- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Cok guzeltam oglumun agzina layik
Rabbim şifa versinKizlar bir ara gozunun birini acmiyor diye yazmistim size.kisik bakiyor diye..
Girmedigim zamanlarda dra gittik epey.gozunde hemanjiom vardi..bende ilk kez duyuyorum basima gelince.goz kapagin icindede varmis.yarin kontrole gidiyoruz.ilac tedavisine baslicak
Belki 1 gun hastanede yaticaz.
Normalde kendi kendine geciyormus ama.goz kapagi sis gozunu cok acamiyor goz tembelligi yapmasin diye ilac tedavisi uygulayacak.
Bütün bebekler kaka yaparken gürültülü yapmazlar mi???Bütün bezleri kakalı ayrıca gürültülü kakasında yapıyor ve çok kötü kokuyor. Sonra mukus başladı o ara üsye den antibiyotik kullanıyorduk. Ben mukusu ondan zannettim atıyor diye düşündüm sonra artarak devam etti. Daha sonra nokta gibi kan gördüm mamayı değiştirdik. Dün de kan miktarı arttı. inşallah sizinki geçici birşeydir..
Benim kızım da gürültülü yapıyor. Kan, mukus vb yokBütün bebekler kaka yaparken gürültülü yapmazlar mi???
Oğlum da gürültülü yapıyor. Ben normal zannediyorum.
Kızlar sizinkiler nasıl yapiyor ki?
İlk kızım da uyku eğitimini ve bütün eğitimleri dibine kadar uyguladım.Canım uyku eğitimi vereceğim diye bence bebeğini aglatma.
Bazi uzmanlar uyku eğitimine inanmıyor zaten.
Minicik bebek onun anneye, sevgiye ihtiyacı var. Kucağını seviyorsa bırak kucaginda uyusun. Bir sıkıntısı olmazsa zaten koydugun yerde de uyur.
Senin bebeğin maşallah uyumlu bir bebek zaten. Eminim uyku konusunda da her şey yolunda gidecek.
Benimki de 4.30 dan sonra uyaniyor sık sık. Ama brn acliktan ziyade oncesinde surekli emzirip yatirdigim icin gaz biriktigini ve de uykusunun o saatlerde hafiflemesi sebebiyle rahatsiz oldugunu dusundum ve dusunuyorum. Bu aksam @Kartanesii8892 nin onerdigi gece az emzirme olayini deneyecegim:)Bizimki de öyle. Hatta sabaha karşı 4 ten sonra daha da sık uyanıyor. Saat başı nerdeyse. Kayınvalidem de bugün doymuyor mu acaba dedi. Hiç öyle düşünmemiştim ama düşününce olabilir gibi geldi. Özellikle sabaha karşı uyanınca süt azalıyor mu acaba dedim. Var mı bizim gibi olan özellikle sabaha karşı sık uyanan ?
Yarım saate eder canım geçmiş olsun .37.9 oldu ateşimizcalpol verdim düşmesini bekliyorum ne kadar sürede etki eder ki
Benim bebegimde akşam 9-3 arası en uzun uykusunu yapıyor .Gece 3 ten sonra sık uyanıyor .Genelde 3 de kalkıp 4 e doğru uyutuyorum ,tekrar kalkıyor 6 gibi uyutuyorum kalktığında 7 civarı kalkıyor bir saat oluyor uykusu o aradaki uykuyu uzatamiyorum ne yapsam da. 7 8 arası kalktığında da kesin kalkış yapmamız gerekiyor uyumuyor daha bir kaç saatBizimki de öyle. Hatta sabaha karşı 4 ten sonra daha da sık uyanıyor. Saat başı nerdeyse. Kayınvalidem de bugün doymuyor mu acaba dedi. Hiç öyle düşünmemiştim ama düşününce olabilir gibi geldi. Özellikle sabaha karşı uyanınca süt azalıyor mu acaba dedim. Var mı bizim gibi olan özellikle sabaha karşı sık uyanan ?
canım süt yogurt dana eti içeren şeyler yenmiyor buna paketli gıdalar dahil yani bisküvi,çikolata vs içerigine bakmadan alma tüketme sıkı bi diyetle cabuk atlatırsınız inşallahSağol canım tam olarak neler yenemiyor başlıca süt yoğurt peynir tereyağ dan başka peynir altı suyu herşeyde var mesela
canım demek ki alerjisi var rahatlamoş yavrucak gecmiş olsun inşsllsh cabuk atlatırsınız ben 1 ay diyet yaptım bizim belirtilerde degişiklik olmadı doktor da diyeti bıraktırdı su sn yapmıyorum ama hala içiöde şüphe var 3 aylık olsun yine test vs yaptırayım diyorumMerhaba kizlar. Çok merak ediyorum sizi, takip etmeyi çok istiyorum ama bu aralar hiç giremiyorum. Umarım bütün bebisler ve anneleri iyidir.
Bizde doktorumuz inek sütü proteini alerjisinden suphelenmisti. Kanda eos değeri yüksek çıktı. Kilo alımı iyi giderken son 9 günde sadece 100 Gr alabilmişti. Bundan dolayı diyete başladım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum yaklaşık bir haftadır. Haftaya kontrole çağırdı doktor. Kilo alimina gelişimine tekrar bakalım düzelme var mı dedi. Bizim şikayetlerimiz ishal, mukuslu ve arada kanlı kaka, aşırı ağlama ve gaz, yüzünde sivilce tarzi döküntüler ve en son kontrolde kilo alımında azalma oldu. Diyete başlayalı 5 gün oldu. Son birkaç gündür sanki daha huzurlu ve fazla ağlaması yok. Eskiye nazaran çok daha fazla gaz çıkarıyor. Yüzündeki sivilceler kayboluyor yavaş yavaş. İshali geçti fakat mukuslu kakası hâlâ devam ediyor. Diyetten beri görmüyordum ama bu gün kan da gördüm.
İnek sütü alerjisi kesinleşmiş ve mukuslu kaka şikayeti olan arkadaşlar, diyetten ne kadar süre sonra normale döndü.
@Archpa I ISIK27
@defne1453 sen naptın canım? Son durumlar ne ?
Canım bizim de şikayetler seninkiyle benzerdiMerhaba kizlar. Çok merak ediyorum sizi, takip etmeyi çok istiyorum ama bu aralar hiç giremiyorum. Umarım bütün bebisler ve anneleri iyidir.
Bizde doktorumuz inek sütü proteini alerjisinden suphelenmisti. Kanda eos değeri yüksek çıktı. Kilo alımı iyi giderken son 9 günde sadece 100 Gr alabilmişti. Bundan dolayı diyete başladım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum yaklaşık bir haftadır. Haftaya kontrole çağırdı doktor. Kilo alimina gelişimine tekrar bakalım düzelme var mı dedi. Bizim şikayetlerimiz ishal, mukuslu ve arada kanlı kaka, aşırı ağlama ve gaz, yüzünde sivilce tarzi döküntüler ve en son kontrolde kilo alımında azalma oldu. Diyete başlayalı 5 gün oldu. Son birkaç gündür sanki daha huzurlu ve fazla ağlaması yok. Eskiye nazaran çok daha fazla gaz çıkarıyor. Yüzündeki sivilceler kayboluyor yavaş yavaş. İshali geçti fakat mukuslu kakası hâlâ devam ediyor. Diyetten beri görmüyordum ama bu gün kan da gördüm.
İnek sütü alerjisi kesinleşmiş ve mukuslu kaka şikayeti olan arkadaşlar, diyetten ne kadar süre sonra normale döndü.
@Archpa I ISIK27
@defne1453 sen naptın canım? Son durumlar ne ?
Geçmiş olsun canımKizlar bir ara gozunun birini acmiyor diye yazmistim size.kisik bakiyor diye..
Girmedigim zamanlarda dra gittik epey.gozunde hemanjiom vardi..bende ilk kez duyuyorum basima gelince.goz kapagin icindede varmis.yarin kontrole gidiyoruz.ilac tedavisine baslicak
Normalde kendi kendine geciyormus ama.goz kapagi sis gozunu cok acamiyor goz tembelligi yapmasin diye ilac tedavisi uygulayacak.
Gecmis olsun kuzum❤❤ cok sukur iyiyiz.❤❤Valla bende ozledim..hastaliklarla ugrasiyoruz.gelen giden derken giremedim..iyisiniz insallah :))
Gecmis olsun kuzum hemen iyilessin❤Kizlar bir ara gozunun birini acmiyor diye yazmistim size.kisik bakiyor diye..
Ah be kuzum misafirin de bitmiyor seninde rahat birakmiyorlar zaten. Malesef dusuncesiz kimisi benimkide oyle cok iyi anliyorum seni daha da stresle sikintiyla kaliosun oyleceEsim iki gundur eve gec geliyor. Bi Gün toplanti, bi gun annemi gezdircem ve benim oglanin zorlu donemi olduğunu biliyor. O kdr moralim bozuk ki durumu soyleyince de dediği tek sey ozur dilerim. Yarın misafir var ev temizlemem lazım. Daha yemek yemedim. Kavga etmektn yoruldum dusuncesizliginden
Benimki zaten pek uyumadigi icin ben idmanliyim :)) valla gunun yuzde sekseni yanindayim yiksa agliyor gidince susuyor guluyor aguluyor :) dusunemiyorum 4.ay atagini ama bana cok fark etmiycek galiba :))buaradabsebse 3 ay dolunca fena degısıyorlar daha çok ilgi konusma istıyor bızım kızz. 1,2 gunde bukadar fark eder yani:) az uyumak ıstıyor artık benım kızz ama suanlık savaşı ben kazanıyorum:)
Naptınız hala ateş var mı sizde bizimkinde ateş yok ama uyumuyor birazcık uyusa irkilerek uyanıyor ağrısı var heralde37.9 oldu ateşimizcalpol verdim düşmesini bekliyorum ne kadar sürede etki eder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?