Yok hic oyle bisey demedi kuzum ya normal haftasiyla uyum bi bebek dedi. Sadece haftaya falan gelebilir artik cok kilo almadan daha rahat dogum olur dedi hatta bende yilbasini gecsin insallah falan dedim hatta
Kızlar bugun tüm gün tansiyonum düşüktü hala öyle. Tuzlu ayran vs hiç bi işr yaramadı. Bıktım gastritten.. mide ağrısı gaz ve afedersiniz cırcır yapıyor. İlaç içiyorum işe yaramıyor. Kafamı kaldıramıyorum bugun sürekli uyku hali eklemlerim ağrıyor parmaklarımın kemikleri sızlıyor. Doğuma 15 günüm kaldı bi yandan korkuyorum bi yandan bir an önce gelsin de hafifleyim istiyorum resmen bi günde depresyona girdim
Çok geçmiş olsun canım bi ara bana da olmuştu tansiyon ayaklarımı tepeye dikip bol tuzlu ayran içmiştim bi uyusan toparlamıştım.. Ben ağladım bugün kızıma benden bulaştı ilaç içmek istemiyorum diye tutturdu ben bişeyi beceremiyorum diye ağladım uzunca =(
Doğum videoları izlediğimde, o ilk kavuşma anı . Etkileniyorum . İki gözüm 2 çeşme. Eee ben başkasının kavuşma anına bu tepkiyi veriyorsam, bizimkinde nasıl olurum diyorum
Cumartesi bir bebek gördüm, maaşallah çok güzeldi . Sanki benimmiş gibi hissettim , alıp bağrıma basasım, benim diyesim geldi . Saçmalama o senin değil , seninki yolda dedim kendi kendime. O an doğurmak istedim. Aman ne acayip bir şey oldum ya ben
Dimi ya doğum videolarında bende çok ağlıyorum artık bıraktım , hikaye izlemeyi ve okumayı da kendi hikayede hissizlesirim , büyüsü kaçmasın şimdi diye , bayağıdır bebiş görmedim ama görsem hiç affetmem , işte yine de kafada deli sorular oluyor
Zaman zaman Bnmde içime korku düşüyor. Son zamanlarımız olduğu için ister istemez düşünüyorum. Eşim bugun biz nasıl bakıcaz bu minicik yavruya falan dedi gözlerim doldu bilinmez upuzun bir yol. Eşimle aram nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim ona yetebilecekmiyim ya özgürlüğümü özlersem diye düşünmeden edemiyorum. Sonra Bi yandan bu mucize herkese nasip olmuyor unutma diyorum insanlar evlat için neler vermiyor rahatlıyorum. Değişik duygu değişimleri işte :) inşallah bu kuzulara layık anne babalar olabiliriz
Bunların hepsi benim de içimden geçen şeyler demek ki hamilelikden de oluyor, birde ilk defa anne olucaz, önemli bir sorumluluk yüklenicez normal hehrlde böyle dusunmemiz
Çok geçmiş olsun canım bi ara bana da olmuştu tansiyon ayaklarımı tepeye dikip bol tuzlu ayran içmiştim bi uyusan toparlamıştım.. Ben ağladım bugün kızıma benden bulaştı ilaç içmek istemiyorum diye tutturdu ben bişeyi beceremiyorum diye ağladım uzunca =(
Kızlar bu sarı yazma ılayına ınsnmıyordum sarılıgı gıderırmış vs bızde etkısı olmamıştı .. evde yatak odamızın lambası sarı ısık verıyordu cocugu oraya goturunce gecen hafta gozunu actı ogun rengı sapsarıydı ve sarılıktan hastaneye yatcaz kızımı evde bırakcam dıye cok aglamıştım neyse o odada uyanmayan bebek gozunu kapatmaz oldu emdı aksama kadar da rengı bembeyaz oldu ertesı gun kontrolumuzdede sarılıgu 8.6 cıkmıstı demem o kı sarı bı ısık edının gunes vuruyorsa evınıze guneslendırın cocugu .. belkıde bana oyle geldı ama yonede deneyın derım
Kızlar sezeryen olanlar veya daha önce olmuş olanlara sorum, ben duşa falan girdim dün sorun olmadı, su geçirmez bant sanki derimle bütün gibi hiç ayrılmayacak gibi duruyor onu nasıl çıkarıyorlar yarın akşam doktora gideceğim açacak muhtemelen ama acır mı ki
Bunların hepsi benim de içimden geçen şeyler demek ki hamilelikden de oluyor, birde ilk defa anne olucaz, önemli bir sorumluluk yüklenicez normal hehrlde böyle dusunmemiz
Aynen lohusa depresyonunda da bu tarz düşünceler kafayı çok yoruyormuş. Kabullenmeme eski hayatını özleme VS. İnş öyle birşey yaşamadan atlatırız şu süreci :)
Kızlar bu sarı yazma ılayına ınsnmıyordum sarılıgı gıderırmış vs bızde etkısı olmamıştı .. evde yatak odamızın lambası sarı ısık verıyordu cocugu oraya goturunce gecen hafta gozunu actı ogun rengı sapsarıydı ve sarılıktan hastaneye yatcaz kızımı evde bırakcam dıye cok aglamıştım neyse o odada uyanmayan bebek gozunu kapatmaz oldu emdı aksama kadar da rengı bembeyaz oldu ertesı gun kontrolumuzdede sarılıgu 8.6 cıkmıstı demem o kı sarı bı ısık edının gunes vuruyorsa evınıze guneslendırın cocugu .. belkıde bana oyle geldı ama yonede deneyın derım
Ilerlememis canim demek ki bebeginin yoksa bir etkisi olacagini dusunmuyorum.Ama hastanede sarılık icin özel mavi ışık veriliyor yiğenimde epey ilerlemişti
Çok şükür canım geldik eve ama ben grip oldum hastaneye git gel hava da buz gibiydi oralarda beklemekten hasta oldum. Maskeyle dolaşıyorum gece uyurken bile takıyorum kıza bulaşmasın diye
Yarın kontrolumuz var dr.a sorucam bakalım arada hapsiriyor aklım çıkıyor bişey olacak diye..
Sen nasılsın var mı ağrın falan?
Doğumuma 9 gün kala paşamın ismine karar verebildik sonunda Kamil Mete olacak kısmet olursa.. tahmin ettiğiniz üzere Kamil kp nin adı. eşim çok istedi...
Adıyla yaşasın bende büyük oğlumda eşimi kiramadim yaşar Alper oldu adı
Bunda ismi ben buldum adaş olacak ogllarimiz Ömer Mete olacak Allah'ın izni bizim ismimizde
Ilerlememis canim demek ki bebeginin yoksa bir etkisi olacagini dusunmuyorum.Ama hastanede sarılık icin özel mavi ışık veriliyor yiğenimde epey ilerlemişti
Kızlar bugun tüm gün tansiyonum düşüktü hala öyle. Tuzlu ayran vs hiç bi işr yaramadı. Bıktım gastritten.. mide ağrısı gaz ve afedersiniz cırcır yapıyor. İlaç içiyorum işe yaramıyor. Kafamı kaldıramıyorum bugun sürekli uyku hali eklemlerim ağrıyor parmaklarımın kemikleri sızlıyor. Doğuma 15 günüm kaldı bi yandan korkuyorum bi yandan bir an önce gelsin de hafifleyim istiyorum resmen bi günde depresyona girdim
Aynen lohusa depresyonunda da bu tarz düşünceler kafayı çok yoruyormuş. Kabullenmeme eski hayatını özleme VS. İnş öyle birşey yaşamadan atlatırız şu süreci :)
Canım ya bebeğinizi görünce tek derdiniz o olsun. Depresyona girerim korkusu gereksiz. Bizlere dünyanın en tatlı emanetleri veriliyor. Çok özel zamanlar. Elbette zor olacak ama paha biçilmez.
Bir de geçen vajina kenarında kaşıntı var demiştin ya bende de vardı dün aloevera koparıp jelini sürdüm anında rahatlattı .tavsiye ederim