2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 6 sene once genel anestezi ile oldum oyle birsey olmadi ama sana iyi bir uygulama yapmislar bildigim kadarıyla cunku pihti atiyormus Allah korusurun olmasi lazim bencede ama spinal genel ayırımı var mi bilmiyorum

Ben 6 sene once genel anestezi ile oldum oyle birsey olmadi ama sana iyi bir uygulama yapmislar bildigim kadarıyla cunku pihti atiyormus Allah korusurun olmasi lazim bencede ama spinal genel ayırımı var mi bilmiyorum
Varıs corabı ıcın oyle dedıler sen gıbı cıkarma Pıhtı atanılır dıye evde de kullncaksın dedıler ama evde 3 gın falan anca kullandım . Dogum sırasında tansıyonumu bır turlu yukseltemıyırlardı acaba onunla mı ılgılı dıye dusunmustum tesekkur ederım ❣

Amin canım sağolasın hepimizin evladını inşallah

Varis çorabı giydirmişlerdi ama kan sulandırıcı iğne yazılmamıştı bana.

Canım benim ilk doğumum sezeryandi. Uc yıl önce.
Dediğin iki şeyi de yapmadılar.
Belki üniversite hastanesinin uygulaması farklıdır. Mesela benim doktor vitamin vermedi ama üniversite muayeneye gitmiştim bir keresinde orda asistanlar decavit verdi herkese veriyoruz kullan demişti.

3 yıl önce sezaryen oldum. Ameliyat öncesi varis çorabı giydirdiler. Kan sulandırıcı iğne yazmadılar canım.

Ben variiim :)) hatta bugun doktora da dedimm sanki anne olmicam sanki daha doguma 2 3ay falan var vs diye ne guzel nenkadar rahatsin daha iyi falan dedi:)
Ben de Dr. Söyledim bunu. Ya o kadar rahatsın Yani ne güzel dedi. Kendi kendimize nazar değdirmeyelim de, biz de bir tuhafız vallahi

Varıs corabı ıyı bıseymış ❣ evet decavıt herkese genelde yazılıyor ondan once saglık ocagı ucretsız verıyor

Ya kızlar bende benzer şeyler hissediyorum. Bebisi çok istedim çok şükür Allah nasip etti , hamile olmak nasil birsey hep merak ederdim ama sanki hakkını veremedim iyi geciremedim , bebisle bu yüzden pek bağım olmadı gibi hissediyorum.
Birde doğumdan sonra lohusalık depresyonna girerim diye korkuyorum. Bir yakınım bebisi bir süre benimseyememisti. İnşallah annelik duygusu hemen gelir , gelirse nasıl olur diye düşünüyorum hep . Çevremdeki insanların da annelik duygusu pek güçlü değil ben bundan da biraz korkuyorum gerçi , bende öyle olur muyum diye, gerçi dediklerimde benim kadar bebiş istememistirde :/

Doğum videoları izlediğimde, o ilk kavuşma anı . Etkileniyorum . İki gözüm 2 çeşme. Eee ben başkasının kavuşma anına bu tepkiyi veriyorsam, bizimkinde nasıl olurum diyorum
Cumartesi bir bebek gördüm, maaşallah çok güzeldi . Sanki benimmiş gibi hissettim , alıp bağrıma basasım, benim diyesim geldi . Saçmalama o senin değil , seninki yolda dedim kendi kendime. O an doğurmak istedim. Aman ne acayip bir şey oldum ya ben

Kızlar bugun tüm gün tansiyonum düşüktü hala öyle. Tuzlu ayran vs hiç bi işr yaramadı. Bıktım gastritten.. mide ağrısı gaz ve afedersiniz cırcır yapıyor. İlaç içiyorum işe yaramıyor. Kafamı kaldıramıyorum bugun sürekli uyku hali eklemlerim ağrıyor parmaklarımın kemikleri sızlıyor. Doğuma 15 günüm kaldı bi yandan korkuyorum bi yandan bir an önce gelsin de hafifleyim istiyorum resmen bi günde depresyona girdim

Zaman zaman Bnmde içime korku düşüyor. Son zamanlarımız olduğu için ister istemez düşünüyorum. Eşim bugun biz nasıl bakıcaz bu minicik yavruya falan dedi gözlerim doldu bilinmez upuzun bir yol. Eşimle aram nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim ona yetebilecekmiyim ya özgürlüğümü özlersem diye düşünmeden edemiyorum. Sonra Bi yandan bu mucize herkese nasip olmuyor unutma diyorum insanlar evlat için neler vermiyor rahatlıyorum. Değişik duygu değişimleri işte :) inşallah bu kuzulara layık anne babalar olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…