2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Demi akışına bıraktım miniğime kavuşacağım anı bekliyorum:) tavsiyen iş n sağol cnm kaşıntı geçti gibi perşembe randevum var bakalım belki kontrol eder Dr

Kızlar bu arada sağlık ocagında rutin kan testi yapılmıştı kolestrolum yüksek çıkmış. Sağlık ocagındaki Dr kendi drunuzla görüşün ilaca gerek varmı o karar versin dedi yarın yazıcam ama kolesterol için ilaç kullanan oldumu hiç hamilelikte aranızda. İlk defa kolesterol sorunu yaşıyorum da Bi afalladım

Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim

Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim
Yazdım ama bana aloevera bitkisinin jeli ıyi geldi .Varsa çevrende kullan mutlaka. Iç çamaşır bile kullanamadım kaç gün. Geçmiş olsun canım

Benimde bir parça yüksekti şuan değerini hatırlamıyorum ama biraz yüksek olması normal diye biliyorum çünkü bebek yağ depoluyor son dönemde

Hayırlı olsun canım çok sevindim iyi olmanıza

Ya canım benim kendim doğurmuş gibi mutlu oldum adaşımız ALya hanım doğdu minik prenses çok sevindim güzel geçmesine ameliyatının da darısı bize inşallah güzel bi Doğum yaşarız bizde

Kızlar isim etiketlemeyi nereden yapıyorsunuz. Ben google dan giriyorum. Uygulama yüklemedim. Ondan mı olmuyor?

@ ile başlayıp kullanıcı ismini yazmaya başladığında yazdıklarınla başlayan kullanıcılar sıralanmaya başlayacak. Ordan hangi kullanıcıyı etkketleyeceksen onu seçiyosun canım. Mesela @ hayr yazdığımda birkac isim çıktı. Bunlardan en sonda hayrunnisa senin ismin çıktı. @ Hayru yazdığımda biraz daha daraltıyo sonuçları ve sadece sen çıkıyorsun. Böyle etiketleyebilirsin (@ işaretinden sonra boşluk koyma. Başkaları etiketlendi diye boşluk koydum ben)

Adıyla yaşasın bende büyük oğlumda eşimi kiramadim yaşar Alper oldu adı
Bunda ismi ben buldum adaş olacak ogllarimiz Ömer Mete olacak Allah'ın izni bizim ismimizde
Mete yi çok beğeniyorum ama eşim istemedi Ömer de çok güzel adıyla yaşasın paşa biz de en son ortak noktayı
'Ali Eymen 'diyerek koyduk

Allah kolaylık versin canım kolay değil.
Az kaldı inşallah biraz daha sabır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…