2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Esım dogum parasını gozden cıkarmıs ama yakınları gozden cıkarmıyor onlara ne oluyorsa artık ınsanı ılla katıl etcekler . Ilk dogumum zor oldu verceö tabı parayı devlette ıyı dr bulsaydım orda dogururdum cokta heveslı degılım para sacmaya

Bitti şükür canım darısı sana olsun
Eğer 5liler yeni ise bencede gerek yok canım
Ama kardeşten kuzenden gelme ise bir tane al derim
3 takımı yeni canım, diğerleri oğlumdan kalma. Sağol canım

Sezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelir
canım bu haftaki kontrolde Bebek 1 hafta 10 gün civarı önde sesi doktorum, bende dedim ki gelişimin önde olması erken Doğuma sebep olabilir mi dedim, kesinlikle hayır dedi .. burda birkaç kişiye doktor tam tersini söylemiş, kime inanacam yaa. Açıkçası ben 38 bitince gelsin istiyorum. Son günler hem çok zor oluyor hem de kg aldıkça zorlaşıyor Doğum

Benım sıgara boreklerım kızarınca patlıyor oeynır cıkıp gıdıyor nedenını bılıyormusun
hangi peyniri kullanıyosun canım ? Akışkan bişeyse beyaz peynir yada kaşar, onlar patlıyor. Ana kuru peynir patlamaz pek

allahım deli oluyorum şu elaleme yaa, onlara ne sanki onlardan isteyen var

Kızlar bişey dicem, etrafımda kime desem inanmıyorlar gülüyorlar. Benim karnımdan bazen çıt çıt ses geliyor, ordan geldiğine Emin’im. Özellikle ayağını dayadığında. Pıt mı desem çıt mı :))) ama elle hissetme deil, resmen kulağımla duyuyorum . Hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu??

Tesekkuredeoö canım dedıgın gıb cıktı bu sefer kuru peynırle denedım patlamadı gece gece gelsın kılolar :)

Şimdi araştırdım netten de, aynen hissedenler varmış, ama doktorlar net bişey söyleyemiyorlarmış, hatta çoğu şaşırıyormuş duyunca

Jane Austen naotınuz canım bebısı gorunce bıze atırcak vaktın kalmadı mı ❣ hayırlı saglıklı ewkat olsun InsaAllah
Ah canim sorma, bebisim hala kuvezde ama saglik sorunu yok cok sukur. Simdi biraz kilo almasi gerekiyor. 2 saatte 1 emziriyorum. 2300 olsun dedi doktoru. Su an 2 kilo. Dua edin kizlar. Sutum cogalsin.

Ah canim sorma, bebisim hala kuvezde ama saglik sorunu yok cok sukur. Simdi biraz kilo almasi gerekiyor. 2 saatte 1 emziriyorum. 2300 olsun dedi doktoru. Su an 2 kilo. Dua edin kizlar. Sutum cogalsin.
maşallah canım
Sen de bol bol su iç, dereotu ye. Kuru incir, hurma da çok süt yapar canım.. humananın still tea de çok fayda etmişti bana, ebebkte satılan Malt içeçekleri de fayda ediyor ama azıcık anneye de kilo yapıyor. Bir de emiyor mu sağıp mı veriyorsun? Emiyorsa şuan güçsüz olduğu için göğsü tam boşaltamaz, boşalmayan memede süt salgısı az olur, muhakkak bitene kadar sağ

Ya ben de öyleyim sürekli kendimi dinlemekten o kadar yoruldum ki artık sürekli iyi mi bişiy olur mu oldu mu düşüncelerinden, sanırım bunlar bitsin diye de erken doğsun diye dua ediyorum bazen

Kızım hep iri bir bebekti erken doğmaktan ziyade doğmaya niyet bile etmedi kafası hiç kanala girmedi doktor artık normal doğmaz dedi 39+2 de aldı canım

Bugün yine anam ağladı kızlar :) ütülerim bitti :) odamızın duvar kağıdını yaptık eşimle çok şükür bunlarda bitti yarında çantanı hazirlicam:)
Maşallah kuzum nekadar beceriklisiniz elinize emeginize saglik ben agiz acmaktan çantayi bile yarim Yamalak hazirladim sadece kiyafet koydum emzikle kucuk biberon bugun aldik kalkani falan almadik unuttum bebek esyalarini gorunce
ben bu galesizlikle dogumdan sonraya yetisirim herhalde

Kızlar özellikle de Jane Austen sütü en çok arttıran şeylerden biri kuru börülce. Salatası da olur yemeği de. Bol bol su da yanında . Mümkün olduğu kadar bebeğinizle ilgilenip diğer gereksizleri umursamayın çünkü en çok onun size ihtiyacı var. Unutmayın siz isterseniz bebek isterse süt gelir. Hepimiz bebeklerimizi bol sütümüzle emzirir sağlıkla büyütüruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…