Cevız kasar muz yıyırmusum canım ? Bıde hamur ıslerı cok aldırıyor kılo ama pek onermıyolar doktorlarSağol canım
hamurişi çok yemiyorum ama düzenli olarak ilaclarimi kullandım muz her gun yemeye çalışıyorum.Cevız kasar muz yıyırmusum canım ? Bıde hamur ıslerı cok aldırıyor kılo ama pek onermıyolar doktorlar
Ozaman oyle zayıf olcak ❣ saglıcakla kucagına alırsın InsaAllahhamurişi çok yemiyorum ama düzenli olarak ilaclarimi kullandım muz her gun yemeye çalışıyorum.
Son 11 gün ne çıkacak sürpriz =) kızımda hep boy boy fotoları vardı son haftalarda bu çocumun bi kağıdı bile yokSen direk doguma :) ❤ o da buyumustur kuzum buyumez mi
Ben 6 sene once genel anestezi ile oldum oyle birsey olmadi ama sana iyi bir uygulama yapmislar bildigim kadarıyla cunku pihti atiyormus Allah korusurun olmasi lazim bencede ama spinal genel ayırımı var mi bilmiyorumSelam kızlar
Aranızda sezeryan olanlara sorum olucak InsaAllah gorup cewap verırsınız veya bılgısı olanlar..
Sezeryan oncesı varıs corabı gıydırdıler nırmaldır dedım neyse hastaneden cıktık ılac olarak kan sulandırıcı ıgne yazdılar sızede yazdılar mı ? Asıstanlara sorunca herkese yazıyoruz dedıler doktora sormayı unutunca ıcımde kaldı dogrulugu
Varıs corabı ıcın oyle dedıler sen gıbı cıkarma Pıhtı atanılır dıye evde de kullncaksın dedıler ama evde 3 gın falan anca kullandım . Dogum sırasında tansıyonumu bır turlu yukseltemıyırlardı acaba onunla mı ılgılı dıye dusunmustum tesekkur ederım ❣Ben 6 sene once genel anestezi ile oldum oyle birsey olmadi ama sana iyi bir uygulama yapmislar bildigim kadarıyla cunku pihti atiyormus Allah korusurun olmasi lazim bencede ama spinal genel ayırımı var mi bilmiyorum
Amin canım sağolasın hepimizin evladını inşallahevet canım. Farmasiden almıştım. Soğuk algınlıklarında sırta döşe sürmek iyi geliyor. Kramplara da iyi geliyor, ama hamilelikte ilk kez sürüyorum
allah ismiyle yaşatsın canım, iyi yapmışsın ya eşinin de gönlü olmuş
Varis çorabı giydirmişlerdi ama kan sulandırıcı iğne yazılmamıştı bana.Selam kızlar
Aranızda sezeryan olanlara sorum olucak InsaAllah gorup cewap verırsınız veya bılgısı olanlar..
Sezeryan oncesı varıs corabı gıydırdıler nırmaldır dedım neyse hastaneden cıktık ılac olarak kan sulandırıcı ıgne yazdılar sızede yazdılar mı ? Asıstanlara sorunca herkese yazıyoruz dedıler doktora sormayı unutunca ıcımde kaldı dogrulugu
Canım benim ilk doğumum sezeryandi. Uc yıl önce.Selam kızlar
3 yıl önce sezaryen oldum. Ameliyat öncesi varis çorabı giydirdiler. Kan sulandırıcı iğne yazmadılar canım.Selam kızlar
Teşekkürler
Tesekkurederım cewap verdıgun ıcın ❣ zamanın gelmış sanırum senın de dogum nezamn bellı mı3 yıl önce sezaryen oldum. Ameliyat öncesi varis çorabı giydirdiler. Kan sulandırıcı iğne yazmadılar canım.
Ben de Dr. Söyledim bunu. Ya o kadar rahatsın Yani ne güzel dedi. Kendi kendimize nazar değdirmeyelim de, biz de bir tuhafız vallahiBen variiim :)) hatta bugun doktora da dedimm sanki anne olmicam sanki daha doguma 2 3ay falan var vs diye ne guzel nenkadar rahatsin daha iyi falan dedi:)
Varıs corabı ıyı bıseymış ❣ evet decavıt herkese genelde yazılıyor ondan once saglık ocagı ucretsız verıyorCanım benim ilk doğumum sezeryandi. Uc yıl önce.
Dediğin iki şeyi de yapmadılar.
Belki üniversite hastanesinin uygulaması farklıdır. Mesela benim doktor vitamin vermedi ama üniversite muayeneye gitmiştim bir keresinde orda asistanlar decavit verdi herkese veriyoruz kullan demişti.
Tesekkur ederım canım cevabın için❣Varis çorabı giydirmişlerdi ama kan sulandırıcı iğne yazılmamıştı bana.
@Kartanesii8892 gözünüz aydın olsun inşallah . Allah bağışlasın . Güzel yarınlarınız olsun. Ne güzel sütün de gelmiş hemen. Darısı bizim de başımıza inşallah. Nasıl bir duydu emzirmek acaba?
Şunun şurasında az bi zamanımız kaldı ama ben hala anne olacağıma inanamıyorum. Sanki bu göbek kilo . Hareket ettikçe oy kuzum diyorum .
Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum . Varsa yazar mı lütfen . Doğum sancıları başlayınca mı dank edecek kafama , kucağıma alınca mı ay ben anne oldum ya diyecem. Benim gibi hisseden var mıııı?
Ya kızlar bende benzer şeyler hissediyorum. Bebisi çok istedim çok şükür Allah nasip etti , hamile olmak nasil birsey hep merak ederdim ama sanki hakkını veremedim iyi geciremedim , bebisle bu yüzden pek bağım olmadı gibi hissediyorum.Ben de aynı senin gibi hissediyorum, sanki hiç anne olmaya aday değilmişim gibi. Böyle bir bağ kurulamamış gibi, üzülüyorum da bu duruma ama doğduktan sonra her şey değişiyor diyorlar bakalım inşAllah anneliği hakkıyla yapabiliriz
Doğum videoları izlediğimde, o ilk kavuşma anı . Etkileniyorum . İki gözüm 2 çeşme. Eee ben başkasının kavuşma anına bu tepkiyi veriyorsam, bizimkinde nasıl olurum diyorumYa kızlar benim durumu da açıklamışsiniz bende öyle hissediyorum. Bebisi çok istedim çok şükür Allah nasip etti , hamile olmak nasip birsey hep merak ederdim ama sanki hakkını veremedim iyi geciremedim , bebisle bu yüzden pek bağım olmadı gibi hissediyorum.
Birde doğumdan sonra lohusalık depresyonu ama girerim diye korkuyorum. Bir yakınım bebisi bir süre benimseyememisti. İnşallah annelik duygusu hemen gelir . Çevremdeki insanların da annelik duygusu pek güçlü değil ben bundan da biraz korkuyorum gerçi , bende öyle olur muyum diye, gerçi dediklerimde benim kadar bebiş istememistirde :/
Zaman zaman Bnmde içime korku düşüyor. Son zamanlarımız olduğu için ister istemez düşünüyorum. Eşim bugun biz nasıl bakıcaz bu minicik yavruya falan dedi gözlerim doldu bilinmez upuzun bir yol. Eşimle aram nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim ona yetebilecekmiyim ya özgürlüğümü özlersem diye düşünmeden edemiyorum. Sonra Bi yandan bu mucize herkese nasip olmuyor unutma diyorum insanlar evlat için neler vermiyor rahatlıyorum. Değişik duygu değişimleri işte :) inşallah bu kuzulara layık anne babalar olabilirizYa kızlar bende benzer şeyler hissediyorum. Bebisi çok istedim çok şükür Allah nasip etti , hamile olmak nasil birsey hep merak ederdim ama sanki hakkını veremedim iyi geciremedim , bebisle bu yüzden pek bağım olmadı gibi hissediyorum.
Birde doğumdan sonra lohusalık depresyonna girerim diye korkuyorum. Bir yakınım bebisi bir süre benimseyememisti. İnşallah annelik duygusu hemen gelir , gelirse nasıl olur diye düşünüyorum hep . Çevremdeki insanların da annelik duygusu pek güçlü değil ben bundan da biraz korkuyorum gerçi , bende öyle olur muyum diye, gerçi dediklerimde benim kadar bebiş istememistirde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?