Kizlar bende bugun iki kizim icin taç yaptim abla kardes ayni nasil olmuskendiminki de çicekli olaniEki Görüntüle 2212217 Eki Görüntüle 2212218 Eki Görüntüle 2212219
Tesekkur ederim canimmGüle güle taksınlar canım :)
Doguruncaya kadar bı oh cekemıcez galıba canımBugün bebek hareketlerini çok az hissedince panikledim. Akşam tatlı yedim bişeyler içtim sol tarafıma uzandım filan sonunda hissettim tekmelerini rahatladım. Yoksa az kalsın gidecektim acile. Korku kaplıyor içimi böyle olunca
Tesekkur ederim canimçok tatlılar güle güle kullanın
3 takımı yeni canım, diğerleri oğlumdan kalma. Sağol canımBitti şükür canım darısı sana olsun
Eğer 5liler yeni ise bencede gerek yok canım
Ama kardeşten kuzenden gelme ise bir tane al derim
canım bu haftaki kontrolde Bebek 1 hafta 10 gün civarı önde sesi doktorum, bende dedim ki gelişimin önde olması erken Doğuma sebep olabilir mi dedim, kesinlikle hayır dedi .. burda birkaç kişiye doktor tam tersini söylemiş, kime inanacam yaa. Açıkçası ben 38 bitince gelsin istiyorum. Son günler hem çok zor oluyor hem de kg aldıkça zorlaşıyor DoğumSezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelir
hangi peyniri kullanıyosun canım ? Akışkan bişeyse beyaz peynir yada kaşar, onlar patlıyor. Ana kuru peynir patlamaz pekBenım sıgara boreklerım kızarınca patlıyor oeynır cıkıp gıdıyor nedenını bılıyormusun
allahım deli oluyorum şu elaleme yaa, onlara ne sanki onlardan isteyen varEsım dogum parasını gozden cıkarmıs ama yakınları gozden cıkarmıyor onlara ne oluyorsa artık ınsanı ılla katıl etcekler . Ilk dogumum zor oldu verceö tabı parayı devlette ıyı dr bulsaydım orda dogururdum cokta heveslı degılım para sacmaya
Tesekkuredeoö canım dedıgın gıb cıktı bu sefer kuru peynırle denedım patlamadı gece gece gelsın kılolar :)3 takımı yeni canım, diğerleri oğlumdan kalma. Sağol canım
canım bu haftaki kontrolde Bebek 1 hafta 10 gün civarı önde sesi doktorum, bende dedim ki gelişimin önde olması erken Doğuma sebep olabilir mi dedim, kesinlikle hayır dedi .. burda birkaç kişiye doktor tam tersini söylemiş, kime inanacam yaa. Açıkçası ben 38 bitince gelsin istiyorum. Son günler hem çok zor oluyor hem de kg aldıkça zorlaşıyor Doğum
hangi peyniri kullanıyosun canım ? Akışkan bişeyse beyaz peynir yada kaşar, onlar patlıyor. Ana kuru peynir patlamaz pek
allahım deli oluyorum şu elaleme yaa, onlara ne sanki onlardan isteyen var
afiyet olsun canım, ama eriyen peynirle daha lezzetli oluyor demiTesekkuredeoö canım dedıgın gıb cıktı bu sefer kuru peynırle denedım patlamadı gece gece gelsın kılolar :)
Ah canim sorma, bebisim hala kuvezde ama saglik sorunu yok cok sukur. Simdi biraz kilo almasi gerekiyor. 2 saatte 1 emziriyorum. 2300 olsun dedi doktoru. Su an 2 kilo. Dua edin kizlar. Sutum cogalsin.Jane Austen naotınuz canım bebısı gorunce bıze atırcak vaktın kalmadı mı ❣ hayırlı saglıklı ewkat olsun InsaAllah
Evet Aldıgım kru koyun peynırymıs oda erudı ❣afiyet olsun canım, ama eriyen peynirle daha lezzetli oluyor demi
InsaAllah sutn cogalır bebısın hemen toparllanır . Guzel gunler sızınn olsun InsaAllah ❣Ah canim sorma, bebisim hala kuvezde ama saglik sorunu yok cok sukur. Simdi biraz kilo almasi gerekiyor. 2 saatte 1 emziriyorum. 2300 olsun dedi doktoru. Su an 2 kilo. Dua edin kizlar. Sutum cogalsin.
maşallah canımAh canim sorma, bebisim hala kuvezde ama saglik sorunu yok cok sukur. Simdi biraz kilo almasi gerekiyor. 2 saatte 1 emziriyorum. 2300 olsun dedi doktoru. Su an 2 kilo. Dua edin kizlar. Sutum cogalsin.
Ya ben de öyleyim sürekli kendimi dinlemekten o kadar yoruldum ki artık sürekli iyi mi bişiy olur mu oldu mu düşüncelerinden, sanırım bunlar bitsin diye de erken doğsun diye dua ediyorum bazenBugün bebek hareketlerini çok az hissedince panikledim. Akşam tatlı yedim bişeyler içtim sol tarafıma uzandım filan sonunda hissettim tekmelerini rahatladım. Yoksa az kalsın gidecektim acile. Korku kaplıyor içimi böyle olunca
Kızım hep iri bir bebekti erken doğmaktan ziyade doğmaya niyet bile etmedi kafası hiç kanala girmedi doktor artık normal doğmaz dedi 39+2 de aldı canım3 takımı yeni canım, diğerleri oğlumdan kalma. Sağol canım
canım bu haftaki kontrolde Bebek 1 hafta 10 gün civarı önde sesi doktorum, bende dedim ki gelişimin önde olması erken Doğuma sebep olabilir mi dedim, kesinlikle hayır dedi .. burda birkaç kişiye doktor tam tersini söylemiş, kime inanacam yaa. Açıkçası ben 38 bitince gelsin istiyorum. Son günler hem çok zor oluyor hem de kg aldıkça zorlaşıyor Doğum
hangi peyniri kullanıyosun canım ? Akışkan bişeyse beyaz peynir yada kaşar, onlar patlıyor. Ana kuru peynir patlamaz pek
allahım deli oluyorum şu elaleme yaa, onlara ne sanki onlardan isteyen var
Maşallah kuzum nekadar beceriklisiniz elinize emeginize saglik ben agiz acmaktan çantayi bile yarim Yamalak hazirladim sadece kiyafet koydum emzikle kucuk biberon bugun aldik kalkani falan almadik unuttum bebek esyalarini gorunceBugün yine anam ağladı kızlar :) ütülerim bitti :) odamızın duvar kağıdını yaptık eşimle çok şükür bunlarda bitti yarında çantanı hazirlicam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?