- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Bugun randevunmu var... ne guzel..benim taaaa 17sindenGünaydın kızlarbugün de uyanmak için zorlanıyorum o kadar uykum var ki Doktor Progestan verdiğinde üzülmüştüm ama ne zaman içsem uykumu alabiliyorum Şimdi de bugün kesmesin progestanı diye dua ediyorum
Tamam canım kilotlu lohusa pedi alayım çok sagolCanim Ben kulotlu pedlerden kullandim lohusa pedi ona deniyor herhalde. Dogum sonrasi vucut kani regl kani gibi atmiyor, yani ilk gunler daha kati olarak geliyor. Bu yuzden normal pedler yetersiz kalabilir. Keza Benim ilk bir kac gun buyuk pihti parcalari seklinde kanamam olmustu, ped asla o yogunlugu kaldirmazdi. Bence yaninda bulundur yine
Benim döndü ve artık gece 3-5 kez arası wc ye kalkmaya başladım uyku uyuyamıyorum. Bide beni gören bol bol uyu diyor sanki uyumak mümkün şimdiden başladık :))) Kızımın canı sagolsun annesinin bitanesi katlancaz artıkaranızda kımın dönmedi demiştiii bebiş döndüğünden oyle hıssedıyoruz ztn ama bnm 1ayı gectı döndugu ama suan asırı sıddetlı baskı oluyor mesaneme ondan kanala mı gırıyor dıyorum acaba T tanem-tane20Archpa
Canım sen 36 içindesin ben daha 34 içindeyim. O yuzden o şiddetli ağrı bende olmuyor ama bazen aniden ağrı giriyor o da çatı ağrısıymışböyle sebin de cıkmaya calısıyormus gb mı oluyor ben de bırden cıglık atıyorum dun dısarda atıcaktm resmen.mesaneme oyle baskılar oluyor kı 4,5gundur. hele gece kac kez kalktm wcye ılkgunlerımden de cok gıdıyorum bana da dogum kanalına gırmeye calısıyordur veya baslamıs olablr dedıler. yarın randevumda sorucam mutlaka nedenını kızlar kanala gırme durumu yoksa neden oluyor bakalm T tanem-tane20
bnde ilk dogumumda ruyamda gormustum dogacagi gunu oylede oldu benimde ruyalarim cikarCanım teşekkur ederımm o günü bekler mi bakalım ruyamda sa 1ocak görmustum aslında hep oyle gelıyor bana da sankıı. Hele rüyalarımın çoğu cıkar benım tesaduf mu bılmem bakalm smdı neolucak
ben benn wc yi yol ettim 5 ten fazla gdyorumBenim döndü ve artık gece 3-5 kez arası wc ye kalkmaya başladım uyku uyuyamıyorum. Bide beni gören bol bol uyu diyor sanki uyumak mümkün şimdiden başladık :))) Kızımın canı sagolsun annesinin bitanesi katlancaz artık
Canım değişiyor zayıflar da var önden giden daha kilolu bebisler de sen bu surecte bolca onlara kilo yapacak şeyler ye sağlıkla doğsunlar kilo alırlar merak etmeArkadaşlar size bir sorum olacaktı 34 haftalığım. bebeklerimden biri 1800 diğeri 2000 gr çok mu gerideler bu haftalarda hepinizin bebekleri iki kilo üstü mü yoksa benim gibi olan var mı bir de ultrason ölçüsünden daha küçük olma ihtimali de var korkutuyor beni ikiz olduğu için erken Doğum da olabilir diye solunum sıkıntısı yaşamasalar bile kiloları düşük diye küvöze alırlar mı ki
Git ihmal etme sancin falan olabilirAkşamdan beri kasık ve bel ağrım var. Regl olacakmışım gibi ağrıyor. Uyuyakalmışım biraz geçti ama uyanınca yine hissettimyarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum
Guzel canim ilk oglumda kullandim ama yoğun bi pişikte nasıl etki eder bilmiyorum ben hafif pisiklerdr memnundumKIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
günaydın, sebamedi bilmiyorum ama sudocrem kullanmıştım, memnun kaldım yine ondan aldım.KIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
İlk oğlumdakullandımiyi idi bu sefer kızkardesimin tavsiyesi üzerine sudococrem aldımKIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
Evde bebek varken o paikolojiyi atlatirsin sana terapi gibi gelir canmDoğru diyosun kuzum. Bi 6 ay dururum ama sonrasına bakarım. İnsan zor ayrılır yanından kıyamaz kiBen paradan ziyade evde oturmaktan sıkıldım psikolojim bozuluyo herkes çalışıyo ben evde
Gunaydin canim Ben aciktigimda daha çok hareket ediyor yemek ye artik der gibi bazen dusunuyorum acaba yediklerim yetiyormudur ac kaldigi olmusmudur diye cunku ben cok yemek yemiyorum istahim yokbenım kızım da cok hareketlı arada uyuyor ama cok az. yanı artık uyku perıyotları giderek cogalması gerekıyormus ben de cogalsın ıstıyorum uyusun bıraz da. yanı endişe etme canım @bence91 herzamankı gb hareketler yapıyorsa uyanıkken etme yani. Bır de uzun sure ac kaldıgın olduysa ondan etmemıs olablr
Dün dogurmadiysam sorun yok ozamanAşağı inmiş olabilir yani doğum kanalına. Bazen wc den gelir gelmez bende de oluyor. Öyle çok çişim varmış gibi. 2-3 dk sonra geçiyor. Artık çok alıştım buna bazen acı da veriyor. Git gide sıklaşmaya başladı. Hemen göğsümin altında karnımın şişliğine bakıyorum çok yumuşak mı değil mi diye. Bebeğin yukarı cıkmasını bekliyorum. Çok uzun sürerse acile giderim çünkü çok çişim gelmesi vs doğum belirtisiymiş
Bilemiyorum değişebilir doğumdan doğuma. Ama ilkinde öyle olduysan bunda da öyle olursun herhalde.Ben ilk dogumda sadece pet kullandım uzunlarından çok kanamam olmadı hiç öyle acaba değişir mi doğumdan doğuma şimdi de pet almayi düşünüyorum hasta bezi almadım pet de bile rahat edemiyorum çünkü
Evet kuzum Normalde uyumak gerçekten çok güç annelik olmasa nasıl katlanır ki insan değil mi❤Benim döndü ve artık gece 3-5 kez arası wc ye kalkmaya başladım uyku uyuyamıyorum. Bide beni gören bol bol uyu diyor sanki uyumak mümkün şimdiden başladık :))) Kızımın canı sagolsun annesinin bitanesi katlancaz artık
Düşünme canım böyle yetmese kilo alımı da olmazdı sanırım Ben artık ağlıyor gibi düşünüyorum içerde açken de galiba Biz yedikten 1 saat sonra falan geçiyor onlara her yemeğin sindirim süresi farklı ya Sen biliyor musun Ne zaman geçiyor acaba yediğimiz şeylerGunaydin canim Ben aciktigimda daha çok hareket ediyor yemek ye artik der gibi bazen dusunuyorum acaba yediklerim yetiyormudur ac kaldigi olmusmudur diye cunku ben cok yemek yemiyorum istahim yok
Teşekkür ederim Canımm daha doktora gitmeden rüyamda gördüm bütün detayları❤Günaydınnne çok şey birikmiş :) @Kartanesii8892 güzel haberlerle gel canım Z zet193 geçmiş olsun ihmal etme canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?