2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben geçen hafta 40 Gr 40 TL bulunca aldım, abende kararsız kaldım şimdi kullanıp kullanmamakta bir kitapta sürüp oranın nem yapısını değiştirmeyin diyordu. Ama arada bir sürcem sanırım , sonradan fayda etmiyor diyen de var cunku

Akşamdan beri kasık ve bel ağrım var. Regl olacakmışım gibi ağrıyor. Uyuyakalmışım biraz geçti ama uyanınca yine hissettim yarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum

Canım peki muayene ye ne kadar aliyor.istambulda böyle doktorlar çok pahalı canim.
Benim doktor da gelmiyor doğuma aylarca onun takibinde ol ama doğuma gelmesin ama maalesef öyle gece kim denk gelirse.eger gündüz olursa doğum yada sezeryan olursa gün belirliyorsun

Yok canım sadece bebek büyüdüğü için baskı yapıyor.ben tuvalete gidiyorum bitti deyip ayaga kalkıyorum ama sanki hiç yapmamış gibi sıkışık oluyorum .bence baskı yaptığı için çok sıkışık gibi hissettiriyor.

Bende de oluyor canim hareket ediyo ama az cok sukur normalmis bu arada oluyo simdi iyiyiz masallah

Oo masallah esin yardimci olmuyor mu kafa dinleyim desen dinleyemezsin
yaa cok tatlilar bu arada ocak ayinin ilk annesi sensin insallah
Oluyor olmasına da hepsi anne delisi malesef :))

Canım kiloya takma yakın arkadaşıma doktor 3200 doğar dedi bebek aynı hafta 4900 doğdu. Hem seninkiler ikiz normal bu kilolar diye düşünüyorum doktor ölçümüne göre eksik yada fazla çıkabiliyor kiloları. Hem zayıf bebekler daha kolay toplar diyorlar

Günaydın kızlar :) Bebişin herşeyi tamamlandı dün yatağı da geldi hediyelikleri de tamam ama kötü rüyalar başladı şimdi de korkudan mı neyden bilemedim o kadar keyifsiz kalktım ki gecenin 5 nde bebeğimin hareketlerini dinlemeye başladım baktım hareket yok kalktım muz süt bişiyler yedim sonra hareket etti, artık doğsun hayırlısıyla sağlıkla başka bişiy istemiyorum

Bu uçan balonlar nasıl sisiriliyor acaba canım bilgin var mı? Senin ki güzel fikirmis :)
Burda süs eşyaları satan yere sordukda nerde oldugunu bilmiyorim ama 20 Tl ye sisirtiliyor dedi
helyum gazı da zam yedi malesef canım fiyat uçtu

normal balonu da şişirebilirsin helyum gazıyla fiyatı daha uygun oluyor ama odayı lastik gibi kokutuyor hemde ertesi güne kadar dayanmıyor

cok iyi olmus canim ben yinede tavsiye ederim emzirmeyi bilmiyormuşum mesela bildiğim konularda vardı bilmeyip ogrendiklerimde oldu
çok eğlenceli geçti eğitim. eşim aydınlanma yaşadı ama benim bilmediğim bişey anlatmadı doktor. doulanın anlattığı nefes teknikleri için gitmiş oldum.
bu hafta izne çıkıyorum belki diğer haftalara da devam ederim evde sıkılmamak için.

Keceyle calismak zormu benimde merakim var
Yani ne yaptığına bağlı Canım ben kapı süsü yapmıştm ilk. prenses bebekli olanlardaan dehset zorlandım çok ince detayları var Çok zevkli ama çok yoruyor başlayınca anlıyorsun yaptığın şeye göre değişiyor sanırım

Maşallah Allah kullanmayı nasip etsin canim :)) sabahin 5 inde iyi yemissin ben lavaboya bile sersem gibi kalkıyorum uyandirmasaydin bebişi o saatte

bizim muayene ücreti 102 sanırım canm Ben personel indiriminden dolayı 82 TL ödüyorum ablam orada çalışıyor Çok da iyi bir hastane zaten burada birkaç tane özel var diğerleri de şu an sıkıntıda diye duydum Doktorlar da iyi gerçekten evime de 1 dakika arabamızla hastane artısı cok yani. gerçekten ısteyen ınsan ıcın üzücü gelmemesı ama onu en başında söyledıler mı sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…