2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hoşgeldin kuzum❤ bu ay çogu kişi 300g almış kilo olarak normal artık kafana takma. Hayırlı olsun ise başlamışsin ❤ Kuzuya geçmiş olsun

Benimkide cok sinirli. Bu yasta bile diyemeyecegim bu kadar sinirli olur mu bir bebek diyor goren. Istemedigi bir seyde ayaklarini vurup elleri titriyor. Bakalim sizinki ne tepki verecek bir dinletiversenize ? :))
Yarin bi deneyeyim bakalim napacak bizimki herkese guluyor tanidik tanimadik tv insanlara bile guluyo hohoho konusuyor ne anlatiyorsa

Teşekkür ederim utandırıyorsunuz beni güneş hanımı sorma o ne zaman halinden memnun ki yapmadığım şebeklik kalmıyor sen gene duşa girmişsin valla o da bişey ben 3 gündür yıkanmıyorum gene hakkımı uyumaktan yana kullandım

Kuzucuğumu doyurdum bi de davulcu geçince uyuyamadım
Afiyet olsun prensese iyi sesini duymusun ben hayatta duymuyorum
Annemlerdeyiz yatmadim
Daha bu saat oldu ablamlarvar cocuga annem bakiyor sicakta pisirmis cocugu odaya giremedim hamam valla serin kalir uyumus kalmis ev yanacak haberi yok

Afiyet olsun prensese iyi sesini duymusun ben hayatta duymuyorum
Annemlerdeyiz yatmadim
Daha bu saat oldu ablamlarvar cocuga annem bakiyor sicakta pisirmis cocugu odaya giremedim hamam valla serin kalir uyumus kalmis ev yanacak haberi yok
Direk penceremizin altından geçiyor duymamak imkansız hatta güneş bile sıçrıyor davulcunun sesine benim çok hoşuma gide davul balkona çıkıp bakardık çocukken Hazır annen ablan bakıyorken bebişine sen uyu dinlen kız gündüz onlar oruçlu olacak bayılacaklar sen de gündüz dinç olursun bakarsın

Aynen oylede ablam
Aksama kadar uyudu simdide yatirmadi sohbet iyi geldi aciktim karnimida doyuraym sonra yatarim

Ah ne demek umarim diyorum ilerisi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…