2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Benim annem de çıldırıyordu yastıkları havluları görünce. Sonra bıkıp en koyu havluları nevresimleri aldı bana boyayamayınca gercekten kötü oluyor kızıl yaa, en son mevlütten önce boyadım 2.5 ay oldu cok iğrenc şu an beyazlar mı dersin soğan kabuğu gibi bi renk mi ne ararsan var. O yüzden mart ayından bi foto koydum

Annemde bana boyası çıkmayan havluları atardı önüme tek bunlara sileceksin o kırmızı kafanı derdi şimdi renginden en çok annem memnun kadına dönmüşsün diyor

Günaydın kızlar. Fotoğraf paylaşanlar olmuş grubumuzun tüm anneleri birbirinden güzel maşallah ❤
Benim bebiş bu aralar profildeki tavsancigiyla uyuyor. Genelde akşam uykusunda uyuyacakken eline veriyorum kendi kendine mırıldanıyor parmak emiyor tavşanı evirip çeviriyor sonra dalıyor. Artık uyku arkadaşı zamanı geldi demek ki sosyallesiyor kuzular

Annemde bana boyası çıkmayan havluları atardı önüme tek bunlara sileceksin o kırmızı kafanı derdi şimdi renginden en çok annem memnun kadına dönmüşsün diyor

Benimki artık ne renge boyarsan boya yastık senin nevresim senin yıkayacak olan sensin diyo

Yaa ne güzelsin kız maşallah ❤ ben de korkuyordum kızlar koyunca bi cesaret geldi
Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum

Ya maşallah valla kuzuna tam hayalim nasıl alistirdin kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…