- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Kızımın simsiyahtı döküldü sarı çıkmıştı oğlum hangi renk olack merak ediyorum
AA bu siyah saçlar değişiyor mu Ya sonradan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımın simsiyahtı döküldü sarı çıkmıştı oğlum hangi renk olack merak ediyorum
Kızımında döküldü yiğeniminde döküldü önce sarı çıktı şimdi kumral ikisideAA bu siyah saçlar değişiyor mu Ya sonradan
Bizim de dökülüyor ama çok az az dökülüyor daha kafasından belli değil döküldüğü beyaz battaniyesinden üzerinden tek tük topluyorum oyleKızımında döküldü yiğeniminde döküldü önce sarı çıktı şimdi kumral ikiside
aynen ben de şoke oldum hatta ıznını almadm kbakma ama eşime gösterdım bayıldık saclara bak masallah:)Kız hele benim kız zamanını bekleseymiş örgü yapıp çıkacakmış saçlarını diyorum :))) hastaneye falan gidiyoruz Ya da bi kaç kez dışarı çıktık avm ye gittik hemen saçlar dikkat çekiyor aa bebeğin saçlarına bak falan diyorlar bi bebek için fazla saçlı :))
Hem usumesin hem suslu olsun diyoruz..iskence oluyor onlara :)Surekli oynatiyorlar ya kafati durmuyor bizimde oyle Durmuyor tam olanlar cok ama nafile kiprasirken ya gozunu kapatip ciglik atiyor yada cikartiyor
Ay benim kizildi oyle olurmu bende merak ediyorum :)Kızımın simsiyahtı döküldü sarı çıkmıştı oğlum hangi renk olack merak ediyorum
Valla bizim evde varmış bitane çapı genişti biraz. Ucunu kesince meme ucunu alıyordu içine ben denemiştim büyütmüştü.. ölçü olarak ne denirde alınır bilmiyorum amaGebe okulunda anlatmışlardı aslında ama denemedim. Nasıl bi şırınga almak lazım onun için
Gönlünüze göre olsun inşallah =)Ay benim kizildi oyle olurmu bende merak ediyorum :)
Normalde 2 saate 30 cc veriliyor bizde okadsr veridjYa kızlar oğlum bugün 8 günlük oldu. Başına gelen var mı bilmiyorum. Ben bir göğsümü emzirirken diğer göğsüm de akıyor. 5 günlük kontrole gittiğimizde çok kilo vermişti kaka yapmadığını söyleyince doymadığından demişti doktor. O günden beri emzirirken göğsümden akan sütü bir kaba alıyorum sonra şırıngayla veriyorum bebeğime. Kafama takılan su. 8 günlük bebek kaç cc sütle doyar. Şırınga ile verdiğim süt 20-30 cc arasında değişiyor. Dün akşam 7den 2ye kadar hiç uyumadi. Son iki saati ağlama kriziyle geçirdik. Derdi gaz mıydı doymadı mi anlayamadim. Bugün de öyle uyumuyor bir türlü. Şimdi sallayarak uyudu zorla. Bu kadar küçük bebeğin 20 saat falan uyuması gerekmez mi? Bana normal gelmiyor.
5 güllükken başladı gazı canım gazdandır malesefYa kızlar oğlum bugün 8 günlük oldu. Başına gelen var mı bilmiyorum. Ben bir göğsümü emzirirken diğer göğsüm de akıyor. 5 günlük kontrole gittiğimizde çok kilo vermişti kaka yapmadığını söyleyince doymadığından demişti doktor. O günden beri emzirirken göğsümden akan sütü bir kaba alıyorum sonra şırıngayla veriyorum bebeğime. Kafama takılan su. 8 günlük bebek kaç cc sütle doyar. Şırınga ile verdiğim süt 20-30 cc arasında değişiyor. Dün akşam 7den 2ye kadar hiç uyumadi. Son iki saati ağlama kriziyle geçirdik. Derdi gaz mıydı doymadı mi anlayamadim. Bugün de öyle uyumuyor bir türlü. Şimdi sallayarak uyudu zorla. Bu kadar küçük bebeğin 20 saat falan uyuması gerekmez mi? Bana normal gelmiyor.
Kuzum endiselenme uc aya en gec alti aya kadar dokuluyor hatta bizimde dokulecekmis kendindede sac dokulmen sıkılasirsa falan endiselenme hormonlardanmisYok eşimde ben de beyaz tenliyiz ama kızımız esmer :))
Ya kızlar oğlum bugün 8 günlük oldu. Başına gelen var mı bilmiyorum. Ben bir göğsümü emzirirken diğer göğsüm de akıyor. 5 günlük kontrole gittiğimizde çok kilo vermişti kaka yapmadığını söyleyince doymadığından demişti doktor. O günden beri emzirirken göğsümden akan sütü bir kaba alıyorum sonra şırıngayla veriyorum bebeğime. Kafama takılan su. 8 günlük bebek kaç cc sütle doyar. Şırınga ile verdiğim süt 20-30 cc arasında değişiyor. Dün akşam 7den 2ye kadar hiç uyumadi. Son iki saati ağlama kriziyle geçirdik. Derdi gaz mıydı doymadı mi anlayamadim. Bugün de öyle uyumuyor bir türlü. Şimdi sallayarak uyudu zorla. Bu kadar küçük bebeğin 20 saat falan uyuması gerekmez mi? Bana normal gelmiyor.
Maşallah kızınıza.. eşimde 2 gün önce elinde tokayla geldi sizinki kadar olmasa da bizde de epey vardı birazı döküldü doğduğunda simsiyahtı şimdi uçları açılmış ne renk olacak merakla bekliyoruz. Tokaylada tam küçük hanımefendi oluyorlar.Valla benden çok saçı var desem abartmış olmam :)) bazen klipsli fiyonk tokalar takıyorum çok şirin oluyor Ya :))
Valla bizim evde varmış bitane çapı genişti biraz. Ucunu kesince meme ucunu alıyordu içine ben denemiştim büyütmüştü.. ölçü olarak ne denirde alınır bilmiyorum ama
Kizkiz masallah nekadar cok saclariniz nazar degmesinKız hele benim kız zamanını bekleseymiş örgü yapıp çıkacakmış saçlarını diyorum :))) hastaneye falan gidiyoruz Ya da bi kaç kez dışarı çıktık avm ye gittik hemen saçlar dikkat çekiyor aa bebeğin saçlarına bak falan diyorlar bi bebek için fazla saçlı :))
Bizimki çok az dökülüyor bi kaç tane günde, tamamen dökülmeyecek demek ki diyorum bende, ne eşimin ne de benim bu kadar siyah değil saçlarımız muhtemelen rengi açılır biraz daha, toka çok yakışıyor ya bandana falan takıyorum ben alışsın şimdiden yaza bi sürü toka biriktirelim :))Maşallah kızınıza.. eşimde 2 gün önce elinde tokayla geldi sizinki kadar olmasa da bizde de epey vardı birazı döküldü doğduğunda simsiyahtı şimdi uçları açılmış ne renk olacak merakla bekliyoruz. Tokaylada tam küçük hanımefendi oluyorlar.![]()
Ben çok şaşırmıştım ilk defa bu kadar çok saçlı yenidoğan bebek gordum kendi bebeğim :))Kizkiz masallah nekadar cok saclariniz nazar degmesin![]()