Canm benm kizim genelde sesli yapar o gazi oldugu icin gazli yapiyor, eger kaka sayisi asiri fazla ve sulu degilse ishal degildr istersen internetten bebek kakalari resimli anlatimi var ordan bak ama bence normal gibi, benm kiz dogdugundan beri sesli yapiyor ve sonrasnda vok rahatliyorbebeğim Bugün 3.ye kaka yaptı böyle dolu dolu seslıydı hepsi Geçen hafta gaz problemi yaşadığımızda yapamamıştı pek. sonra damlamızıa düzenli kullanınca yine yapmaya başladı düzenli olarak ama bugün çok çok fazlaydı şükür gaz ağlaması da yok acaba Damla'yı düzenli kullandım diye mi yoksa Üşütmüş olabilir mi kayınvalideme bıraktım Sabah dişçiye giderken o sırada yaptı altını o aldı üşütmüş galiba dedi bana renginde falan sıkıntı yok kokusu da normal bebek kakası ama sanki kakasında taneler var gibiydı ben nasıl ayırt edebileceğim ki ishal mi oldu üşüttü mü Yoksa Damla mı işe yaradı Kafama taktım o tane gibi dediğin bir şeyler de yine sıvı ama tane gibi
Gecmis olsun kuzum ya bizde de var malesef. Ben damla kullanmiorum doktor vermemisti 1aylik kontrolde isticem haftaya. Bende ayni ayagina sicak su torbasi yapiyorum karnina sicak bez bide masaj yapmaya calisiuorum poposuyla cikarttirmaya basladim baya baya. Kimyon tohumu icmeye yeni basladim 2gun oldu o sanki biraz iyi gibi geldi yada bana oyle geldi bilmiyorumKızlarrrr dün akşam gaz sancılarımız başladı. Yavrum ıkınıyor kızarıyor morarıyor ve çıkartamıyor maalesef. Gece saat 1 e kadar ağladı uyuyamadı. Bİr kaşık rezene verdim. Ayağını sıcak su koydum karnına sıcak havlu mallesef rahatlatmadı. Karnına ılık zeytin yağı ile masaj yaptım ya o işe yaradı yada yavrucak yoruldu ve uyudu. O halini görüp elimden bişey gelmemesi o kadar üzdü ki ne kadar zor bir durum. Emdikten sonra çok az gaz çıkartabiliyor zorlanıyor ama devamı gelmiyor. Şimdi bile uykusunda ıkınıyor yavrum çığlık bile attı. Biogaila kullanıyorum. Önerileriniz tecrübeleriniz var mı acaba
Oyle kuzum bizde bi avm gidip geldik iki yalakalik yaptik bizide goturdu babamiz malesef burada sahil yokDun giydirdim bi guzel koydum bebek arabasina örttüm ustunude penye battaniyeyle indik sahile bi guzel gezdik yürüdüm hava aldim iyi geldi kizimda misil misil uyudu patlamistim gercekten evde artik
bu ergonomık olayını dınledım vıdeodan arka kısım sert olmamalıymıs ve boyun kısmı destegı benm de bebegmın vucudununseklını alacak cinsten halbukı boyun destegi de var. ama sorucam cocuk dr.umza whatsapptan tam olarak nezaman olur dıye mesaisı bıtınce. ben de erkense kullanmam asla. yeniyı almaya da gerek gormem ya ztn 2aylık olcaz surda 15gune :)Eger ergonomik ve yenidogan uyumlu degilse 3-4 aydan once baslamayi , omurga gelisimini olumsuz etkiliyormus ben arstirdim da o yuzden yenidogan uyumlu mu alsam yoksa 2 ay daha bekleyip normal alsam daha mi kullanisli olur diye dusunuyorum, ne bileyim kizimi yenidogan uyumlu degilse zamanndan once bindrmek mantikli gelmedi zaten uyumlu degilse ne esim ne annem izin vermez bindrmeme
Ay kuzum sonunda bizde ciktik bunaldim iyice iyi geldiBiz çıktık geçen hafta oğlumla market yaptik bi :) bugünde hastaneye gittik :) bebek arabasıyla çıkıyorum araba da olmadığı için toplu taşıma kullanıyorum yürümüş oldum yine hava güzelken biraz duraktan durağa:)
sagol canım.bakayım bi ay bızım de seslı yapıyor sırtına gectıgı zamanlar genelde :) bugun ard arda 3olunca acaba dedım görumcenden mı gectı hastaydı da kucagına aldı ben görmeden sonra hemen aldım kızımı ondanCanm benm kizim genelde sesli yapar o gazi oldugu icin gazli yapiyor, eger kaka sayisi asiri fazla ve sulu degilse ishal degildr istersen internetten bebek kakalari resimli anlatimi var ordan bak ama bence normal gibi, benm kiz dogdugundan beri sesli yapiyor ve sonrasnda vok rahatliyor
Bebek arabasının üstüne bisey örtüyorum battaniye ince içeri hava girmesin diye sert çünkü hava burda güneş olsadaOhhh mis gibi maşallah size. Canım araç koltuğu poşetinde mi yok normal bebek arabasında yatar poZisyonda mı çıkarttın bebeğini. Bide bebeğin arabasını komplemi kapattın yoksa yüz kısmı açıkmı kaldı ben çıkartmak istiyorum. Hastaneye otomobille gidiyoruz sıkıldım bi hava alıp yürümek istiyorum artık
gece emzirenanne bunla ilgili bi post paylaşmıştı o taneciklerle alakalı normal diyordu süt bazen sindiremeyip o şekilde tortu tanecik olarak cikabiliyormusbebeğim Bugün 3.ye kaka yaptı böyle dolu dolu seslıydı hepsi Geçen hafta gaz problemi yaşadığımızda yapamamıştı pek. sonra damlamızıa düzenli kullanınca yine yapmaya başladı düzenli olarak ama bugün çok çok fazlaydı şükür gaz ağlaması da yok acaba Damla'yı düzenli kullandım diye mi yoksa Üşütmüş olabilir mi kayınvalideme bıraktım Sabah dişçiye giderken o sırada yaptı altını o aldı üşütmüş galiba dedi bana renginde falan sıkıntı yok kokusu da normal bebek kakası ama sanki kakasında taneler var gibiydı ben nasıl ayırt edebileceğim ki ishal mi oldu üşüttü mü Yoksa Damla mı işe yaradı Kafama taktım o tane gibi dediğin bir şeyler de yine sıvı ama tane gibi
biz dün çıkamadık gelengıden oldu aniden cok sınrlendımm heeAy kuzum sonunda bizde ciktik bunaldim iyice iyi geldi
Canım evet aynı gün doğum yaptik 28 Aralık dahil sayarsan 40. Gün yarın 5 Şubat'ta tekrar saydımCanim biz sennle ayni gun dogum yapmistik di mi ? 28 aralikta ben 40 i persembe gunu cikacak diye hesaplamistim ama yanlis mi hesaplamisim
Canım yenidoğan kakaları hardal sarısı ve pütürlü oluyor acaba tane gibi dediği şey o pütürler mi normaldir belki sıkma hemen canınıbebeğim Bugün 3.ye kaka yaptı böyle dolu dolu seslıydı hepsi Geçen hafta gaz problemi yaşadığımızda yapamamıştı pek. sonra damlamızıa düzenli kullanınca yine yapmaya başladı düzenli olarak ama bugün çok çok fazlaydı şükür gaz ağlaması da yok acaba Damla'yı düzenli kullandım diye mi yoksa Üşütmüş olabilir mi kayınvalideme bıraktım Sabah dişçiye giderken o sırada yaptı altını o aldı üşütmüş galiba dedi bana renginde falan sıkıntı yok kokusu da normal bebek kakası ama sanki kakasında taneler var gibiydı ben nasıl ayırt edebileceğim ki ishal mi oldu üşüttü mü Yoksa Damla mı işe yaradı Kafama taktım o tane gibi dediğin bir şeyler de yine sıvı ama tane gibi
Benim daha 26 Gün oldu ama merak ediyorum ben de bu kadar aradan sora iliski nasil oluyor zorluyor mu diye:/Kızlar utanıyorum ama Doğum sonrası ilişki deneyen var mı?47 günlük olduk biz, deneyelim dedik ama olmuyor yapamadım ben canım çok acıdı bıraktık, evliliğin ilk zamanlarına döndük diye korkuyorum vajinusmusun kıyısından dönmüştüm
ay kız normalmiş gunden gune cogaldı sadece o tanecıkler benı trıbe soktu bosa :) tam anne sütü ile beslenen bebek kakası işte sorun yokmus nette de baktımCanım yenidoğan kakaları hardal sarısı ve pütürlü oluyor acaba tane gibi dediği şey o pütürler mi normaldir belki sıkma hemen canını
Bi de hamileyken de uzun sure olmadı ilişki bizimBenim daha 26 Gün oldu ama merak ediyorum ben de bu kadar aradan sora iliski nasil oluyor zorluyor mu diye:/
Aynen oyle kadin gezmeden duramiyon diyo esim napalim hayat felc oldu ayni seyler insan gitmek istiyorBiz de 24 gunlukken çıktık disari. Hastanede çocuk doktorunun onunde dikilirken bi suru hasta çocuk oluyor en azindan hava guzelken arabada yatiyor çocuk her yerleri ortulu oluyor anlamiyor bile nerde olduğunu
Benimde icimi rahatlatin yesil yapio kakasini :-(ay kız normalmiş gunden gune cogaldı sadece o tanecıkler benı trıbe soktu bosa :) tam anne sütü ile beslenen bebek kakası işte sorun yokmus nette de baktım
Bugun gitmesem biyerlerim sisecekti cıktik hayat valla disarda evde bi cacik yokbiz dün çıkamadık gelengıden oldu aniden cok sınrlendımm hee
Ay kiz esim yatakodasini gorunce bi çatal bicak eksik mutfagi getirmisin dediCok mantikli 2 dk kaynar su bardagn icinde de isitrsin, istedigimz zaman hep bir yolunu buluyoruz o yuzden rahat ol bir sekilde yoluna girer
Oh oh iyi bari :))ay kız normalmiş gunden gune cogaldı sadece o tanecıkler benı trıbe soktu bosa :) tam anne sütü ile beslenen bebek kakası işte sorun yokmus nette de baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?