8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oglum birde 22 günlük bir oglum daha var. Allah isteyen herkese nasip etsin ins bebek. Insallah bu ay hamilesindirAllah razi olsun insallah bu ay bitti adetime 2 3 gun kaldı bu ayda sanmiyorum oldugunu adetim bitince ovulasyon testi alacagim rabbim herkese nasip etsin gulum. Sen kac yillik evlusin bebegin var mi
Benim adetim bittikten itibaren gun asiri birliktelik ile olmustu canim. Bir de bilmiyorum gercekten bi faydasi var mi ama iliski sonrasi 10 dk ayaklarimi tepeye dikiyordum
8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oglum birde 22 günlük bir oglum daha var. Allah isteyen herkese nasip etsin ins bebek. Insallah bu ay hamilesindir
Ilk bebeginize hemen hamile kaldiniz miAllah tez zamanda mutlu haberi aldırsın ins sizede gün aşırı diyor uzmanlar. Birde yumurtlama takibi yapabilirsin çift çizgiyi görünce ilişki olursa olma ihtimali yukseliyor
Rahimden ultrasonla mi bakacaklar peki spekelun gibi rahim icine sokulan bisey olmayacak degil mi sagolun ya
Cok tesekkur ederim gülümRahim içinden bakılıyor şu videoyu izle beni rahatlatmıştı :)
Benim bir arkadaşım ovulasyon testi ile hamile kaldı deneyebilirsiniz. Ama o muayene oldu önce sorun olmadığını öğrendi öyle kullandı. Birde kafanıza çok takmayın stres etkiliyor. Ayaklarınızı kaldıramıyorsanız da belinizin altına yastık koyabilirsiniz. Doktor tavsiyesi.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.Onu denemiyorum fazla komik geliyor ayaklarimi kaldırmak kac ay calusma sonucu muradinuza erdiniz gülüm bizim gun asiru olmuyor calisma ya
Evet cnm 2.Ay kaldim.Ilk bebeginize hemen hamile kaldiniz mi
Aminn gülüm insallah ya insallah sen kac yillik evlisinBenim bir arkadaşım ovulasyon testi ile hamile kaldı deneyebilirsiniz. Ama o muayene oldu önce sorun olmadığını öğrendi öyle kullandı. Birde kafanıza çok takmayın stres etkiliyor. Ayaklarınızı kaldıramıyorsanız da belinizin altına yastık koyabilirsiniz. Doktor tavsiyesi.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.
Bizde de 5-6 tane biberon var içerken akıtıyor ağzından oğlum. Sanırım fazla geliyor. Bir tanesi de çok küçük onla da baya uzun sürüyor cocuga işkence gibi. Diğerleriyle icebilse onla icirecrgim yaBen hemen gittim aldiim blu biberonu. Likir likir biberondan icen bebegim bunla 30 cc zor icti. Tembel benim kizim. Simdi kararsiz kaldim. Risk alip normal biberonla mi devam etsem.
Allahim ne guzel rabbim bazi kullarini erkenden sevindiriyo bazilarini da gec sevindiriyo. Bende vaninusmus problemim vardı 7 ay oldu yeneli ama hala kasilmalarim oluyor malesef o haldeyken bebek istiyorum o yuzden duzenli bi birliktelik de yasayamiyoruzEvet cnm 2.Ay kaldim.
6buçuk canımAminn gülüm insallah ya insallah sen kac yillik evlisin
Him tamam hemen hamilelik oldu mu o zMan sizin6buçuk canım
Hızlı akıyorsa kontrol edemiyorlar ağzından da akıyor bizimki boğazına da kaçırıyordu yavaş daha rahat oluyor aslında.Bizde de 5-6 tane biberon var içerken akıtıyor ağzından oğlum. Sanırım fazla geliyor. Bir tanesi de çok küçük onla da baya uzun sürüyor cocuga işkence gibi. Diğerleriyle icebilse onla icirecrgim ya
Demek ki bu biberinon ucu da baya küçük
Hayır ilk bebeğim şu an 39 günlük ama biz bekledik hemen istemedik isteyince de hemen olmadı. Sen hayırlısı diye dua et o geleceği zamanı bilir. Hiç beklemediğin anda geliveriyorlar.Him tamam hemen hamilelik oldu mu o zMan sizin
Haklisin o gelecegi zamanu biliyor biz acele ediyoruz sabredemiyoruz o yuzden oluyo bu uzuntuler. Halbuki taktir edilen zaman belli de iste insan oğlu korunurken bile hamile olanları duyunca uzuliyor insan gülümHayır ilk bebeğim şu an 39 günlük ama biz bekledik hemen istemedik isteyince de hemen olmadı. Sen hayırlısı diye dua et o geleceği zamanı bilir. Hiç beklemediğin anda geliveriyorlar.
Pamuk Panda
Adana canım
Temizlik şirketi.
Ne istersen onu yaptırıyorsun. 13 ten 18 e dek bayan sende . Yemek hazırlama derdim de olmuyor . Şirkete yemeğini yiyip geliyor. İstesen malzeme de getiriyor. Ben istemiyorum çünkü sirke dışında birşey kullanmıyorum
Pamuk Panda Ben de haftada 1 gelin diince aylik 1500 tl ye yakin para istiyorlar. Bizde de cam siliyorlar,perdeler yikaniyor, genel temizlik zaten sil supur, banyoyu temizlerler, buzdolabina ve fayanslara girismis (geçen sefer silmemislerdi orasi dahil değil diye),dolap iclerini silmiyorlar,koltuk hali silme zaten yok...aslinda 300 tl istiyorlar da ben 250 verebilirim dedim diye yani... yarim gün 70 80 cok iyiymis ya keşke ben de ole birini bulabilsem
Al benden de o kadar aslinda en iyisi sirketle anlasmak. Garantili onlarin begenmezsen ucretsiz telafi temizligi oluyor
Allah razi olsun insallah bu ay bitti adetime 2 3 gun kaldı bu ayda sanmiyorum oldugunu adetim bitince ovulasyon testi alacagim rabbim herkese nasip etsin gulum. Sen kac yillik evlusin bebegin var mi
Ne güzelmiş canım ya bizim
Canım Yalova’da yaşıyorum lanet bir şehir öyle büyük ciddi şirket yok
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayı
Evet ciddi paralar tutuyor canım maalesef
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayını bendeyaptım
Ilac gibi geldi yazdiklariniz rabbim razi olsun aminn inşallah cok sagolun. 7 yil sonra mi dusunduz bebek sahibi olmayi. Ovulasyon testini hamile kalmadan 3 ay boyunca denediniz mi koyu cizgiyi gordugunz zaman mi oldu birliktelik
F Fobia :))
Ne güzelmiş canım ya bizim buradakilerin yaptığı iş standart
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayını bendeyaptım F Fobia :))
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayını bendeyaptım F Fobia :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?