2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sizde güle güle kullanın ben çanta için annemi beklemedim kendim hazırladım

Allah esine zihin açıklığı versin canım kimsenin olmaması burda aileden beni veriyor Mersin'de ailelerden biri varmı size yakın

Eşim mazeret bildirdi benim hamileliğin son döneminde olmamı umarım kabul görür

Gunaydin..
Damagim sismis biraz kismi..baya ama
B ve C vitamini eksikligi diyor...
Bugunumuze sükur ama her gun bi sey oluyo

bnu kımseye anlatamıyorum ben de bi eşim inanıyor canım. su gbi sesler de çıkıyor. ki mideden degıl mıdeyı ayırt edıyorum. bıldıgın egılıyorum anıden ayagı vs oradaysa kıtır tarzı bısey oluyor ve bazen de durupdururken çıkıyor. Kemiğime vurdugunda da ayrı bir ses çıkıyor çarptığı ses çıkıyor resmen küt diye

Çok geçmiş olsun canım yaa şimdi nasılsin

Çok geçmiş olsun canım ya ufak bebekle zor bir süreç yaşamişsin

Gunaydin..
Damagim sismis biraz kismi..baya ama
B ve C vitamini eksikligi diyor...
Bugunumuze sükur ama her gun bi sey oluyo
Valla 30lu haftaya kadar hic biseyim yoktu ne mide bulantim ne baska bisey hicbisey olmadi ne kolaymis hamilelik diyordum:)) karinda cok buyuk olmayinca o da kisitlamadi zorlamadi vs. Derkeeen 30dan sonra baslado biseyler cikmaya hep :) sen bi saglik ocaginda tahlil yaptir istersen.

Bende oyleyim :)) haftaici calismak bahanem haftasonuda haftaici yoruldum simdi dinleneyim diye dusunmek bahanem :) erteledikce erteliyorum bazi seyleri :)

Doguruncaya kadar bı oh cekemıcez galıba canım
Aynen oyle. Cok sukur bu ara hareketliyiz genel olarak biz ama etmedigi yarim saatte bile niye etmiyor etsin vs gozuyle bakiyorum sanki 24saat etmeli gibi. Dun kizim hapsurmayla oksurukle tanisti korktu galiba basta ne zaman hapsursam tas gibi kasildi sonrasinda :)) uzuldum onun icin cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…