2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Adıyla yaşasın bende büyük oğlumda eşimi kiramadim yaşar Alper oldu adı
Bunda ismi ben buldum adaş olacak ogllarimiz Ömer Mete olacak Allah'ın izni bizim ismimizde
Amin canım bütün evlatlarla birlikte inşallah. Ömer mete de gayet güzel olmuş. Peki büyük oğlunde iki ismini de kullandınızmı yoksa sadece alper mi dediniz ilk baştan??

Kızlar iki gündür baş ağrısından ölücem.sinuzitim var.sag gözüme vuruyor ağrısı.acile gitsem bişey yapabilirler mı??? Ya da evde uygulayabileceğim doğal yöntemler var mı bildiğiniz

Bende de çok fazla mide ağrısı yanma ve bulantı olduğu için doktor lansor verdi. B grubu ilaç kategorisinde olduğu için hamileler de kullanabiliyormuş. İstersen bi sor doktoruna belki o da yazar sana rahatlarsın biraz. Yemen içmen düzene girerse tansiyonun da düzelir belki

Nasil gidiyo hamilelikte benimde yeni cikti biraz kötüyüm neler yapıyorsun
Gebelik şekerini rayına oturtmak çok zor.artik yeni yeni çözüyorum neyin yükseltip neyin düşüreceğini. Şu an şükür iyi gidiyor.diyetime çok dikkat ediyorum.dikkat etmedigim zamanlarda çok fazla yükseliyor.

Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim
Zeytinyağı çok iyi gelmişti bana. Özellikle ağdadan sonra yanık pişik gibi tahrişlerde hep pamuğu zeytinyağına bandırıp sürüyordum istersen bi dene, geçmiş olsn

Geçen tvde osman müftüoğlu anlatıyordu. Lohusa depresyonunun en büyük sebebi hamilelik ve öncesinde yeterli vitamin ve minerallerin olmamasıymış. İyi beslenme depresyonun atlatılmasında çok önemli diyordu.

Kızlar iki gündür baş ağrısından ölücem.sinuzitim var.sag gözüme vuruyor ağrısı.acile gitsem bişey yapabilirler mı??? Ya da evde uygulayabileceğim doğal yöntemler var mı bildiğiniz
Serum takarlar canim bence en makulu serum yemek malesef bazen oyle bas agrilari uyusanbile gecmiyor kusturuyor imkanin varsa bi acile git canim serum taksinlar 10dk biter

Banada bilgi versene canım bu ara bende dikkat etmiyorum vicdan yapıyorum

Benim de tuttu banyodan sonra parol içtim üstüne türk kahvesi ama hala var ağrı inşallah geçer ama acilde iğne dışında bisey yapamazlar canim

Zeytinyağı çok iyi gelmişti bana. Özellikle ağdadan sonra yanık pişik gibi tahrişlerde hep pamuğu zeytinyağına bandırıp sürüyordum istersen bi dene, geçmiş olsn
Aa bu aksam hemen deneyim insallah iyi gelir cok sag ol, gercekten cok zor durumdayim gunde 3 kez camasir degistiriyorum onlarda sıkmaya basladi ondan olabilir dedim ama iyilesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…