2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin canim benim cok tesekkur ederim ♡ valla burada 28 icin utanmasalar ergen diyecekler orta yasi 50 uzerine cikardiklari icin malum 100 yasindan once olenler icin cok erken oldu diyorlar ama ruhen biraz yoruldum art arda 2 bebek :)
Iyiki dogdun guzel annee hissettigin yas daha önemli bosverr ❤

Ya şuan 73 kiloyum sorma o 59 kilo iken =) hamile kalmadan hemen öncesi şimdiki halimi koymak cesaret istiyor

Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Sen otuz olcam birşey anlamadım diyorsun ben Napim 36 yim bende birşey anlamadım

30um ki bende yaşıtız kujum teşekkür ederim yaşayarak olgunlaşıyor insan aslında her gören çocuksu bulur ama okumayı öğrenmeyi seviyorum konuşmayı da çok seviyorum her şeye maydonoz oluyorum o yüzden =) ben sizlerle sosyal hayatta da görüşmek isterim seviyorum hepinize alıştım 2014 Aralık anneleri ile halen görüşüyoruz

Ay maşallah hepinize bebekler güzelliklerini annelerinden almış. Çıtı pıtı anneler. Gurubun en yaşlısı benim heralde .yaş 41.sizi görünce özendim bi . 6 aylık olsalarda diyete başlasam. Kilo iyice yaşlı hissettirdi. A anneveoglusu seni göremedim. Merak ettim. 4 çocukla hiç takip edemiyorum. Ama iyi geliyor bana gurup. Herkese selâmlar

Ya şuan 73 kiloyum sorma o 59 kilo iken =) hamile kalmadan hemen öncesi şimdiki halimi koymak cesaret istiyor

Hahahah benim resmimde eski yuzden belki koyabiliriz ama sahsen bende suan ki halimi boydan cekip koymam:) olsun ama canim demek ki ozun guzel kilo nedir ki verilir su emzirme dönemi biraz daha az aktif olsunda

Boyle kizil sacli yemyesil gozlu canlanmamistin acikcasi en begendigim tiplerden herkeste goremezsin bu kombinasyonu :) bende gecende saclarimi boyadim kizili cok istedim ama yok ki bende yemyesil gozler

sağol kuzum ❤ illa yeşil göz şart değil bence senin ten rengine de gider kızıl ama dur daha yeni boyattın bi çılgınlık yapma

Emzirme odasinda bi hanfendiyle tanismistim 3 kiz sonra surpriz bebek oglu olmus tam 43 yasindaydi ama kim derr o yuzden bence harikasin bosver benim annemde 43 yasinda keske bitane daha olsaydi diyo bu ara sik sik

Kahsen geceyi nasil gecirdiniz. Bebisin nasil canim
Bu arada masallahin var ❤
1 kez çiş yaparken acıdı galiba ağlayarak uyandı iyiydi genel manada bandajını çıkardım thiciline göz kremi vermişti onu sürdüm iyi bakalım mutlu şimdi

Benimkileri kasdettim. Çok dökülüyor. Kel olacam

Aynı konudan bahsedecektim. Çıldıracağım az kaldı. Duşta her elimi attığımda bi ton dökülüyor. Evde her yer saç, üzerimden saçlar akıyor hiç sevmediğim bi durum doğum sonrası normalmiş ama azaltmak için ne yapabiliriz ben de merak ediyorum

Hahahah benim resmimde eski yuzden belki koyabiliriz ama sahsen bende suan ki halimi boydan cekip koymam:) olsun ama canim demek ki ozun guzel kilo nedir ki verilir su emzirme dönemi biraz daha az aktif olsunda
İyi ki doğdun musmutlu senelerin olsun =) aşağı yukarı hepimiz kiloluyuz aslında en iyi birbirmizi anlarız o yüzden koyabiliriz belki bi dahakine güncel foto paylaşalım

Kendi mi grupta istenmeyen tuy gibi hissettim bende soyle havali havalo 29 30 um flan diyeydim keskem 23 yilcik bi yasim var
Ne güzel işte kız 23 yaşında anne olmak ben hele 23 yaşındayken evliliği aklımdan geçirmiyordum KPSS hazırlanmaktan sonra tabi atanamayacağımı görünce hadi evleneyim de koca parası yiyeyim dedim 5 yıl sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…