Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?
Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?
@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?
Ben de aynıyım konuşuyorum seviyorum falan ama anne olmak nasıl olucak bilmiyorum hatta eşime dedim eşim de bence annelik duygun en başından beri var bişey olcak diye ne çok ağladın kendinden önce onu düşündün hatırlasana dedi biz dolup taşan bi duygu bekliyoruz galiba ondan oluyo@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?
Teşekkür ederim. Ben de bir tuhaflık mı var,, nasıl böyle düşünebiliyorum diye eleştiriyorum kendimi .aynılarını hissediyorum ben de. içimde hareket ettiğinde bile dışarıda kucağımda olduğunu hayal edemiyorum. ben de inanamıyorum anne olacağıma ama hiç görmediğim dokunmadığım bir canlıyı bu kadar özleyebileceğimi hiç düşünemezdim:) kucağımıza alınca dank edicek galiba:))
Aynen yaaBen de aynıyım konuşuyorum seviyorum falan ama anne olmak nasıl olucak bilmiyorum hatta eşime dedim eşim de bence annelik duygun en başından beri var bişey olcak diye ne çok ağladın kendinden önce onu düşündün hatırlasana dedi biz dolup taşan bi duygu bekliyoruz galiba ondan oluyo
Aynen kuruluk çok önemli ben de bol su içiyorum evin her yerinde sürahi var görüp görüp içiyim diyeOlması normal canim ama enfeksiyon varsa çamaşır islak kaldıği icin daha da tetikliyor malesef.Gunluk 3 litre su içiyorum mutlaka ona da bağlıyorum geçti S Sevgilianne
Gözün aydın canım ne güzel bebisine kavuşmuşsun. Darısı bizim başımızlaKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Gozun aydin cnm darisi basimiza insallah...Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Emzirmek cok guzel bir duygu ben 2 yasini 3 ay gecmisti biraktirdim ama agladim cok tuhafima gitmisti biraktirmak kucagina alinca anlarsin gibime geliyor@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Canım hayırlı olsun ne güzel minik alyaya kavuştunKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Tebrik ederimKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Ben de aynı senin gibi hissediyorum, sanki hiç anne olmaya aday değilmişim gibi. Böyle bir bağ kurulamamış gibi, üzülüyorum da bu duruma ama doğduktan sonra her şey değişiyor diyorlar bakalım inşAllah anneliği hakkıyla yapabiliriz@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
At Kestanesi yağı basur çatlak gibi durumlara faydalı ama senin ki krem galiba. Çok geçmiş olsun canımsabah ballı ıhlamur , dut pekmezi içtim. Şimdi de tarhana. Bide at kestanesi kremi sürülebilir diye okudum onu sürdüm döşüme, nasıl yakıyor şuan. Mentollü mentollü. İnş şifa olur bakalım. Yoksa yarın gidip ilaç isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?