2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun canım bi ara bana da olmuştu tansiyon ayaklarımı tepeye dikip bol tuzlu ayran içmiştim bi uyusan toparlamıştım.. Ben ağladım bugün kızıma benden bulaştı ilaç içmek istemiyorum diye tutturdu ben bişeyi beceremiyorum diye ağladım uzunca =(

Dimi ya doğum videolarında bende çok ağlıyorum artık bıraktım , hikaye izlemeyi ve okumayı da kendi hikayede hissizlesirim , büyüsü kaçmasın şimdi diye , bayağıdır bebiş görmedim ama görsem hiç affetmem , işte yine de kafada deli sorular oluyor

Bunların hepsi benim de içimden geçen şeyler demek ki hamilelikden de oluyor, birde ilk defa anne olucaz, önemli bir sorumluluk yüklenicez normal hehrlde böyle dusunmemiz

Ya hastalık da çok kötü oluyor evde küçük çocuk olunca ama sen kendini suçlama zaten hiç bi cocuk ilaç içmek istemez ki

Floresan ışığa tutun derlerdi eskiden. Yani ışıkla tedavi oluyor sonuçta. Etkisi olabilir

Kızlar sezeryen olanlar veya daha önce olmuş olanlara sorum, ben duşa falan girdim dün sorun olmadı, su geçirmez bant sanki derimle bütün gibi hiç ayrılmayacak gibi duruyor onu nasıl çıkarıyorlar yarın akşam doktora gideceğim açacak muhtemelen ama acır mı ki

Bunların hepsi benim de içimden geçen şeyler demek ki hamilelikden de oluyor, birde ilk defa anne olucaz, önemli bir sorumluluk yüklenicez normal hehrlde böyle dusunmemiz
Aynen lohusa depresyonunda da bu tarz düşünceler kafayı çok yoruyormuş. Kabullenmeme eski hayatını özleme VS. İnş öyle birşey yaşamadan atlatırız şu süreci :)

Ilerlememis canim demek ki bebeginin yoksa bir etkisi olacagini dusunmuyorum.Ama hastanede sarılık icin özel mavi ışık veriliyor yiğenimde epey ilerlemişti

Çok geçmiş olsun canım sen gerekli önlemleri almışsın merak etme kizcene bulaşmaz inşallah

Ağrım var canım ama kanama ve su gelmediği için cuma gununu bekliyorum

Doğumuma 9 gün kala paşamın ismine karar verebildik sonunda Kamil Mete olacak kısmet olursa.. tahmin ettiğiniz üzere Kamil kp nin adı. eşim çok istedi...

Adıyla yaşasın bende büyük oğlumda eşimi kiramadim yaşar Alper oldu adı
Bunda ismi ben buldum adaş olacak ogllarimiz Ömer Mete olacak Allah'ın izni bizim ismimizde

Çok geçmiş olsun canım az kaldı biraz daha sabır son zamanlar hepimizi zorluyor

Aynen lohusa depresyonunda da bu tarz düşünceler kafayı çok yoruyormuş. Kabullenmeme eski hayatını özleme VS. İnş öyle birşey yaşamadan atlatırız şu süreci :)
Canım ya bebeğinizi görünce tek derdiniz o olsun. Depresyona girerim korkusu gereksiz. Bizlere dünyanın en tatlı emanetleri veriliyor. Çok özel zamanlar. Elbette zor olacak ama paha biçilmez.
Bir de geçen vajina kenarında kaşıntı var demiştin ya bende de vardı dün aloevera koparıp jelini sürdüm anında rahatlattı .tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…