2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben 43 gündür silikon meme ucuyla emziriyorım hala ucu yok mememin, normal vermeyi de denedim ama asla almıyor emziremiyorum, dediğin gibi bebek emerken silikon ucun içine doluyor meme ucum ama çıkarınca gene eskisi gibi oluyor
Bende bir ay silikon kullandım her seferinde önce gogus ucu cikariciyla ucunu çıkarıyordum sonra silikonu takiyodum bi gün silikonsuz deneyim dedim aldı ama biraz emip kaciriyodu geri alamiyodu gogus ucum geri sönüyodu derken yılmadan denedim artık silikonsuz aliyo gogus ucu çıkariciyi şiddetle tavsiye ederim

Yok eşimde ben de beyaz tenliyiz ama kızımız esmer :))
aa dökulur ozaman annesi guzel kızını öp benım ıcınn❤ vallahı cocukla ne zormus dün gece tam yalnız kaldık esımle kızım ılk defa uykusunu böldu 1saat emdı ben şok hıssedyr mu ne:KK48:

Kızlar bu meme ucu hiç mi çıkmayacak hep mi silikon uç kullanicam yaa :işsiz: içim şişti yıka yıka steril et fenalık geldi. Hastanede hemşireler birkaç güne tamamen çıkar dediler ama hiç de öyle değil. Emerken çıkıyo tabii, sonra fıssss sönüyor. Eğer hep böyle olacaksa her emzirmede kullanmak için göğüs ucu çıkarıcı mı kullansam? Kullanan var mı
avent göğüs kalkanı al kuzum ucunu koruyor çamasırına degnce fln uc gıdıyordur belko bıkac gunde kalıcı yapar ucunu emın ol guzel vakumluyor goguste dururken

BiZim evde asiri sicak cnm oda sicakligi 28 dogalgaz 60da yaniyor ama iki dk buz oluyor demekki sen bebis usumucek bizim ayaklarda buz
Senin daha sicakmis. 25 26 derece oluyor bizim oda...yikanirken ekstra elektrikli yakiyoruz 28 e cikariyoruz..
Bana da dr. Basini usutmesin sapka takin dedi.burnu tikanirmis..aslinda tikaniyo bazen.ama sapkayida kafasinda tutmuyor dusuyor surekli..bazisi dar bazisi bol.ortssini bulamadim :)

çok güzel özetlemiş arkadaşlar izleyin çok güzel anlatmış doktor ergonomik kanguru almamıştım Ama bendeki Kangurunun Sırt ve boyun desteği de var her yeri yumuşacık zaten bacak kısmı da geniş değil bacak ayırınca zaten kalça çıkıklığı olmazmış Artık başlayabilirim kızımı koydum çok sevdi güldü falan hatta. Eşim çok istiyor kanguru ile gezmeyi havalar,açsa da çıksak:emir_bebek:

Bende cok seviyorum kanguruyu yaa.. havalar isinsa esimle kavga ediyoruz hangimiz kullanicak diye :)) o da hevesli.

Kızlar bu meme ucu hiç mi çıkmayacak hep mi silikon uç kullanicam yaa :işsiz: içim şişti yıka yıka steril et fenalık geldi. Hastanede hemşireler birkaç güne tamamen çıkar dediler ama hiç de öyle değil. Emerken çıkıyo tabii, sonra fıssss sönüyor. Eğer hep böyle olacaksa her emzirmede kullanmak için göğüs ucu çıkarıcı mı kullansam? Kullanan var mı
Ben 1 hafta filan kullandim...gogus ucumda vardi aslinda ama.hemsire rahat emer diye aldirdi...sonra takmadan emziriyorum canim.ucunu sıkıyorum aliyor oyle

Senin daha sicakmis. 25 26 derece oluyor bizim oda...yikanirken ekstra elektrikli yakiyoruz 28 e cikariyoruz..
Bana da dr. Basini usutmesin sapka takin dedi.burnu tikanirmis..aslinda tikaniyo bazen.ama sapkayida kafasinda tutmuyor dusuyor surekli..bazisi dar bazisi bol.ortssini bulamadim :)
Yaa dimi dimi. Bana da oyle cogu dar geliyor bikac taneside bol sastim bende valla. Kafa capi kac cm di benimki dogumda 37 idi. Normal de aslinda ama anlamadin

Göğüs ucu çıkarıcı kullan canım. Ben de ilk hep silikon uç kullandım, göğüs ucu çıkarıcı da çok kullandım 10.gün bırakabildik silikon ucu. Emzirmeden önce göğüs ucu çıkarıcısını kullan sonra da hemen daya bebişinin ağzına

Şırınga ile göğüs ucu büyütme yöntemi var onu denediniz mi

Canım ben 43 gündür silikon meme ucuyla emziriyorım hala ucu yok mememin, normal vermeyi de denedim ama asla almıyor emziremiyorum, dediğin gibi bebek emerken silikon ucun içine doluyor meme ucum ama çıkarınca gene eskisi gibi oluyor

Off yaa böyle çekilmez aylarca. Ben bir iki kere denedim güc bela alıyo ama cok emmiyo yine silikon uçla vermek zorunda kalıyorum

Çok şükür kızım çok güzel uyudu. Keşke hep böyle olsa:dua:
Kızlar saçları dökülüyor ya. Gözüne kılı girmiş. Rahatsız olmuyor belli ki. Ben rahatsız oldum, iyi mi? Nasıl çıkar bu gözünden:işsiz:

AA biz de bere kullanmıyoruz evde .

avent göğüs kalkanı al kuzum ucunu koruyor çamasırına degnce fln uc gıdıyordur belko bıkac gunde kalıcı yapar ucunu emın ol guzel vakumluyor goguste dururken

O da var canım kullandım başta ama pek rahat gelmedi bana. Kullanmıyorum epeydir. Silikon uç da avent cok memnunum ama emzirmek icin artık ek bir şey kullanmak yoruyo beni

Bende cok seviyorum kanguruyu yaa.. havalar isinsa esimle kavga ediyoruz hangimiz kullanicak diye :)) o da hevesli.
dönüşümlü kullanırsınız canım artık ama bebişler bizdeyken hemmen acıkabılırler :)

Ben 1 hafta filan kullandim...gogus ucumda vardi aslinda ama.hemsire rahat emer diye aldirdi...sonra takmadan emziriyorum canim.ucunu sıkıyorum aliyor oyle

Keşke bırakabilsem ben de yaa. Ara ara sıkıp vermeyi deneyeyim ben de canım sağol

Off yaa böyle çekilmez aylarca. Ben bir iki kere denedim güc bela alıyo ama cok emmiyo yine silikon uçla vermek zorunda kalıyorum
Aynı benimde öyle oldu, kapamıyor silikon uç olmadan memeyi kapsa da uzun bir emme olmuyor kaçıyor ağzından sonra çok kızıyor bizimki bi daha kapamıyor memeyi :( gece falan zor oluyor kalk yıka kurula kabına koy Of bazen çok üşeniyorum :(

Göğüs ucu çıkarıcı kullan canım. Ben de ilk hep silikon uç kullandım, göğüs ucu çıkarıcı da çok kullandım 10.gün bırakabildik silikon ucu. Emzirmeden önce göğüs ucu çıkarıcısını kullan sonra da hemen daya bebişinin ağzına

Tamam canım. Indirim de varmış bugün. Hemen alayım o zaman sağol ❤

aa dökulur ozaman annesi guzel kızını öp benım ıcınn❤ vallahı cocukla ne zormus dün gece tam yalnız kaldık esımle kızım ılk defa uykusunu böldu 1saat emdı ben şok hıssedyr mu ne:KK48:
Ayy yok ben eşimle yalnız kalmak istemiyorum :KK17::KK17: :)) kız 1 saat nasıl emiyor Ya şaşırıyorum ben benimki 15 dk maksimum:))

Back
X