSW2FxJ9Tulk2aoaAqLUEALw_wcB#0Hangi markayı kullandin peki?
Teşekkür ederim canımCanim Ben 2 terlik tavsiye ederim, biri dusa girdiginde kullanabilecegin banyo terliklerinden biri de normal ev terliklerinden
Canım kiloya takma yakın arkadaşıma doktor 3200 doğar dedi bebek aynı hafta 4900 doğdu. Hem seninkiler ikiz normal bu kilolar diye düşünüyorum doktor ölçümüne göre eksik yada fazla çıkabiliyor kiloları. Hem zayıf bebekler daha kolay toplar diyorlarArkadaşlar size bir sorum olacaktı 34 haftalığım. bebeklerimden biri 1800 diğeri 2000 gr çok mu gerideler bu haftalarda hepinizin bebekleri iki kilo üstü mü yoksa benim gibi olan var mı bir de ultrason ölçüsünden daha küçük olma ihtimali de var korkutuyor beni ikiz olduğu için erken Doğum da olabilir diye solunum sıkıntısı yaşamasalar bile kiloları düşük diye küvöze alırlar mı ki
InsaAllah tesekkur ederım ❣
helyum gazı da zam yedi malesef canımBu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi
çok eğlenceli geçti eğitim. eşim aydınlanma yaşadı ama benim bilmediğim bişey anlatmadı doktor. doulanın anlattığı nefes teknikleri için gitmiş oldum.cok iyi olmus canim ben yinede tavsiye ederim emzirmeyi bilmiyormuşum mesela bildiğim konularda vardı bilmeyip ogrendiklerimde oldu
Yani ne yaptığına bağlı Canım ben kapı süsü yapmıştm ilk. prenses bebekli olanlardaan dehset zorlandım çok ince detayları var Çok zevkli ama çok yoruyor başlayınca anlıyorsun yaptığın şeye göre değişiyor sanırımKeceyle calismak zormu benimde merakim var
Günaydın kızlar :) Bebişin herşeyi tamamlandı dün yatağı da geldi hediyelikleri de tamam ama kötü rüyalar başladı şimdi de korkudan mı neyden bilemedim o kadar keyifsiz kalktım ki gecenin 5 nde bebeğimin hareketlerini dinlemeye başladım baktım hareket yok kalktım muz süt bişiyler yedim sonra hareket etti, artık doğsun hayırlısıyla sağlıkla başka bişiy istemiyorum
bizim muayene ücreti 102 sanırım canm Ben personel indiriminden dolayı 82 TL ödüyorum ablam orada çalışıyor Çok da iyi bir hastane zaten burada birkaç tane özel var diğerleri de şu an sıkıntıda diye duydum Doktorlar da iyi gerçekten evime de 1 dakika arabamızla hastane artısı cok yani. gerçekten ısteyen ınsan ıcın üzücü gelmemesı ama onu en başında söyledıler mı sızeCanım peki muayene ye ne kadar aliyor.istambulda böyle doktorlar çok pahalı canim.
Benim doktor da gelmiyor doğuma aylarca onun takibinde ol ama doğuma gelmesinama maalesef öyle gece kim denk gelirse.eger gündüz olursa doğum yada sezeryan olursa gün belirliyorsun
Gunaydin bu hafta bende vericem artik :)Hayırlı sabahlar kızlar
Halıları topladım nasıpse yokamaya gıtcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?