2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı uğurlu olsun canım
Gözün aydın
İnşallah bizimki de böyle güzel olur.

Gecmis olsun canim.. bebisler icin mecbur katlaniyoruz artik

Canım ben de senin haftandayken 3130 gr dı. Bu hafta 3530 dedi. Böyle giderse ve 4 kg geçerse normal doğum yapamayız demişti. Sana bir şey dedi mi dr kg ile ilgili
Yok hic oyle bisey demedi kuzum ya normal haftasiyla uyum bi bebek dedi. Sadece haftaya falan gelebilir artik cok kilo almadan daha rahat dogum olur dedi hatta bende yilbasini gecsin insallah falan dedim hatta

Canimm gozunaydinn saglicakla cok sukur kavustun bebisine ❤ Rabbim anali babali buyutsun kaderi cok guzel olsun ins❤

Ben variiim :)) hatta bugun doktora da dedimm sanki anne olmicam sanki daha doguma 2 3ay falan var vs diye ne guzel nenkadar rahatsin daha iyi falan dedi:)

At Kestanesi yağı basur çatlak gibi durumlara faydalı ama senin ki krem galiba. Çok geçmiş olsun canım
evet canım. Farmasiden almıştım. Soğuk algınlıklarında sırta döşe sürmek iyi geliyor. Kramplara da iyi geliyor, ama hamilelikte ilk kez sürüyorum

Doğumuma 9 gün kala paşamın ismine karar verebildik sonunda Kamil Mete olacak kısmet olursa.. tahmin ettiğiniz üzere Kamil kp nin adı. eşim çok istedi...
allah ismiyle yaşatsın canım, iyi yapmışsın ya eşinin de gönlü olmuş

İnsallah en kisa zamanda artar degerin canom gecmis olsun ❤❤ onemli oaln saglikli olmalari❤

Ay bana hic catidan da bahsetmio doktor.. haftaya 38+1olcam ama yine demedi bisey yaparim vs die
37. Haftada yapiyoruz cati muanesini dedi bizimki burdaki bircok kisidende 37 diye duydum
Belki gerek gormuyordur canm nasil gelmek istedini bebek belirlesin diye catin musayt denilip son anda sez doguma donenler oluyor sen doktor akışina birakmiştir sen gittiginde yine bi hatirlat

Ben de bugun ayni seyi dusunuyordum :) acaba dogunca mi hissedecegm diye ama ilk hareket ettiginde de gozlerim dolmustu :) ruyamda emzirdigimi gormustum o kadar muthis bir duuyguydu ki bence emzirdigimde de aynisi olacak :)

Selam kızlar
Aranızda sezeryan olanlara sorum olucak InsaAllah gorup cewap verırsınız veya bılgısı olanlar..
Sezeryan oncesı varıs corabı gıydırdıler nırmaldır dedım neyse hastaneden cıktık ılac olarak kan sulandırıcı ıgne yazdılar sızede yazdılar mı ? Asıstanlara sorunca herkese yazıyoruz dedıler doktora sormayı unutunca ıcımde kaldı dogrulugu

Aynen haftaya sorcam bende bazilarin da dogumu tetikleyebiliyormus ya o yuzden bu hafta bisey demedim yapmasin die :)))

Kızlar bu sarı yazma ılayına ınsnmıyordum sarılıgı gıderırmış vs bızde etkısı olmamıştı .. evde yatak odamızın lambası sarı ısık verıyordu cocugu oraya goturunce gecen hafta gozunu actı ogun rengı sapsarıydı ve sarılıktan hastaneye yatcaz kızımı evde bırakcam dıye cok aglamıştım neyse o odada uyanmayan bebek gozunu kapatmaz oldu emdı aksama kadar da rengı bembeyaz oldu ertesı gun kontrolumuzdede sarılıgu 8.6 cıkmıstı demem o kı sarı bı ısık edının gunes vuruyorsa evınıze guneslendırın cocugu .. belkıde bana oyle geldı ama yonede deneyın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…