2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah razi olsun insallah bu ay bitti adetime 2 3 gun kaldı bu ayda sanmiyorum oldugunu adetim bitince ovulasyon testi alacagim rabbim herkese nasip etsin gulum. Sen kac yillik evlusin bebegin var mi
8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oglum birde 22 günlük bir oglum daha var. Allah isteyen herkese nasip etsin ins bebek. Insallah bu ay hamilesindir

Benim adetim bittikten itibaren gun asiri birliktelik ile olmustu canim. Bir de bilmiyorum gercekten bi faydasi var mi ama iliski sonrasi 10 dk ayaklarimi tepeye dikiyordum

Onu denemiyorum fazla komik geliyor ayaklarimi kaldırmak kac ay calusma sonucu muradinuza erdiniz gülüm bizim gun asiru olmuyor calisma ya

8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oglum birde 22 günlük bir oglum daha var. Allah isteyen herkese nasip etsin ins bebek. Insallah bu ay hamilesindir

Amin insallah ama bu ay hic umudum yok. Cok sevindim senin adina. Hem duzenli birliktelik olmadı hemde sey yaptim adetime 12 gun kala gebelik testi yaptim negatif cikti

Kizlar bebegimin yzuzunde sivilcrlenme oldu nasil gecer bilginiz var mi

Onu denemiyorum fazla komik geliyor ayaklarimi kaldırmak kac ay calusma sonucu muradinuza erdiniz gülüm bizim gun asiru olmuyor calisma ya
Benim bir arkadaşım ovulasyon testi ile hamile kaldı deneyebilirsiniz. Ama o muayene oldu önce sorun olmadığını öğrendi öyle kullandı. Birde kafanıza çok takmayın stres etkiliyor. Ayaklarınızı kaldıramıyorsanız da belinizin altına yastık koyabilirsiniz. Doktor tavsiyesi.. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.

Aminn gülüm insallah ya insallah sen kac yillik evlisin

Ben hemen gittim aldiim blu biberonu. Likir likir biberondan icen bebegim bunla 30 cc zor icti. Tembel benim kizim. Simdi kararsiz kaldim. Risk alip normal biberonla mi devam etsem.
Bizde de 5-6 tane biberon var içerken akıtıyor ağzından oğlum. Sanırım fazla geliyor. Bir tanesi de çok küçük onla da baya uzun sürüyor cocuga işkence gibi. Diğerleriyle icebilse onla icirecrgim ya

Demek ki bu biberinon ucu da baya küçük

Hızlı akıyorsa kontrol edemiyorlar ağzından da akıyor bizimki boğazına da kaçırıyordu yavaş daha rahat oluyor aslında.

Hayır ilk bebeğim şu an 39 günlük ama biz bekledik hemen istemedik isteyince de hemen olmadı. Sen hayırlısı diye dua et o geleceği zamanı bilir. Hiç beklemediğin anda geliveriyorlar.
Haklisin o gelecegi zamanu biliyor biz acele ediyoruz sabredemiyoruz o yuzden oluyo bu uzuntuler. Halbuki taktir edilen zaman belli de iste insan oğlu korunurken bile hamile olanları duyunca uzuliyor insan gülüm

Ne güzelmiş canım ya bizim buradakilerin yaptığı iş standart

Evet ciddi paralar tutuyor canım maalesef

Al benden de o kadar aslinda en iyisi sirketle anlasmak. Garantili onlarin begenmezsen ucretsiz telafi temizligi oluyor

Canım Yalova’da yaşıyorum lanet bir şehir öyle büyük ciddi şirket yok

Allah razi olsun insallah bu ay bitti adetime 2 3 gun kaldı bu ayda sanmiyorum oldugunu adetim bitince ovulasyon testi alacagim rabbim herkese nasip etsin gulum. Sen kac yillik evlusin bebegin var mi

Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayını bendeyaptım F Fobia :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…