2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Her şey hallolur sıkma canını. Kilo konusunda da üzülme canım, benimki de 400 gram almış. Bi saglık sorunu yoksa bu civarlarda normalmis

S Sevimlipanduf A anneveoglusu Nilufer_3457 I ISIK27 ne güzelsiniz canım anneler ❤ başka foto koyan var mıydı hatırlayamadım

Dün Cihan'ın ateşinden ve uykusuzluğundan öyle yorulmuşum ki akşam 10da uyuyakalmışım tv karşısında. Uyanınca gördüm yarım yamalak hatırlıyorum okuduklarımı da

teşekkürler canım :) gecmiş olsun niye ateslendi ki ası gününüz müydü ?daha iyidir inşallah

Teşekkürler canım. Evet aşı günümüzdü ateş yaptı bu seferki. Calpolü eksik veriyormuşum, akşam verdim sonra yıkadık düştü ateşi çok şükür. Şimdi iyi

Sende cikmissin piyasaya bak boyle ne guzel oldu yaa kizil en sevdigim renktir unv bi ara upuzunnn bi sure kullanmistimm sanada cok yakismis sonra radikal bi karar alip kizildan sarisina dönmüştüm 5 saatte

Bende 24 yasindayimm 2 cocuguuum var erkenden dogurdum kurtuldum
tuh ben gec kalmisim ben 23 um tek cocuktayim olmadi ama
tesekkürler canım kendine haksızlık etme gayet güzel fit bir annesin maşallah gencecik çıtı pıtı
Simdi citi piti gencecik olmak kolayy onemli olan ilersi tessekkur ederimm amaa

Sende cikmissin piyasaya bak boyle ne guzel oldu yaa kizil en sevdigim renktir unv bi ara upuzunnn bi sure kullanmistimm sanada cok yakismis sonra radikal bi karar alip kizildan sarisina dönmüştüm 5 saatte

Teşekkür ederim canım ❤ kızıl benim de sevdam hiç vazgeçemiyorum. Bi ara siyah ve sarı yapmışlığım oldu sonra depresyona girip geri kızıl yapmıştım

Çok üzüldüm canım rabbim şifa versin inşallah hayırlı haberlerini alırız küçük melegin

Teşekkür ederim canım ❤ kızıl benim de sevdam hiç vazgeçemiyorum. Bi ara siyah ve sarı yapmışlığım oldu sonra depresyona girip geri kızıl yapmıştım
Bende kızıldım ay çok severim o tonları annemle çok kavga ederdik sürekli akıyor boyam yastık havlu batıyor diye evlendiğimde de kızıldım sonra hamile kalınca bi daha boyayamadım ıyy çok öirkin bi renge dönüşmüştü tabi bi sene içinde, sonra bende radikal bir kararla sarı alt tonlu ombre ye geçtim bayılırım saçlarımla uğraşmaya kapalıyım falan bi de

Bende göremedim seni çiş yaptıkça ağlıyor ya şükür daha zorunu bekliyordum şimdi bu bandaj çıkınca nasıl olacak onu bilmiyorum
Bir ara koyarım sen burda iken senide görmek isterim bende

Bizde bandas yoktu bir aparat vardı merak etme zoru geçti bundan sonrası kolay

Seni merak ettim canım meleğine geçmiş olsun
İse baslamissin yarım gün olması iyi olmuş kilo benimkide az alıyor Allah sağlık versin artık diyorum

Profile koyuyorum gecici bak canim
Yaaaaa ben seni gördümmmm Zeynep kamilde görmüştüm ay sensin o gun de çok bakıp durmuştum sana anlayamamıştım sorsam kk diye bile düşünmüştüm ayrıntılı ultrason gününde karışılaştık seninle sen içeriden çıkıyordun aramızda bir kişi vardı bende sıramı bekliyordum ama sen de hemen gidemedin bi kere daha mı bakacakları bişey demişlerdi beklemiştik birlikte ama ismini görseydim tabelada Nilüfer diye koşar sarılırdımmmm

anneannenin kopyası maşallah cidden dediğşn kadar var sizle alakası yok tıpkı anneanne
hahha okadar hakkımızı yeme kızz fotolarda cok degıskler ama göz yapısı buyuklugu kaşlar ben dudaklar da baba burun ve goz rengo annem bıde benım gb yanaklarda gamzelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…