2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Umarım o kadar uzun sürmez cnm ateşi çıktı ilaçla düştü. Tekrarlamaz inşallah

evet ya epey yorulmusbiz de azönce uyandık canım dun 3ten berı uyuyor gece 12ye dek 3kez kalktı ama sonra yıne uyuttum busfer 3te 5te 7de kalktı hiç alışkın degılım cok etkıledı benı herseferınde uyudu tekrar ama acayıp gazı olmus bırınde emzırmedım dıgerlerinde meme cokıstedı mecbr verdm agladı baya o da beni özlemiş beklediğim kadar zoerlamadı bugün güzel bir yormak lazm

Günaydın kızlar,
Bugün 3 aylık kontrol ve menenjit aşımız var.
Grubun ilk menenjitinii biz olacağız sanırım.
Bizim dr ateş çıkmadan calpol verdirtmez.
Ama bu aşı %99.9 ateş yapıyormuş.
Gelmeden calpol ver dedi.
Umarım çok zorlamaz

Şimdiden geçmiş olsun.. ateş yapsa bile korkma, benim kardeşim menenjit geçirmişti zamanında.. ne kadar korkunç olduğunu biliyorum o yüzden çok şükür aşısı var artık ateş de yapsa ağrı da yapsa aşı olsun kurtulsun bebeklerimiz

Teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun evet çok korkunç menenjit

Herkese günaydın dün aşı günümüzdü sabh 10da vurdular gece ateşi çıkmadı bundan sonra çıkar mı huysuzluğı devam eder mi acaba
Bizim ateş gece tekrarlamadı şimdi de keyfi yerine gelmiş 7buçukta uyanmıştı tekrar uyuyacak gibi umarım huzursuzluklarıda tekrarlamaz birazda korkmuş ağrısıda olunca hiç rahat uyumadı irkildi durdu gece boyunca

İnşallah kolay atlatırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

bizde 3 aylik kontrolü ne gittik dün rota aşısını da yaptırdım menejiti sordum 9. ayda dediler bana

İnşallah canım.
Ya bana da o saçma geliyor. Bir doktorun videosuna denk geldim. Sadece inek sütüne alerjisi olup olmadığı gözlemlenmeli önce diyor. Genelde yumurtaya ve dana etine de alerji olabiliyor deniyor ama belki de yok. Zaten süt tüketmeyerek vücudun ihtiyacını kısıtlarken bir de yoktan yere alerji olmayan bir gıdayı aylarca tüketmemekte var yani. O yüzden sadece süt ve süt ürünlerinden başlamasını doğru buldum ben. Aynen canım tek üzüldüğüm o inan. Kendim için hiç endişelenmiyorum ama büyüyüp aklı erince istediğini yiyemeyince çok zor olur. Yine de çok şükür halimize. Elhamdülillah geçici olduğunu biliyoruz.

İnşallah canım.
Ya bana da o saçma geliyor. Bir doktorun videosuna denk geldim. Sadece inek sütüne alerjisi olup olmadığı gözlemlenmeli önce diyor. Genelde yumurtaya ve dana etine de alerji olabiliyor deniyor ama belki de yok. Zaten süt tüketmeyerek vücudun ihtiyacını kısıtlarken bir de yoktan yere alerji olmayan bir gıdayı aylarca tüketmemekte var yani. O yüzden sadece süt ve süt ürünlerinden başlamasını doğru buldum ben. Aynen canım tek üzüldüğüm o inan. Kendim için hiç endişelenmiyorum ama büyüyüp aklı erince istediğini yiyemeyince çok zor olur. Yine de çok şükür halimize. Elhamdülillah geçici olduğunu biliyoruz.

Çok geçmiş olsun canım ilaç ile geçer gider inşallah

Aslında girip bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmadı canım, günün sadece 4 saatinde uyuyan geri kalan 20 saatin 10 saatinde de hep ağlayan ve gezmek isteyen, beni emmeyen ama biberon verince cuk cuk emen, 5 dk bile yanından ayrılamadığım wc ye bile beraber gittiğimiz bi bebişe annelik yapmaya çalışıyorum :) ama çok şükür ki uyutmaya çalıştığım bir bebeğim var allah sağlık versin ileri de okutacağım bunları kızıma :)

Güneş’im her şeye rağmen sen iyi ki varsın kızım, bir gülüşünle tüm yorgunluklarımı alıp götürüyorsun ya seni çok seviyorum bal yanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…