2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?

Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?

sevi bebe anne yanı reflü yatağı aldım ben. oldukça güzel kaliteli. ekstradan ana kucağına gerek yok ilk başlarda

@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?

aynılarını hissediyorum ben de. içimde hareket ettiğinde bile dışarıda kucağımda olduğunu hayal edemiyorum. ben de inanamıyorum anne olacağıma ama hiç görmediğim dokunmadığım bir canlıyı bu kadar özleyebileceğimi hiç düşünemezdim:) kucağımıza alınca dank edicek galiba:))

Ben de aynıyım konuşuyorum seviyorum falan ama anne olmak nasıl olucak bilmiyorum hatta eşime dedim eşim de bence annelik duygun en başından beri var bişey olcak diye ne çok ağladın kendinden önce onu düşündün hatırlasana dedi biz dolup taşan bi duygu bekliyoruz galiba ondan oluyo

Teşekkür ederim. Ben de bir tuhaflık mı var,, nasıl böyle düşünebiliyorum diye eleştiriyorum kendimi .
Bir de kötü şeyler geliyor aklıma. Şeytan yokluyor heralde diyorum. Hemen dua ediyorum . Hergün zikir çekerim zaten hamdolsun da . Şu kötü düşüncelerin beni dürtmesi çok fena

Aynen yaa

Gözün aydın canım ne güzel bebisine kavuşmuşsun. Darısı bizim başımızla

Gozun aydin cnm darisi basimiza insallah...

Emzirmek cok guzel bir duygu ben 2 yasini 3 ay gecmisti biraktirdim ama agladim cok tuhafima gitmisti biraktirmak kucagina alinca anlarsin gibime geliyor

Canım hayırlı olsun ne güzel minik alyaya kavuştun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere artık sana da çok geçmiş olsun zaten yavruna baktıkça hiç bir acıyı hissetmezsin heralde 

Tebrik ederimAllah nazarlardan korusun minigi gozunuz aydin olsun❤

Ben de aynı senin gibi hissediyorum, sanki hiç anne olmaya aday değilmişim gibi. Böyle bir bağ kurulamamış gibi, üzülüyorum da bu duruma ama doğduktan sonra her şey değişiyor diyorlar bakalım inşAllah anneliği hakkıyla yapabiliriz

At Kestanesi yağı basur çatlak gibi durumlara faydalı ama senin ki krem galiba. Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…