2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki zaten pek uyumadigi icin ben idmanliyim :)) valla gunun yuzde sekseni yanindayim yiksa agliyor gidince susuyor guluyor aguluyor :) dusunemiyorum 4.ay atagini ama bana cok fark etmiycek galiba :))

Bizim de durum aynı, yanındayken sohbet muhabbet akşma kadar iyiyiz ama yanından 5 dk ayrılsam kıyameti koparıyor :)

Erkekler bi garip gerçekten.. çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki de yapacak bişey yok çektiğimizle kalıyoruz..

Bizim de durum aynı, yanındayken sohbet muhabbet akşma kadar iyiyiz ama yanından 5 dk ayrılsam kıyameti koparıyor :)
Benim asi gunu degilde sonrasinda aglamalar baslamisti 5 6gun boyu asidan mi bilmiyordum tabi neyse keyfini cikaralim bizde ❤❤ hem dinlenmis oluyo insan

Bütün bebekler kaka yaparken gürültülü yapmazlar mi???
Oğlum da gürültülü yapıyor. Ben normal zannediyorum.
Kızlar sizinkiler nasıl yapiyor ki?
Bizimki de hep gürültülü :) Arada bir mukuslu yapıyor bazen köpüklü bazen yeşil.. sık sık olmadığı için çok kafama takmadım ben gelişimi iyi olduğu ekstra bir huysuzluğu ya da anormal bi durum olmadığı sürece çok takılmıyorum kaka olayına

Benim asi gunu degilde sonrasinda aglamalar baslamisti 5 6gun boyu asidan mi bilmiyordum tabi neyse keyfini cikaralim bizde ❤❤ hem dinlenmis oluyo insan
Evet haklısın sesime tepki verdiğinde o kadar hoşuma gidiyor ki saatlerce ağlamalarını filan her şeyi siliyor bir anda bugün aşı oldu diye gün boyunca huysuzdu inşallah 5-6 gün sürmez bu durum

Ah be kuzum misafirin de bitmiyor seninde rahat birakmiyorlar zaten. Malesef dusuncesiz kimisi benimkide oyle cok iyi anliyorum seni daha da stresle sikintiyla kaliosun oylece
Bitmiyor misafirler benim bitmiyor. Adamin dusuncesizligi de bitmiyor

Benimki de ayni ille gun icinde mukuslu yesil kopuklu oluyor. Hep de gurultulu. Dedigin gibi ekstra rahatsiz edici bir durumu yok diye takmiyorum:)

canım süt yogurt dana eti içeren şeyler yenmiyor buna paketli gıdalar dahil yani bisküvi,çikolata vs içerigine bakmadan alma tüketme sıkı bi diyetle cabuk atlatırsınız inşallah
Sağolasın canım inşallah.

Bitmiyor misafirler benim bitmiyor. Adamin dusuncesizligi de bitmiyor
Benim de çok misafirim oldu bu aralar.. çocuğu taşıyacak gücüm yok belimin ağrısından ölmüşüm hala gelecez diyorlar. Sorgulamaya başladım artık misafir gelince neden temizlik yapılıyor ki sonuçta biz o evde yaşıyoruz ‘kirli’ haliyle herkes de misafir gelmeden önce temizlik yapıyorsa hepimizin evi yaklaşık aynı kirlilikte demektir kimse kimseyi kandırmasın o yüzden misafirden önce ekstra temizlik yapılmasın bence

Naptınız hala ateş var mı sizde bizimkinde ateş yok ama uyumuyor birazcık uyusa irkilerek uyanıyor ağrısı var heralde
En son 37.1di yavaş yavaş düşüyor uyku bizdede aynı uyutmaya çalışıyorum şimdi en fazla 40dakka uyudu uyandı şimdiye kadar gece uykusuna geçerdi dalamıyor yoruldu çok..

Değilmi yaa Ay ilahi valla hiç güleceğim yoktu..

En son 37.1di yavaş yavaş düşüyor uyku bizdede aynı uyutmaya çalışıyorum şimdi en fazla 40dakka uyudu uyandı şimdiye kadar gece uykusuna geçerdi dalamıyor yoruldu çok..
Evet bizim de en geç 10 gibi uyurdu şimdi ara ara ağlıyor zavallım.. ne zaman etkisi geçiyor şu aşıların

Ama mukuslu kanlı kakası devam ediyor canım.
Sanırım sizde abide alerji olduğundan şüphe oldu fazla sikayetiniz yoktu gaz dışında değil mi? Gaz da normal olabilir ya inşallah yoktur alerjisi zamanla gazını da atar inşallah.
Ben sadece süt ürünlerini tüketmiyorum. Süt, yoğurt, peynir, tereyağ vb.ve paletli gıdalar. Doktor şuan için bunları söyledi. Yumurta ya da başka birşey demedi. Alerji doktoruna yönlendirmedi. Çocuk doktoru bunu söyleyen. Haftaya gittigimizde gelişimine bakıp eğer diyetin faydasının olmadığını görürsek alerji bölümüne yönlendirecek.
Damla kullanmıyoruz şuan için ama bizim de kaka sayımız fazla canım. Mukus ve kan da devam ediyor.Bir de kokuyor. Koku neden olur ki?

tabı tabı canım o cok aglatan yöntemden degıl detaylı yazmadım bunda agladıgı an alıp sakinlestırıyorsun konsmadan bbegı uyuyana dek bole yanında kalıyorsun anlık aglamalar öyle alman yöntemlerınden degıl yoksa okdra ben de kıyamam onu yapmazsam hep uyku ıle bıseyı bagdastrcak genelde emmeden uyumuyo herzman da beslenme sastıne gore ayarlanmıyo emmesı busfer eksrra emmıs oluyor mıdesı cokdoluyken uyanmak ıstıyo traccy hoggun yöntemı var kuzum onu denıcem işte dıgerlerne ben de karsıyım uzunnsurelı aglatan yontemler okudum o ıskence gb yataktan da uzaklastırır bebegı

2.ay aşılarından sonra bebeğimin sol bacağında aşı yerinde minik bir beze geliyor elime.. hemşire beze oluşabilir masajla açın dedi ama aşı olalı 1 hafta oldu ve geçmiyor.. endişelenmeli miyim

Evet bizim de en geç 10 gibi uyurdu şimdi ara ara ağlıyor zavallım.. ne zaman etkisi geçiyor şu aşıların
Bilmiyorum ama inşallah sabaha kadar bişey kalmaz uyuyor bırakıyorum uyanıyor. Belim ağrıyor zaten eğilemiyorum ikimizde bitik haldeyiz

Bilmiyorum ama inşallah sabaha kadar bişey kalmaz uyuyor bırakıyorum uyanıyor. Belim ağrıyor zaten eğilemiyorum ikimizde bitik haldeyiz
Geçmiş olsun canım, inşAllah uyur en kısa zamanda ikiniz de dinlenirsiniz

2.ay aşılarından sonra bebeğimin sol bacağında aşı yerinde minik bir beze geliyor elime.. hemşire beze oluşabilir masajla açın dedi ama aşı olalı 1 hafta oldu ve geçmiyor.. endişelenmeli miyim
Kuzum bebeklerde nasil bilmiyorum ama bana yapildiginda igne aylarca gecmedigini bilirim top olup kaliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…