- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ellerine sağlık canım güle güle kullanınBugün yine anam ağladı kızlar :) ütülerim bitti :) odamızın duvar kağıdını yaptık eşimle çok şükür bunlarda bitti yarında çantanı hazirlicam:)
Canım sizde güle güle kullanın ben çanta için annemi beklemedim kendim hazırladımKızlar bugün bende son kalan bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim . Çok şükür ki kurutma makinası almışım yoksa tek tek as topla çok zor olurdu ama ütü bile beni mahfetti . Bi çanta hazırlama kaldı onu da annem geldiğinde yaparım artık dinlenmek tek düşüncem. Size de kolay gelsin
Allah esine zihin açıklığı versin canım kimsenin olmaması burda aileden beni veriyor Mersin'de ailelerden biri varmı size yakınCanım çok geçmiş olsun.. Çok şükür 30lu haftalardayız doğsa bile biraz küvezde kalır ama sağlıklı olur sıkma canını çok kafaya takma bebeğinle konuş annecim biraz daha sabır diye onlar hissediyorlara
Canım ben bugün e bebekteydim kalan ihtiyaçları gözden geçirdim onun dışında yürüyüş olur diye mağaza dolaştım vs ve suan kalçam kitlendiği için uzanıyorum wc gidemiyorum.. değil yürüyüş yapmak günlün işlerin aksıyor
Sudocrem e bebekte var ama yakınında eczane varsa ordan da alabilirsin
Canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim de eşim 3 gün yok sınava gircek 8 saat uzağımda olcak
Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık sıhhat versin iyi misiniz şimdi?
Devlet hastanesi pişmanlıktır :/ Sen dr unla devam et canım.. Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi.
Ben mantı döktürdüm canım. Bide aklınızda olsun bal kabağı zamanı mesela suan stoklayın çünkü 6. Aydan sonra evde mamaya geçtiğimizde lazım olacak
Canım o bebeğe takmak için değil hatıra olsun diye. Sonra 1. Yaşında falan özel zamanlarda takarsın. Kayınvalidem beni götürdü beğendiklerini gösterdi bende onun beğendiklerini beğendiğimi söyledim hangisi hoşuna gittiyse onu al babaannesi dedim. Böyle şeyleri kafaya takma
bnu kımseye anlatamıyorum ben de bi eşim inanıyor canım. su gbi sesler de çıkıyor. ki mideden degıl mıdeyı ayırt edıyorum. bıldıgın egılıyorum anıden ayagı vs oradaysa kıtır tarzı bısey oluyor ve bazen de durupdururken çıkıyor. Kemiğime vurdugunda da ayrı bir ses çıkıyor çarptığı ses çıkıyor resmen küt diyeKızlar bişey dicem, etrafımda kime desem inanmıyorlar gülüyorlar. Benim karnımdan bazen çıt çıt ses geliyor, ordan geldiğine Emin’im. Özellikle ayağını dayadığında. Pıt mı desem çıt mı :))) ama elle hissetme deil, resmen kulağımla duyuyorum . Hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu??
Kizlar bende bugun iki kizim icin taç yaptim abla kardes ayni nasil olmuskendiminki de çicekli olaniEki Görüntüle 2212217 Eki Görüntüle 2212218 Eki Görüntüle 2212219
kızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.
Ben oglumun dogumundan itibaren kivrandirici agrilarim vardi erteledim gitmedim artik 3 aylik oldugunda oglum ölüyordum agridan bi gittim butun uzman asistan kim varsa başıma toplandi meger pankreatit olmusum degerim olduresiye yuksek 3 aylik bebego birakip 5 gun ac susuz yattim hastanede o da safra tasi varmis o yapmis boyle bi agri dunyada yok esinede tekrar gecmis olsun onunda mi safra tasi var
Gunaydinn ❤ dur hemen stres yapma canim belki mazeretini kabul ederler etmeseler de insallah sadece 1gun olcak ve o gun hic bir sorun sikintin olmicak ❤ biri karninda biri yaninda olan meleklerin icin ❤Günaydın hanımlar
Valla 30lu haftaya kadar hic biseyim yoktu ne mide bulantim ne baska bisey hicbisey olmadi ne kolaymis hamilelik diyordum:)) karinda cok buyuk olmayinca o da kisitlamadi zorlamadi vs. Derkeeen 30dan sonra baslado biseyler cikmaya hep :) sen bi saglik ocaginda tahlil yaptir istersen.Gunaydin..
Damagim sismis biraz kismi..baya ama
B ve C vitamini eksikligi diyor...
Bugunumuze sükur ama her gun bi sey oluyo
Bende oyleyim :)) haftaici calismak bahanem haftasonuda haftaici yoruldum simdi dinleneyim diye dusunmek bahanem :) erteledikce erteliyorum bazi seyleri :)Maşallah kuzum nekadar beceriklisiniz elinize emeginize saglik ben agiz acmaktan çantayi bile yarim Yamalak hazirladim sadece kiyafet koydum emzikle kucuk biberon bugun aldik kalkani falan almadik unuttum bebek esyalarini gorunce
ben bu galesizlikle dogumdan sonraya yetisirim herhalde
Aynen oyle. Cok sukur bu ara hareketliyiz genel olarak biz ama etmedigi yarim saatte bile niye etmiyor etsin vs gozuyle bakiyorum sanki 24saat etmeli gibi. Dun kizim hapsurmayla oksurukle tanisti korktu galiba basta ne zaman hapsursam tas gibi kasildi sonrasinda :)) uzuldum onun icin cok :)Doguruncaya kadar bı oh cekemıcez galıba canım
Annemle yakın oturuyoruz ondan yani yoksa dördüncü çanta hazırlama zaten :))Canım sizde güle güle kullanın ben çanta için annemi beklemedim kendim hazırladım
Yufkanla veya ocağın ısısıyla ilgili olabilir .Benım sıgara boreklerım kızarınca patlıyor oeynır cıkıp gıdıyor nedenını bılıyormusun
Önceden sulu peynırle yapıyordum ondanmıs sanırum dun kuruyla yaptım bısey olmadı :)Yufkanla veya ocağın ısısıyla ilgili olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?