Biz hala Memorial’e devam ediyoruz ama bir yandan da başka doktor arayışı içindeyim. Doktordan memnundum ancak sigortamla anlaşmayı bozmuş hastane eskiden kuruş ödemiyordum şubattan bu yana fark ödemek zorunda kalıyoruz. Kafam karışık baya hastane ve doktor konusunda
Canım ben geçen haftayı sağlık ocağı raporuyla geçiştirdim. Bu cts de kendi doğum doktorumdan rica ettim 20 günlük rapor yazdı. Şimdilik 2 nisana kadar raporluyum. Daha sonra heyet raporu alacağım alabilirsem tabi Çok stresli bi süreç
Daha çok erken değil mi cinsiyet tahmini için :)) Arkadaşıma 13.haftada kız demişler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. Ben de 16.haftada öğrenmiştim. Yani şu an bişey demek için çoook erken
Canım ben geçen haftayı sağlık ocağı raporuyla geçiştirdim. Bu cts de kendi doğum doktorumdan rica ettim 20 günlük rapor yazdı. Şimdilik 2 nisana kadar raporluyum. Daha sonra heyet raporu alacağım alabilirsem tabi Çok stresli bi süreç
Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.
Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.
Oy sen de uzakmışsın. İş yerin daha da uzakmış. Biz Bağlıca’dayız canım Keçiören ters kalıyor ama zaten Memorial da çok yakın değil evime 20 dk falan sürüyor
Canım ben bir haftadır iMom kullanıyorum bende halsizlik başdönmesi falan oluyordu baya fayda etti gibi hissediyorum biraz daha enerjiğim geçen haftalara oranla. Bir de demir ilacına devam et mutlaka 6 aya kadar kullan dedi doktorum
Benim evim de cok sicak. Altina tek, ustune atlet, t shirt giydiriyorum gunduzleri. Ayagina corap ve patik yapiyorum ki gaz olmasin. Iki kat alt veya ekstra ust giydirsem yanaklari fln yaniyor zaten huysuzluk yapiyor. Bence tek alt ust olayi iyi :)