2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bende senin gibi kitap ile çocuk büyüttüm ilk oğlumu
şimdi benimde öyle hevesim yok olağan süreçte ne gösterirse zaman onu yaşiyoruz benimle ne kadar uyuyabilir ki kuzu
Abimiz şimdi ben istesem yatağına koymaz beni o yüzden bu günlerin tadını çıkariyorum

canım menenjit neden bukadar erken. oluyor mu bu ayas da bana dr 7 ve 13. ay da dedı

yok kasmıyorum sadece uyguluyorum Alyacık da uyuyor bana. uymayan bebek olsa yorardı tabıkı başedemezdım. biz de sizin gb olcaz ozaman desene canım kızım da basladı yavastan gecelerı kendı dalmaya. ben ona uyumayı öğretmek ıstıyorum dediğin gb büyüdükce kendı uyuyabılsın ıstıyorum. Başarabılırsem ne mutlu bana ve kızıma

Sanırım anladım seni canım

Canım 3 doz olanı 3. Ay başlıyor 2 doz olanı daha sonra bize de 3. Ay dedi dr.muz
he anladım canm bana dr um dün bana sorarsan 4te 4luk koruyucu olanı tavsıye etmem dedı 4te 3lük olanı dedı baya detaylı dedı bunu mu kastettı bılmıyorum anlattı baya tarıhcesıne kadar. bız de 7 ve 13 de yaptırcaz nasıpse gorelım o gunlerı de

Benimkinin gözler kıpkırmızı emiyor arada ağlıyor ama uyumuyor yine

burda laf sokmalar cok komık gelıyor bana uyutmaya çalıştıgım derken sankı bn calısmıyorsun dedım lutfen boyle seyler yapmasın arkadas sitede hoş olmuyor gercekten cok üzücü...
Ya burada kimse sana laf sokmadı sen neden kendini bu kadar önemsiyorsun, şuan gece 2.30 dan beri uyumayan bebeğim kucağımda ve uyutmaya çalışıyorum ne var bu cümlede acaba üzerine alınman gereken ?? Ki o cümle aynı zaman da çok şükür ki bebeğim var ya evlat hasreti çekseydim anlamında tabi anlayana..

Çok şükür ki uyutmaya çalışıyorum yazmışsın kendi cumlelerınke kendını ele veren sensn Geçen biz uyutmuyor muşuz gibi konusuyoruz demiştin sacma sapan sucladın. bunu anlamayacak yaşta değilim canım benim arkdsmz bıle anlamıs yorumda acık net kavgavarisin hep.derdın ne anlam veremiyorum insan gibi Sana geçende Seni Severdim yazdım anlamayan sen oldun tum yorunlar ortada okuyan ztn anlıcsktır

Hatta kalkıp çaylarını kahvelerini kendileri yapıp koysunlar

Şimdiden geçmiş olsun canım

burda laf sokmalar cok komık gelıyor bana uyutmaya çalıştıgım derken sankı bn calısmıyorsun dedım lutfen boyle seyler yapmasın arkadas sitede hoş olmuyor gercekten cok üzücü...

Amannn sakın beni karıştırmayın yanlış anlaşılmanıza ben kırıldığını düşündüğüm için öyle dedim. Laf sokma vs gibi bişey benim tarafımdan olmaz tarzım değil yaşımda o tarz şeyler için genç değil

Mesajını şimdi gördüm kaçırmışım bence de öyle olmalı haklısın çeyizimde hiç küçük çay bardağı almadım zaten hep büyüklerinden aldım zırt pırt doldurmamak için ama kupa daha mantıklıymışben nescafeyi duymadım da tekrar kahve isteyeni duydum, bu kesmedi ya bi tane daha alabilir miyim diyenler var o yüzden kahve fincanlarımı da büyüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…