Cok diş kırıcı kadin ya bi danis birsey de hangisi uygum olur diye ,bilmiyorum der misin ama madem gitmis ben olsam ararim anne bilezik secme bileklik sec bebegin kolunu keser iz birakir de ben arardim kaynanamdan oyle cekinmem o da mantigina gelir belki ne bileklikler var bilezikten guzel hem süslü püslü bakarsin orda onu daha cok begenir stres yapmadedı gttı Allahm dedıkodu da yapmak ıstemıyrm ama gercekten ınanamyrm ben ılkkez duyuyrm ben bıle sevmezken takmayı o hassas tene nasıl takarm esıme soledım mevltten snra cıkarırsn dyor ama beklentısız olmaz kı takmıcaksan neden aldık deneblr baska stresm yokmus gb ne bu gosterıs ben dogurmcgö.varsa da dogrucm bu stresle Allahm bana sabr versın
yaprak sarmaKızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Benim babannemde torunlara alirdi..ama buyuk bilezik :) yatirim amacli.hic anlamamistim...ole biseydir belkiArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Biz geçen Eşim ile künye baktık bileklik yani Hatta resmini çektik Kayınvalidem de gördü eşim Sen bir şey alacaksan Bari bunu al da bize Masraf olmasın diye dalga geçti ama ben bileklik almam siz alırsanız alın ben bilezik alacağım torunuma onu takacak gibi konuştu az önce de ben de a beşi bir yerde isteriz bilezik kesmez diye dalga geçtim dalga geçtiğimi anlamadı resmen düğünde takarsınız siz de onu demez mi sınrlerım bozuldu sınırden guluyrm tek basıma evdeCok diş kırıcı kadin ya bi danis birsey de hangisi uygum olur diye ,bilmiyorum der misin ama madem gitmis ben olsam ararim anne bilezik secme bileklik sec bebegin kolunu keser iz birakir de ben arardim kaynanamdan oyle cekinmem o da mantigina gelir belki ne bileklikler var bilezikten guzel hem süslü püslü bakarsin orda onu daha cok begenir stres yapma
Biz geçen Eşim ile künye baktık bileklik yani Hatta resmini çektik Kayınvalidem de gördü eşim Sen bir şey alacaksan Bari bunu al da bize Masraf olmasın diye dalga geçti ama ben bileklik almam siz alırsanız alın ben bilezik alacağım torunuma onu takacak gibi konuştu az önce de ben de a beşi bir yerde isteriz bilezik kesmez diye dalga geçtim dalga geçtiğimi anlamadı resmen düğünde takarsınız siz de onu demez mi sınrlerım bozuldu sınırden guluyrm tek basıma evde
Yatırım amaçlı olsa öyle derdi diye düşünüyorum canım Sürekli takma mevzu geçiyor çünkü ne zaman dese ben ciddiye almadım kişilikleri belli tanıyorum takmamı bekleyecekler oyle bısey olursa artk olan olur yanı şaka gb takılmasa yatrm amaclı olsa eyvallah amaBenim babannemde torunlara alirdi..ama buyuk bilezik :) yatirim amacli.hic anlamamistim...ole biseydir belki
ayy ne güzel alsınlar işte iğne ile takı yastığına takarsınArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Canım bana dün Doktor Baskıdan dolayı ağrıların olacak dedi mesanede Bir de bel ve sırt Ağrımın olacağını söyledi zayıf olduğum için yük fazla geliyormuş banaama adetsancısına benzer bel ılekasık agrısı olursa cıddıye almalıymısım. Kendini gözlemle ağrın varken kalkma ayagaKizlar sabah beri belim ara ara agriyo ya..benim esim cok evhamli. Benden once dogurur. :)) .agzimi acsam yaz dra yada gidelim dra diyip duruyo...neyse israriyla yazdim.. normaldir agri dimi diye.."".o da umarim oyledir...dr da dinlen ve minoset al..gecmezse gel demis.""
Dr da benden telasli..ben gayet normal karsiliyorum amabilemedim.
Yatırım amaçlı olsa öyle derdi diye düşünüyorum canım Sürekli takma mevzu geçiyor çünkü ne zaman dese ben ciddiye almadım kişilikleri belli tanıyorum takmamı bekleyecekler oyle bısey olursa artk olan olur yanı şaka gb takılmasa yatrm amaclı olsa eyvallah ama
hahahah bak bu hıc aklıma gelmedı bılegınden cıkarıp yastıga takarm yparm da yanı alerjık durumu onların dusunmesı lazım. bu da ders olur beklentı bellı takmamı ısteyceklernden emınm.hep. bu sozkonusu olmasa neyseayy ne güzel alsınlar işte iğne ile takı yastığına takarsın
Benım gosterısten once cocugumun canına bır zarar gelır mı dıye dusunurum ıyı bır dunyada olsak takarım umrumda bıle olmaz ama malum yasadıgımız dunya bellı . Onların suratlarıda ımrumda degıl çök dıretrlers elıne koy gel evıne baska torunu taksınah kuzum ah sıkıntı degıl öyle olsa bir iki defa konusu olmuştu bilezik takacak babaannesi alacak falan gibi ben ciddiye almadım pek bugün geldi uğradı söyledi Şok Oldum ki az çok anlattım konuları gecen eminim yani çevrelerinde böyle olduğu için mi bilmiyorum takmamı bekler ler ve üstüne surat yaparlar
Adet agrim olmazki benim... kasiklarimda agri olursa dikkate alcam demek :)Canım bana dün Doktor Baskıdan dolayı ağrıların olacak dedi mesanede Bir de bel ve sırt Ağrımın olacağını söyledi zayıf olduğum için yük fazla geliyormuş banaama adetsancısına benzer bel ılekasık agrısı olursa cıddıye almalıymısım. Kendini gözlemle ağrın varken kalkma ayaga
Bunu söyleyeceğim ki akşama Keşke bileklik alsaydınız bunu takmayacağız En azından bilekliği biraz büyüyünce takardık diyeceğim yani umrumda değil...Benım gosterısten once cocugumun canına bır zarar gelır mı dıye dusunurum ıyı bır dunyada olsak takarım umrumda bıle olmaz ama malum yasadıgımız dunya bellı . Onların suratlarıda ımrumda degıl çöküştedirler elıne koy gel evıne baska torunu taksın
Ben geçen kasılmalarla yaşadım diye öyle demiş olabilir canım sen kendini dinle farklı hissettiğinde Git tabii ben yanıltmayayımAdet agrim olmazki benim... kasiklarimda agri olursa dikkate alcam demek :)
Benim de yanımda kimse kalamayacak eşim olacak sadece bana bakacak, ona kolaylık olsun diye en azından çıkarıp ısıtabilir fırına atabilsin diye pratik şeyler yapayım dedim, teşekkür ederim yapmaya çalışacağım boş kaldıkça evdeyaprak sarma
biber dolma
lahana sarma
köfte
bakliyatları haşlayıp dondurabilirsin
soğan doğrayıp dondurabilirsin
artan yemekleri at buzluğa emzirince gün içinde acıkıyor insan o zaman çözdürüp yersin
bende cuma günü izne çıkıyorum buzluk hazırlıklarına başlayacağım. kendim ne olsa yerim ama 2 yaşında bir canavar var evde onu da düşünüyorum.
Bizde adettir desemArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Canım alınır neden alınmasın sonucta hediye bu içinden ne geçiyorsa onu alır bileklik yada bilezik gönlü olsun diye mevludunde takarsın baktin kolunu tahriş ediyo rahatsız oluyor büyüdüğünde takarsın sakla kenarda dursunArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Canım hatta bizde sadece bebeğe değil anneye de takı alınır hediye olarak bebek hatırası diye annem bütün gelinlerimize aldı küpe olur bileklik minik bir kolye ne beğendilerse, kız çocuklarına da yani bana ve ablamlara da bebek eşyalarına yardım edilir benim bi çok eşyamı onlar aldı nevresimi falan da annem diktiriyor, tabi bebek doğunca hediyesini de takar, ama adetten böyle şeyler ben çok sorun etmezdim yerinde olsam hatta hoşuma giderdi ne güzel önem gösteriyorlar diye, bak benim Bebişin babaannesi bile yok ortalarda 8 aylık hamileyim bi kere arayıp sormadılarBunu söyleyeceğim ki akşama Keşke bileklik alsaydınız bunu takmayacağız En azından bilekliği biraz büyüyünce takardık diyeceğim yani umrumda değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?