Yaaaaa ben seni gördümmmm Zeynep kamilde görmüştüm ay sensin o gun de çok bakıp durmuştum sana anlayamamıştım sorsam kk diye bile düşünmüştüm ayrıntılı ultrason gününde karışılaştık seninle sen içeriden çıkıyordun aramızda bir kişi vardı bende sıramı bekliyordum ama sen de hemen gidemedin bi kere daha mı bakacakları bişey demişlerdi beklemiştik birlikte ama ismini görseydim tabelada Nilüfer diye koşar sarılırdımmmm
Geçmiş olsun canım. Tahin helvası bol bol komposto ye iyi geliyor sütü artırıyor. Birde yeşillik. İshal olunca vücut suyu ona gidiyor duzeldiysen sütün gelecektir bozma moralini.
Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum
Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum
Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusun ben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya
Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusun ben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya
Bende kızıldım ay çok severim o tonları annemle çok kavga ederdik sürekli akıyor boyam yastık havlu batıyor diye evlendiğimde de kızıldım sonra hamile kalınca bi daha boyayamadım ıyy çok öirkin bi renge dönüşmüştü tabi bi sene içinde, sonra bende radikal bir kararla sarı alt tonlu ombre ye geçtim bayılırım saçlarımla uğraşmaya kapalıyım falan bi de
Bende cok severim ugrasmayi severdim daha dogrusu esime bi hatkra defteri yapmistim 4 foto da rengi farkli sacimin kizil siyah sari kumral sonra bidaha boyamama karari aldim uzun bi sire boyamadim 2 sene kdr bpyadan kirtulsum lohisanin vermis oldugu depresyonla gecenlerde sacimi boyadim yine
hahha okadar hakkımızı yeme kızz fotolarda cok degıskler ama göz yapısı buyuklugu kaşlar ben dudaklar da baba burun ve goz rengo annem bıde benım gb yanaklarda gamzelı
Canim ben bir gun arayla hem dr hem s. Ocagina gitmistim onda bile fark vardi 100 kusur gr farklidir belki sendeki tartyla o
Takma senin kiz 5 ayina dogru gidiyor
Benimkide Ocak 20 doğumlu. Görünen birşey yok kaşıyor. Resmini mahallemden küçüklük arkadaşıma benzettim. Çok tanıdık geldi siman. Duru bir güzelliğin var