2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kesinlikle katiliyorum. Bayildim bakis acina Ayrica ben cay olayinin da kaldirilmasini talep ediyorum. Ya da cay icilecekse ille kupayla icilsin. Ince belliyle icip 5-6 bardak iciyorlar ben surekli kalk otur kall otur. Cay da nescafe gibi olsun ya. Hic ben bi bardak daha nescafr alabilir miyim diyen duymadim mesela :)

Bizimde öyle canım eskiden igrenmezdim kakasindan şimdi kokusunu almak istemiyorum. Sürekli inceliyorum mecbur içli dişli olduk iyice . pazartesi bende kan gördüm yine. Ama su gibi ve fazla gelmesinde biogia iyi geldi bize, rengi bugün sariydi yarın nasıl olacak merak ediyorum. Bir şişe maflor bitirdik hiç etkisi olmadı. Belki doktorunuz da size tavsiye eder
Diyet olarak banada sana söylendiği gibi denildi ama çoğu Dr bunun dışında yumurta , dana etini de yasakliyormus. Onlarda da alerji ihtimali çok yuksekmis çünkü. Ben iki hafta boşuna diyet yaptım diye düşünüyorum artık keşke dana eti vs yemeseydim , alerji ve çocuk Dr ye dedi diye yedim ama daha emin olurdum durumdan , iyi alerji drlarinin hepsi bunları çıkarıp bir aydeneme yapıyorlar
İnşallah haftaya güzel sonuçlar alirsnz sizde

Son düzenleme:
Ayy kızlarr hanımefendi uyudu 12ye dek. 12de kalkmış bana gülücükler saçıyor yer miyim ben uyuttum yine ama her an tetıkte gb. tabi beklenen kalkıs yakındır 9saat uuyudu çünkü. gecesi gunduzu karıstı yavrumun dünkü yorgunluktan sonra. ama öyle özlemişim ki ilkkez ben uyanıkken bukadar ayrı kaldık o uyudu. nasıl mıncıkladım ellerini ayaklarını. ❤

20ml verdim az önce. Bir o kadar daha verebilirim ilerleyen saatlerde o kadar zaten.
Ne yapmıştı anneniz?
Valla dogru degildir tabiki ama o anlik oyle oldu,beyaz kalip sabunu kucucuk fitil gibi kesti ıslatıp atti popodan,kakayla birlikte sabunda gelmişti
Sen boyle deyince ne aklima geldi
Gecen temizlik yapiyorum 6 yasinda oglum dedi ki anne misafir mi gelecek :)))
Çüş dedim bi misafir gelince mi yapiyorum ona bile oyle islemis

Ahh cadiya bak sen bizimkiyle hala cebellesiyorum suan bende memeyi düşürüyor düştüğü anda ariyor uyanıyor
Vermeden uyumuyor dengesiz bir duzendeyiz sonumuz hayrolsun bakalim :)

Bir laf vardır cocugun hasta olduguna mi yanayım,huyu değiştiğine mi diye duzelir yine uykusu:) ahanda benimki gaz cikariyom diye cirtlatti simdi sardik başa

evet canım abide süt alerjisi var diye risk uüksek bizde bir de büyük oğlumda hiçbir belirti yoktu ek gıdaya kadar ama alerkikmiş,o yüzden belli olmuyor küçük çook kusuyor asırı gazlı dışkıda yeşil oluyor bazen bizde bunlardı şüphelendiren ama diyetle durum degişmedi,inşallag ypktır canım varsa da tez zamamda geçer kuzuların alerjisi akılları erdikçe zorlaşıyor

Bir laf vardır cocugun hasta olduguna mi yanayım,huyu değiştiğine mi diye duzelir yine uykusu:) ahanda benimki gaz cikariyom diye cirtlatti simdi sardik başa
aynen aynen kuzum olsunn elbet düzelir o ıyı olsun da uyuyot halen dalmış epey 2saat daha uyusa bana kar. uyumazsa eşim nöbetleşiriz demıstı ama onun da belı tutuldu. sabahtan inceden agrısı vardı. masaj sıcak kompres derken ıns gecer ıkı bebekle uğrascam.yoksa uyandı mı noldu ben oyle yaptıgında sert seklde gaz cıkartırıyorum bacaklarını kaldırıp. sen epey tecrubelısın tabı bızden. alttan mı gazı

Hepimiz bi filipinli bakiciya girsek toplasip ark var coook rahat anlatamam yasanir tekne tatillerinden villa tatillerine sabahlara dek gece hayatkarina aynen devam bebisle

Maşallah arkadaşlarına Filipinli mantıklıda ücretleri mantıklı değil

Canım aşı sonrası nasıl oldu bebeğin ateş yok bizde şimdilik kaç saate kadar olabiliyor acaba. Doğru düzgün uyuyamadı yavrum ağrısı vardı galiba inledi resmen. Kolunuda çok oynatamıyor

Canım bize hemşire ateşin 3 gün içerisinde olabileceğini söyledi ama bizde ateş olmadı

Ahh canım ahh merak etme yalnız değilsin bir çoğumuzun eşi aynı durumda.

Bütün bebekler kaka yaparken gürültülü yapmazlar mi???
Oğlum da gürültülü yapıyor. Ben normal zannediyorum.
Kızlar sizinkiler nasıl yapiyor ki?

Evet bizde gürültülüyüz bennormal diye düşündüm hep gürültülüydü çünkü canım

Çok yerinde bir tespit olmuş canım valla doğru diyorsun

Alttan çıkardı arada kakayida yapti
Valla canlari sagolsun da bu bebek acemi birinin elinde olsa eli ayağına dolaşır
Ben bile bas edemiyorum cok cins,inat abisi kılıklı:))) iki keçiden ne bekleyecen

Canim önceden yorgunlugu varsa oluyo arada halamin vefat ettjgi gece sabaha kdr hoc kaliteli uyumadi hep utandi cenaze evinde ordan oraya gitti , oglen 2 gibi bi uyudu sonra emmeye sadece arada da iki kez yarim saat alt al değiştir kalkti sadece dedim yandim ben diye ama uyudu sabah cok erken kalkti sadece

kizlar benim gibi kim daha uyanık bu saat oldu bu oğlan hala gözleri fıldır fıldır dönüyor.ne gecesi var nede gündüzü çok yoruluyorum kızımla hiç ilgilenmiyorum.gerçekten erkek çocukları çok fena.kizim okadar sakin bi bebektiki yatiş kalkış saatleri belliydi.Allah yokluklarini göstermesin inşa,ama çocuk büyütmek gerçekten çok zor.yarin 2aylik asimiz var inşa sıkıntısız atlatiriz

Bende hala ugrasiyorum
Kiza erkeğe bakmiyor canim ya bebegin karakteriyle ilgili
Allah kolaylik versin bize

Bende hala ugrasiyorum
Kiza erkeğe bakmiyor canim ya bebegin karakteriyle ilgili
Allah kolaylik versin bize
Canım valla okadar kolik bi bebek ki doğru dürüst yemek temizlik vs hiç bişey yapamıyorum.tipim kaymışcanları sagolsunda artık öyle böyle biyuyecekler.Ama yorgunlugum had saffada:)
Ya yıllardır esim saat 2 lerde uyur bebek d ogdugundan beri saat 23.00 olmadan adam başka odaya uyumaya gider.az önce zorla kaldırdım çocuğa bakması için kendime kahve yaptım yoksa uyukluyirum.dün gece bebeği sallarken ayağımda dusurmusum farkında bile değildim
yavrum yüz üstü dusmus

Evet senin bebeginin durumundan haberdarim Allahim güç kuvvet versin cok zor ama geciyor be arkadaşım bu günlerde düşe kalka bakalim

Ben varim canim benimikide oglan fildir fildir agulaniyo esniyo uykusu var yok uyumuyo

Hahahah kıyamam gözlem yapmış ama o kadar sık misafir geliyor ki bi misafir öncesi temizlik bi misafir sonrası temizlik her şey başkaları için sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…