2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pamuk Panda Ben de haftada 1 gelin diince aylik 1500 tl ye yakin para istiyorlar. Bizde de cam siliyorlar,perdeler yikaniyor, genel temizlik zaten sil supur, banyoyu temizlerler, buzdolabina ve fayanslara girismis (geçen sefer silmemislerdi orasi dahil değil diye),dolap iclerini silmiyorlar,koltuk hali silme zaten yok...aslinda 300 tl istiyorlar da ben 250 verebilirim dedim diye yani... yarim gün 70 80 cok iyiymis ya keşke ben de ole birini bulabilsem

Bizde istiyoruz Allah izin verirse ama 7 ay oldu hala tık yok. Anne adayları hamilelij için cok sık birliktelik mi gerekiyor sık birliktelik olmazsa hamilelik mumkun degil mi

İlgisi yok sık ilişki ile adet döngünüze göre yumurtlama gününüzü bilmeniz lazım. Ama tavsiyem önce bir kadın Doğumcuha gidin muayene test vs her şeyi yaptırın Dr gerekli açıklamayı yapacaktır

Insallah gitmeyi dusunuyorum bi turlu cesaretimi toplayip gidemiyorum cok korkuyorum muayeneden

Evet biz 5 günlükken yaptırmıştık. Karnı tok ve uyku halindeydi saniyelik sürdüğü için uyanmadı en derin uyuduğu saat vardır gündüz o zaman yaptırabilirsin

Gazi beslendikten sonra bagirsaga inmeden agizdan çıkarırsa cok sikinti cekmezmis bagirsaga inince cok kivrandiriyormus
Gazini cikarmadigin icin durmuyordur bebegin o zaman iki sirtina vur belki hemen agizdan cikarir yatirirsin

Seninde olsun anlarsin de sende o sana saydiriyorsa seninde agzin bos kalmasin bence sende fikrini soyle
Sende hayvan beslesen bebegin bagisikligi alisik olur ama sen beslemedigin icin cok tehlikeli Allah korusun

Evet gazi olduğunda emmiyo ve uyumuyo oğlumun gazi hiç bitmiyo zatende o an gaz sancısı varsa uyumuyo uyudu diyelim 5 10 dk en fazla
Gündüz de mi öyle ? Ben özellikle gündüz mahvoluyorum gece birkaç saat uyuyor sukur herhalde gündüz çok uykusuz kaldığı ve yorulduğu için.

Aynen oyle en iyisi hergun okumak kuzum ❤ annem de deli edio beni surekli sutu cok diyip duruyodu kizmama ragmen herkese. İns eskiye donerim

Canim kafana takma nazara gelmişsin bencede oku okuttur kendini o gule gule vs. Laflarindan da süt gitmez ne alaka kocakari hurafeleri iste sen onu takma kafana fazlada ailen bile olsa sütü dillendirme

Al benden de o kadar aslinda en iyisi sirketle anlasmak. Garantili onlarin begenmezsen ucretsiz telafi temizligi oluyor

Aynen oyle en iyisi hergun okumak kuzum ❤ annem de deli edio beni surekli sutu cok diyip duruyodu kizmama ragmen herkese. İns eskiye donerim
Ana dusman misin deseydin tovbe tovbee ya annemin iki kere nazardan sütü kesilmis aaa akiyoor demisler de Allah korusun ya

İkisi de oluyor bazen.
Anlattigin gibi sinirlenip ağlıyor mama yapıyorum içiyor ama bazen de içmiyor.
Geçen gün yine yaptı emmek istemedi ben de acaba süt mü yok dedim sagdim vardı. Ama mama verdim içti. Beni emmek istememiş sanırım .
Ben de anlam veremiyorum.
Biberona alıştığını sanmam çünkü günde bir defa oluyor biberon . Gerçi şimdi arttirdim çünkü dediğim gibi emmeyince aç mı diye veriyorum.

Bizim gündüz uykumuz nadir. Ayrıca aksamlari çok daha fena.

Bizimkini 2. Gün hastaneden çıkmadan yaptılar. Alıp götürdüler İlk günler uykularıda ağır oluyor ya ondan mıdır uyanmamış herhalde geçmiş testi geri getirdiler biz görmedik bile..

Bizde istiyoruz Allah izin verirse ama 7 ay oldu hala tık yok. Anne adayları hamilelij için cok sık birliktelik mi gerekiyor sık birliktelik olmazsa hamilelik mumkun degil mi
Allah tez zamanda mutlu haberi aldırsın ins sizede gün aşırı diyor uzmanlar. Birde yumurtlama takibi yapabilirsin çift çizgiyi görünce ilişki olursa olma ihtimali yukseliyor

Ben yaptirdm canim aynen sacma sapan bi is. Uyut dedi e uyumuyor uyusa dokununca uyanior dedigin gibi. Emzik verdim agzina baaka turlu durmaz uyumaz diye emzigi emmesi de etkiler ama deneyelim dediler. Iki kere fln denediler. Gercekten sacma bi uygulama farkli bi yontem bulmalari lazim bu is icin

Insallah gitmeyi dusunuyorum bi turlu cesaretimi toplayip gidemiyorum cok korkuyorum muayeneden
Benim adetim bittikten itibaren gun asiri birliktelik ile olmustu canim. Bir de bilmiyorum gercekten bi faydasi var mi ama iliski sonrasi 10 dk ayaklarimi tepeye dikiyordum

Allah tez zamanda mutlu haberi aldırsın ins sizede gün aşırı diyor uzmanlar. Birde yumurtlama takibi yapabilirsin çift çizgiyi görünce ilişki olursa olma ihtimali yukseliyor

Allah razi olsun insallah bu ay bitti adetime 2 3 gun kaldı bu ayda sanmiyorum oldugunu adetim bitince ovulasyon testi alacagim rabbim herkese nasip etsin gulum. Sen kac yillik evlusin bebegin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…