2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugun randevunmu var... ne guzel..benim taaaa 17sinden
Uyutsun benim yerimede uyu...) biz malum is basi hafta basi ..

Tamam canım kilotlu lohusa pedi alayım çok sagol

Benim döndü ve artık gece 3-5 kez arası wc ye kalkmaya başladım uyku uyuyamıyorum. Bide beni gören bol bol uyu diyor sanki uyumak mümkün şimdiden başladık :))) Kızımın canı sagolsun annesinin bitanesi katlancaz artık

Canım sen 36 içindesin ben daha 34 içindeyim. O yuzden o şiddetli ağrı bende olmuyor ama bazen aniden ağrı giriyor o da çatı ağrısıymış

Canım teşekkur ederımm o günü bekler mi bakalım ruyamda sa 1ocak görmustum aslında hep oyle gelıyor bana da sankıı. Hele rüyalarımın çoğu cıkar benım tesaduf mu bılmem bakalm smdı neolucak
bnde ilk dogumumda ruyamda gormustum dogacagi gunu oylede oldu benimde ruyalarim cikar

ben benn wc yi yol ettim 5 ten fazla gdyorum

Canım değişiyor zayıflar da var önden giden daha kilolu bebisler de sen bu surecte bolca onlara kilo yapacak şeyler ye sağlıkla doğsunlar kilo alırlar merak etme

ohhh be sonunda bitti ne çok kaynatmışsınız hanımlar. hafta sonu takip edemiyorum burayı birikiyor yazışmalar.

S skelebeks hediyelik fikrini çok beğendim ama sayfayı instagramda bulamadım canım tam olarak ismi ne olarak geçiyor.

Doğru diyosun kuzum. Bi 6 ay dururum ama sonrasına bakarım. İnsan zor ayrılır yanından kıyamaz ki Ben paradan ziyade evde oturmaktan sıkıldım psikolojim bozuluyo herkes çalışıyo ben evde
Evde bebek varken o paikolojiyi atlatirsin sana terapi gibi gelir canm

Gunaydin canim Ben aciktigimda daha çok hareket ediyor yemek ye artik der gibi bazen dusunuyorum acaba yediklerim yetiyormudur ac kaldigi olmusmudur diye cunku ben cok yemek yemiyorum istahim yok

Dün dogurmadiysam sorun yok ozaman dun kasiklar taş gibi diger mide altları sag sol taraflarin kasiga yakin kisimi sertti canm

Bilemiyorum değişebilir doğumdan doğuma. Ama ilkinde öyle olduysan bunda da öyle olursun herhalde.

Evet kuzum Normalde uyumak gerçekten çok güç annelik olmasa nasıl katlanır ki insan değil mi❤
Gunaydin canim Ben aciktigimda daha çok hareket ediyor yemek ye artik der gibi bazen dusunuyorum acaba yediklerim yetiyormudur ac kaldigi olmusmudur diye cunku ben cok yemek yemiyorum istahim yok
Düşünme canım böyle yetmese kilo alımı da olmazdı sanırım Ben artık ağlıyor gibi düşünüyorum içerde açken de galiba Biz yedikten 1 saat sonra falan geçiyor onlara her yemeğin sindirim süresi farklı ya Sen biliyor musun Ne zaman geçiyor acaba yediğimiz şeyler
Günaydınn ne çok şey birikmiş :) @Kartanesii8892 güzel haberlerle gel canım Z zet193 geçmiş olsun ihmal etme canım benim
Teşekkür ederim Canımm daha doktora gitmeden rüyamda gördüm bütün detayları❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…