Yara olmasini onluyor, kreme gerek kalmiyormus, gumusun dogal yara iyilestirici ozelligi oldugu icin gogis ucu yaralarina hem cok iyi geliyor hem de bebek kremlerdeki kimyasala maruz kalmamis oluyor...normal kapak degil yani silikon olanlar bana da gereksiz geliuor
Benimkide bi tarafa dayıyor sırtını abidik kubidik geziyorum öyle
Gögüs ucu için fito krem öneririm hemde devlet karsılıyorgöğüs ucu kremi için kararsız kaldım canım, pişik kremi başka bi şey almıştım.
sağ ol canım aldım bugün lansinoh ama ilerisi için aklımızda olsunGögüs ucu için fito krem öneririm hemde devlet karsılıyor
Önerilmiyor bende aldım gümüş tam etkisini gösteremiyormuşYa canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım
Çok teşekkür ederim canımeksık olma canımm sağolasn❤
canımm çok sağoll❤ oğlusuna da sana da çok gecmış olsun annesi hem dışardakini hem içerdekini düşünmek ❣ güzel haberlerle gel bize sen de hepimize yardım etsin Allahımm
Cok sagol canim benim ♡♡hepimize masallah normal veya sezaryen her ikiside zor Allah hepimizin yardimcisi olsun. 3400 zaten beklenen bir kilo cok iyisimdiki nasil kilosu
Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
ben ilk defa gebelik yaşıyorum kürtaj bilmem,
bu kadar işlemle doğumu kıyaslarsan hangisi daha zor :) ilk doğumun nasıl olmuştu
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı 34 haftalığım. bebeklerimden biri 1800 diğeri 2000 gr çok mu gerideler bu haftalarda hepinizin bebekleri iki kilo üstü mü yoksa benim gibi olan var mı bir de ultrason ölçüsünden daha küçük olma ihtimali de var korkutuyor beni ikiz olduğu için erken Doğum da olabilir diye solunum sıkıntısı yaşamasalar bile kiloları düşük diye küvöze alırlar mı ki
Mide yangını
Varıs
Hergün iğne
8 yaşında oğlum ve okulu
Daha 3 yaşına girmemiş kızım ve sendromu
Ve karnimdaki
Allahim bana güç kuvvet verir
Aminnnn
Icım daraldı bayanlar yazayım dedim
Geçmiş olsun canım oğluna, aynen öyle artık çabucak yorulıyorum bende. Zaten şu kalça ağrısı mahvetti beni. Kontrolünden de güzel haberlerle dön inşallah .yarın benim de kontrol..Dediğin gibi hepimizin Allah yardımcısı olsun..
Allah razı olsun canımA anneveoglusu gecmis olsun canim ogluna sende bayagi badireler atlatmissin bu sezeryaninla birlikte operasyonun son olsun insallah
Oylemi Dr da ergenlik ile sona erer dediGecmis olsun canim ❤ benimde kucukken hep kanardi burnum doktor 15yasinda gever demisti ve gecti hakikaten kilcal damarlarim cok inceymis. Sen de bol bol dinlen ❤ evet zor ama az kaldi en azindan dikkat et kendine❤
Aaa çok geçmiş olsun canım. Oğlunu öyle görünce gerilmişsindir, bol bol dinlenmen lazım şimdi. Benim eşimde de var o sorun, burnu kuruyunca hemen oluk oluk kanar. Ben onu öyle görünce şok olmuştum, sen gebe halinle çocuğunu öyle görmüşsün. Endişelenecek bir şey yok diye biliyorum ama ana yüreği. Tedavisi var ama olmuyo benim inatçı. Çocuklarda nasıldır bilmem ama. Sen karnındakine de dikkat edicen, kucağındakine de. Biz en ufak bir şeyde söyleniyoruz ama çocuklu annelere daha zor. Allah yardımcınız olsun canım
Canım stres yapmamaya çalış kuzenimin ikizleri 32. Haftada doğdu şükür biri cikti bile sen 35desin Allahin izniyle dogsa bile sağlıkla kucaklarsın inşallah hem tedbir alıp ciğer geliştirici de yapılmış herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tutKizlar tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkurler ins sag salim kucaga alirim bu stres daha beter cokta erken bi hafta degil kuvezede girse saglikli olsunda o kanamayla hastaneye gelmek olumdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?