Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Kızlar kasıklarım 2 gündür aşırı ağrıyodu bugün kontrole geldim idrar tahlilimde bol lökosit ve eritrosit izlendi diyo zaten kan gibi geliyo idrarım da sistit olmuşum galiba kültür istedi doktor ama benim kateterim de var böbreğe gidebilir enfeksiyon her an eşim de yanımda yok zaten napıcam bilmiyorum ağrım da çok iyice sinirlerim bozuldu her kontrolümde bi sorun çıkıyo
Bebeğimi gordum kızlar miniğim benim çok şirin ya durumu iyi diyorlar ama hemen çıkmayacak diyorlar hafta sonuna doğru emzirme için çağıracaklarmış eğer emebiliyorsa çıkaracaklarmış
Canım ben de senin haftandayken 3130 gr dı. Bu hafta 3530 dedi. Böyle giderse ve 4 kg geçerse normal doğum yapamayız demişti. Sana bir şey dedi mi dr kg ile ilgili
Yok hic oyle bisey demedi kuzum ya normal haftasiyla uyum bi bebek dedi. Sadece haftaya falan gelebilir artik cok kilo almadan daha rahat dogum olur dedi hatta bende yilbasini gecsin insallah falan dedim hatta
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?
Ben variiim :)) hatta bugun doktora da dedimm sanki anne olmicam sanki daha doguma 2 3ay falan var vs diye ne guzel nenkadar rahatsin daha iyi falan dedi:)
Doğumuma 9 gün kala paşamın ismine karar verebildik sonunda Kamil Mete olacak kısmet olursa.. tahmin ettiğiniz üzere Kamil kp nin adı. eşim çok istedi...
Bugün kontrolüm vardı kızlar
Bebeğim yine düşük kiloda 2300 gr ne yazık ki
Ve kan değerim en son 8.4 iken şimdi 7ye düşmüş iki ünite kan alicam şimdi yatış verdi doktor
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alsaydık bebislerimizi
37. Haftada yapiyoruz cati muanesini dedi bizimki burdaki bircok kisidende 37 diye duydum
Belki gerek gormuyordur canm nasil gelmek istedini bebek belirlesin diye catin musayt denilip son anda sez doguma donenler oluyor sen doktor akışina birakmiştir sen gittiginde yine bi hatirlat
@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?
Ben de bugun ayni seyi dusunuyordum :) acaba dogunca mi hissedecegm diye ama ilk hareket ettiginde de gozlerim dolmustu :) ruyamda emzirdigimi gormustum o kadar muthis bir duuyguydu ki bence emzirdigimde de aynisi olacak :)
37. Haftada yapiyoruz cati muanesini dedi bizimki burdaki bircok kisidende 37 diye duydum
Belki gerek gormuyordur canm nasil gelmek istedini bebek belirlesin diye catin musayt denilip son anda sez doguma donenler oluyor sen doktor akışina birakmiştir sen gittiginde yine bi hatirlat
Kızlar bu sarı yazma ılayına ınsnmıyordum sarılıgı gıderırmış vs bızde etkısı olmamıştı .. evde yatak odamızın lambası sarı ısık verıyordu cocugu oraya goturunce gecen hafta gozunu actı ogun rengı sapsarıydı ve sarılıktan hastaneye yatcaz kızımı evde bırakcam dıye cok aglamıştım neyse o odada uyanmayan bebek gozunu kapatmaz oldu emdı aksama kadar da rengı bembeyaz oldu ertesı gun kontrolumuzdede sarılıgu 8.6 cıkmıstı demem o kı sarı bı ısık edının gunes vuruyorsa evınıze guneslendırın cocugu .. belkıde bana oyle geldı ama yonede deneyın derım