Canım ya bebeğinizi görünce tek derdiniz o olsun. Depresyona girerim korkusu gereksiz. Bizlere dünyanın en tatlı emanetleri veriliyor. Çok özel zamanlar. Elbette zor olacak ama paha biçilmez.
Bir de geçen vajina kenarında kaşıntı var demiştin ya bende de vardı dün aloevera koparıp jelini sürdüm anında rahatlattı .tavsiye ederim
Demi akışına bıraktım miniğime kavuşacağım anı bekliyorum:) tavsiyen iş n sağol cnm kaşıntı geçti gibi perşembe randevum var bakalım belki kontrol eder Dr
Kızlar bu arada sağlık ocagında rutin kan testi yapılmıştı kolestrolum yüksek çıkmış. Sağlık ocagındaki Dr kendi drunuzla görüşün ilaca gerek varmı o karar versin dedi yarın yazıcam ama kolesterol için ilaç kullanan oldumu hiç hamilelikte aranızda. İlk defa kolesterol sorunu yaşıyorum da Bi afalladım
Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim
Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim
Kızlar bu arada sağlık ocagında rutin kan testi yapılmıştı kolestrolum yüksek çıkmış. Sağlık ocagındaki Dr kendi drunuzla görüşün ilaca gerek varmı o karar versin dedi yarın yazıcam ama kolesterol için ilaç kullanan oldumu hiç hamilelikte aranızda. İlk defa kolesterol sorunu yaşıyorum da Bi afalladım
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Ya canım benim kendim doğurmuş gibi mutlu oldum adaşımız ALya hanım doğdu minik prenses çok sevindim güzel geçmesine ameliyatının da darısı bize inşallah güzel bi Doğum yaşarız bizde
@ ile başlayıp kullanıcı ismini yazmaya başladığında yazdıklarınla başlayan kullanıcılar sıralanmaya başlayacak. Ordan hangi kullanıcıyı etkketleyeceksen onu seçiyosun canım. Mesela @ hayr yazdığımda birkac isim çıktı. Bunlardan en sonda hayrunnisa senin ismin çıktı. @ Hayru yazdığımda biraz daha daraltıyo sonuçları ve sadece sen çıkıyorsun. Böyle etiketleyebilirsin (@ işaretinden sonra boşluk koyma. Başkaları etiketlendi diye boşluk koydum ben)
Adıyla yaşasın bende büyük oğlumda eşimi kiramadim yaşar Alper oldu adı
Bunda ismi ben buldum adaş olacak ogllarimiz Ömer Mete olacak Allah'ın izni bizim ismimizde
Kızlar bugun tüm gün tansiyonum düşüktü hala öyle. Tuzlu ayran vs hiç bi işr yaramadı. Bıktım gastritten.. mide ağrısı gaz ve afedersiniz cırcır yapıyor. İlaç içiyorum işe yaramıyor. Kafamı kaldıramıyorum bugun sürekli uyku hali eklemlerim ağrıyor parmaklarımın kemikleri sızlıyor. Doğuma 15 günüm kaldı bi yandan korkuyorum bi yandan bir an önce gelsin de hafifleyim istiyorum resmen bi günde depresyona girdim