2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Valla bana nedense para tuzagi gibi geldi ama belki yaniliyorumdur. Eger alir kullanirsan yorumunu yazarsin canim merak ettim

Çok teşekkür ederim canım
Şükür tedavisi olan birşey inşallah bununla geçer Dr ergenlikle sona erer dedi benim oglanda o yolda zaten :))
Amin çarşamba günü bakalım bize ne diyecek Dr.

Cok sagol canim benim ♡♡hepimize masallah normal veya sezaryen her ikiside zor Allah hepimizin yardimcisi olsun. 3400 zaten beklenen bir kilo cok iyi simdiki nasil kilosu

İkinci oglus abisine göre daha kilolu gelecek sanırım 32 hafta raporu almak için Dr gittiğimde 2485 Gr çıktı i 3 hafta önden gidiyor dedi dr

Rabbim hayırlısı ile hayırlı vakitte kavusmanizi nasip etsin inşallah yavrunla sağlıkla gelsin evladın inşallah

Kızlaar ne çok şey yazılmış valla okuyamadım
Bende bgn doktora gittim, geç geldik
Maşallah gelişimi çok güzel. 2600 küsür, 47 cm olmuş. Kanalda felan değil dedi. Nst de gayet iyiymiş, idrar tahlili verdim yarın çıkacak inş. Bol yürüyüş yap, nasıl ıkınacağını öğren, senin doğumunu hatırlıyorum korkma bu sefer kolay olacak dedi bu da paşam yüzü yarım görünüyor kuzumun

Eklentiler

• A1CAEA73-37A1-4D26-83D3-896829F1BC0D.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 63
ben ilk defa gebelik yaşıyorum kürtaj bilmem,

bu kadar işlemle doğumu kıyaslarsan hangisi daha zor :) ilk doğumun nasıl olmuştu

Ben sezeryan doğum yaptım canım şükür bir sıkıntım olmadan doğum yaptım
.

Canım sen bunları düşünerek kendini stres yapma maşallah ikizler için haftan iyi
Sen iyi beslen rahat ol herşey güzel olacak inşallah

Mide yangını
Varıs
Hergün iğne
8 yaşında oğlum ve okulu
Daha 3 yaşına girmemiş kızım ve sendromu
Ve karnimdaki
Allahim bana güç kuvvet verir
Aminnnn
Icım daraldı bayanlar yazayım dedim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah kuvvet versin hepimize canım

Bende 11 yaşında ergen tavırlar sergileyen sıpa var

Allah razı olsun canım benimde kaburga ağrısı ile aşağı bölge ağrısı var rabbim yar ve yardımcımiz olsun

Sende güzel haberler ile gel insallah

Gecmis olsun canim ❤ benimde kucukken hep kanardi burnum doktor 15yasinda gever demisti ve gecti hakikaten kilcal damarlarim cok inceymis. Sen de bol bol dinlen ❤ evet zor ama az kaldi en azindan dikkat et kendine❤
Oylemi Dr da ergenlik ile sona erer dedi
Alperin de öyle imiş çok ince oda zedelenmiş canım

Dinleniyorum ama Dr kontrolune babası ile gitse idi içim rahat etmeyecekti

Çok teşekkür ederim

Kılcal damar yakılması olabilir ergenlik ile geçmez ise dedi canım Dr eşin ihmal etmese keşke ben çok fena oluyorum onu kan içinde görünce evlâd çok kıymetli yaa
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inşallah
Eşine de geçmiş olsun canım Allah razı olsun

Kizlar tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkurler ins sag salim kucaga alirim bu stres daha beter cokta erken bi hafta degil kuvezede girse saglikli olsunda o kanamayla hastaneye gelmek olumdu resmen
Canım stres yapmamaya çalış kuzenimin ikizleri 32. Haftada doğdu şükür biri cikti bile sen 35desin Allahin izniyle dogsa bile sağlıkla kucaklarsın inşallah hem tedbir alıp ciğer geliştirici de yapılmış herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…