2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım evet benmm annem de bıleklık alacakmıs konustk demın sız almayın bosa bn alıcam ztn dedı begendgını alrım dedı dger yegenlerıme de almslardı. ama bılezıgı sureklı takmamı ıstıceklernı bıldıgım ıcın kızdım bebek tenı hassas sonucta stres oldugum konu o yoksa sızın gb olsa tabıkı sorun olmaz azcok bılıyorsun aramızdakı gergınlıklerı Kayınvalidem de annem de birçok şeyde yardımcı oldular halımızı netten yaptırıyoruz annemin hedıyesı olacak o da sagolsun. Ama Size de hediye olması güzel bir şey Biz de eş alır genelde doğum hediyesi esım hatta ne ıstyosun dye takılıodu ben sıparıs vermem dedım. kı gerek de yok hamıle oldugumu ogrenınce almıstı ztn hamılelık hedıyesı. kendı bılır artık dogumıcın de alırsa

Hamile olduğumu duyunca tam o aralar da telefona ihtiyacım vardı eşim sağolsun telefonumu yeniledi tabi daha borcunu ödüyor o da ayrı :)) ama ben kızımıza alacağımız künyeyi özel yaptıracağız bulamadım çünkü güneş temalı bişiy, aynı temadan bana da bileklik yaptıracağız bildiğin ben istedim siparişini verdim kocişkoya :))) canım sorarlarsa neden takmıyorsun diye tahriş ediyor kaşındırıyor hem Alya da rahat edemiyor sürekli çıkarmak istiyor falan dersin, bi duğunden duğune takarsın, arkadaşım Maraşlı bir aileye gelin gitti maddi durumları da çok iyi olan bir aile aşiret bile olabilirler bilmiyorum :)) zaten duğunlerinden belliydi kıza altın kemerler şahmeranlar falan 45 kilo kız altından görünmüyordu :)) sonra kızı oldu ne yaptı erkek tarafı bileziği falan geçtik altından taç yaptırmışlardı, altın halhallar falan :))

eşin yemek seçmiyorsa şanslısın. benim eşim lahana ve biber yemez. yaprak sarmasını da sevmez ama yer. valla o kendisine yumurta yapıp yesin ben kendimi düşünüyorum :)

canım benim bildiğim bebeğe de anneye de bilezik alınır hediye ama onu gidip de bebeğe takmazsın hatırası olsun falan diye adettendir diye alınır ve genelde saklanır. kız bebeğe bilezik erkek bebeğe künye tarzında alınabilir ya da tam altın yapar hediye eder büyükler. bizim buralarda öyle hatta yapmazlarsa ayıp sayılır

Gecmis olsun canim iyi mi su an ama.sen kendine dikkat etmek zorundasin bebisin icin ❤ Rabbim sifa versin yardimciniz olsun

canım takmanı bekleyeceğini sanmıyorum ya hiç görmedim o kadar küçük bebek bilezik taksın

eşin yemek seçmiyorsa şanslısın. benim eşim lahana ve biber yemez. yaprak sarmasını da sevmez ama yer. valla o kendisine yumurta yapıp yesin ben kendimi düşünüyorum :)
Eşimde bana sarma yapmıyorsun diye başımın etini yer halbuki yaparım da ama ona göre hergun sarma olsun evde :)) çok şükür yemek eşim yemek seçmez ben seçerim benim yemediklerimi eşim de yiyemiyor çiğ soğan, sarımsak, kuru fasulye, yeşil mercimek asla yemem :))

yaprak sarması sevmeyen iki erkek birisi babam birisi eşim :) ben hiç yemek seçmem sadece çiğ biber midemi rahatsız ediyor onun dışında herşeyi yerim. oğlumuda alıştırdım beraber yiyoruz baba bize bakıyor :)

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar tel tek alintilayamadim. Eşimin pankreatit rahatsızlığı var 3 sene once de tedavi görmüştü nüksetti tekrar hastalik. Çok şiddetli karin agrisi titreme vs yapıyor dun fenalaşmış is yerinde. Bir kac gun kalacak hastanede. Ben annemlerde kalıyorum onun ailesi de yaninda refakatçi olarak kalıyo dönüşümlü . Dun cok stres oldum cok kötüydü cunku cok şiddetli oldu kasılmalarım doğacak zannettim ama bugun daha az cok sukur

Gelde bekle demı yarına kadar :) guzel haberlerle gel InsaAllah ❣
Amin canim.insallah
Hadi bakalım benden önce gidiyorsun bizim aynı gidiyor senle hemn hemen haber ver , bu arada her ebebek te biy boy sudocrem var
Evet canim ayniyiz haber veririm.insalllah canim sagol canim bakicam yarin
Var canim e bebekte her boyutu var ayrica eczanedende alabilirsin hangisi yakinsa oradan tedarik edebilirsin
e bebekten bakacagim canim

hey maşallah yaa o ne öyle kız dedıgın gb artık kasmamam lazım ama bu psıkolojı ıle zor gercekten altın kemer almıyor allahtan hehhaha o da zor ya ztn kımblr kac bın ben beşibiryerdenin ne olduğunu bilmiyordum yani şöyle annemin vardı ama adını blmıodum 5tane byerde sanıodum dugunde ıstemedm snra baktm kınalarda takıolar eşime demiştim biz de alsak mı diye sonra hamile kalınca o da Beşibiryerde yapmıştı tekmıs meger Şimdi de bir iki kez takınca sıkıldım sanırım koydum onu da bu sefer bozduralım diyorum yatırım amaçlı bozulur mu hiç o diyor başka da sipariş veremem yani hamilelik Hediyesi olarak aldı da sonradan dank etti bana doğum hediyesi daha güzel diye sipariş da veremem alınacak şeyler belli kadına ya bileklik ve kolye alınır yani dmi:) güneş temalı cokguzell ve ben burda gormustum blıo msn gunes li bıleklık vardı künye beek ıcın bakarken sade bı tıpı vardı. İkinize kombin yaptırmanız çok güzel olur esım şunları bulmus aıle kolyesı ucumuzın ısmı yazılıyomus ben de ona en kızdıgım nokta yanı bn evet al dıyemıyrm suprızı olsn barı yapacaksa dıyorum. size de fıkır olur belkı şu kolyeler cokca yapılıyormus dogumlarda kızlar. üçümüzün ismi yazıcak alırsa kucuge bebısınkı işte

Eklentiler

• 9715733332018.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 41
Ayy eşimde kızımı alıştırcam işkembe içmeye gidicez birlikte diyor sinir oluyorum hayır benim kızım da sevmeyecek banane

Bizde de öyle canım Yani anneanne babaanne yapar mevlütte takılır bana bileziği takarız gb cumleler kuruldugu ıcın hersefernde ona kızdım Çünkü biliyorum yani karşımdaki insanların yapılarını yoksa umurumda olmaz yapsın Tabii ısterım ama bızım gb dusuncede degıller neyse artık cevabnı verırm.napaym

Ayy eşimde kızımı alıştırcam işkembe içmeye gidicez birlikte diyor sinir oluyorum hayır benim kızım da sevmeyecek banane
eyvah eyvah kız eşin takım tutar mı fanatk mı benmkı acayp koyu gs bn de fb nolcak bılmem sürekli benimle inatlaşıyor oğlumuz olursa Galatasaraylı yap ama kızımı Fenerli yapacağım diyorum ben de

AA kolye çok güzelmiş bence beğendim, ama böyle günlük taktığım kolye çeşidim var ama bilekliğim hiç yok evlenirken de malum alamadık eşim ve ben birlikte yaptık herşeyi, duğun sonrası da takıları bozdurduk sürekli şehir dışına çıkıyoruz evde durmasın diye bi duğun dernek olduğunda takacak altınım yok Eminönü’nden imitasyon aldım :))) ya eşim hiç beceremez benim 7. Yılımız bitiyor artık herhalde alıştık birbirimize ne istediğimi bilir o ama gidip illa beraber alırız

Ay valla dedigim gibi benden cok benimki heyecanli.. bole 5 hafta zor gecer...simdiden alistirmim surekli.dra..yoksa tutup tutup goturcek beni
Artık gelsin istiyor galiba olsun ne guzel.heyecanlı onemsıyor aksi olsa busfer neden sakinsin dıye kızarız emın ol kuzum Vallahi tek istediğim gerçekten doğuracağım zaman işte şimdi geliyor diye anlamak Yoksa böyle kafayı yiyeceğiz haberin olsun

Yok gelmesin erken diyo..bisey olur diyo korkuyo .. izne cikinca annemde kalcam zaten..yoksa evde 9 dogururuz ikimiz
Ilgili olmasi guzel tabi hep ole.. fazla heyecanli.. o da gerci hep ole..cabuk.telas yapiyo :)ben daha donuk ona gore

canım Her şey boş gerçekten huzurunuz olsun ya altın dediğin nedir ki 1,2 takınca her şeyi hevesimiz geçiyor İnan bana beraber bir şeyleri açmak çok güzel Şimdi mesela Yardıma ihtiyacın var manevi olarak yanında biri kalması gerekiyor Belki öyle düşünüyorsun Ama eşinle olacaksın ben de senin durumuna o kadar özeniyorum ki kalabalık değil sürekli rahatsız eden olmayacak Bu bakımdan da çok şanslısın Allah'ım gücü verir bebişinize bakarsın ben de gunluk kolyem ılk sevglyken aldıgı hedıye vardı onu kaybettm yenı evlendıgımızde hep hayalımdı kızım olrsa ona verecektm snra bıleklıgımı smdı ıyı gozluyrm ona brakıcam ben de alırsa bukolyeyı begendm kolyem yok gunluk ıstyordum. Bu arada Güneş isminde çok seviyorum Eşim istemediği için teklif etmedim hiç yoksa ben de koyabilirdim çok güzel bir isim ne güzel kendi isminin figürünü taşıyacak güneş gibi doğacak evinizi

Bu arada biz bide makarna kesicez(eriste)
Bizim orda kesli cevizli yogurtlu peynirli her cesidi yapilir..biri gelirse aniden koyuveririz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…