2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi de sıcak tut canım mümkün olduğunca ayaklarına çift çift giydir çoraplarını, bizde çok çektik gazdan inlerdi ıkınmaktan şimdi oyun halısında oynarken pırt pırt atıveriyor aklıma geliyor bu pırtlar için ne kadar uğraşırdım şimdi farkında bile değiliz gece sahura kalkıyorum uykusunda bile gaz çıkarıyor
[/QUOTE]
Yaa sen anlattıkça ben mutlu oluyorum bizde o günleri görebilecek miyiz gerçekten

hahahha ya ben dayanamıyorım severkenn yuvarlayıp mıncıklıyorum alyayı sen de yapıyor musun oyle totosuna hafıf ce vurup sevıyrm hatta
Bizimki de haşin seviyor ne kadar sarsarak seversem o kadar hoşuna gidiyor bi kere her alt açmada o bacaklardan bir ısırık alıyorum

Ben de kızımı “kız seni yolarım, kız seni parçalarım” gibi şiddet unsurlarıyla vahşice seviyorum. Yapmamam lazım aslında artık farkındalık kazanıyorlar ama kendime hakim olamıyorum dişlerimi sıkmaktan yakında dişçinin yolu gözükecek

Ay bende hep seni doverim diyorum

Of farkında olmadan çocukların bilinçaltına şiddeti yerleştiriyoruz bence Kendime hakim olmayı öğrenmem lazım en kısa zamanda
evet canım bu doğru şiddete meyilli insanlar böyle sevmek ister dyor psıkoglar da. kendmden şüphe ettm

Aynisi kuzum dun 4.ay asisi olduk die atesi cikti ilk kez calpol verdim once tukurdu sonra kustu. Sabah kusma ilacini verdim onu da kustu. Oysa d vitamini ve gaz damlasina boyke yapmayip agzini aciyordu. Birazdan demiri denicem surubu yine kusar muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…