Ayyy gerçekten mi allahımmm inşallah öyledir inşallah sabırla beklicem o günleri
Bizde de böyle oldu kızlar arada kıvranmaları arttı sonra kayboldu şimdi hiç istifini bozmadan pat pat bırakıyorÖylemiymiş o zaman 10 gün kaldı bitmesine. Sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Yaa bal kız bu gamzeli bebiş allahımSeninfotolardan cekmeye calistim cocuum sebek gibi kaldi fotodayaoamadim isin sirrini acikla bi aratesekkur ederiz teyzesi accik gulelim diye sey edivermistimm
Valla çok güzel şey edivermişsinnSeninfotolardan cekmeye calistim cocuum sebek gibi kaldi fotodayaoamadim isin sirrini acikla bi aratesekkur ederiz teyzesi accik gulelim diye sey edivermistimm
Şişe bitene kadar devam ettim. Faydasını gördüysen ver derim.Tekrar vermeye yetişemedim derken canım? Bende de yarım şişe var hala vereyim onu bari
AY hakkaten bizimde 2 haftadır artmıştı o da bu haftalara denk geliyo bende diyorum rota aşısı olduk acaba ondan mı diye . Şuan 11. Haftadayız hala devam edigo ama inş 1 hafta 10 güne bizimkide biterçok heyecanlandım şimdi:)Bizde de böyle oldu kızlar arada kıvranmaları arttı sonra kayboldu şimdi hiç istifini bozmadan pat pat bırakıyorinşallah sizde kurtulursunuz
Ben bi kez fln yedim hic o niyetlede yemedimYaa bal kız bu gamzeli bebiş allahım ❤❤ Hamileyken ayva yiyip durdum gamzeli olsun diye işe yaramadığı gibi karnımın şişliğiyle kalmışım mideme taş gibi oturan ayvalardan
Hm anladım canım tamam . Bi süre daha vereyim bakalım.Şişe bitene kadar devam ettim. Faydasını gördüysen ver derim.
Bu hangi uygulama canım. Harika haftalar mı?Bizde de böyle oldu kızlar arada kıvranmaları arttı sonra kayboldu şimdi hiç istifini bozmadan pat pat bırakıyorinşallah sizde kurtulursunuz
Yaa cirkin bebek mi var allah askina hepsi melek hepsi ball bunlarinnValla çok güzel şey edivermişsinncnm bu tatlılığa arka plan gerekmez kendisi başrol maşallah ben benim kızın çirkinliği belli olmasın diye dikkatleri başka yöne çekmek için öyle şey ediyoruuummm
Evet canimBu hangi uygulama canım. Harika haftalar mı?
Evet canim
Bendede var ama bulamadım bu açıklamaları.Evet canim
Yaa peki o boğumlu kollarBen bi kez fln yedim hic o niyetlede yemedimilk dogdugunda zayifliktan belediyecukuru gibiydi simdi toparlandi surati sapsik komik bi oglan bu saçları olaydi seninki gibi bide masallah bebislermze
Kiz ne olcak bu ay donmez ise obur aya doner her cocuk farkli tabi baya zaman gecip donmezse o sıkıntı
Benim oglan asti kendini spora yazdircam onu anasiyla birlikte baslasin odaYaa peki o boğumlu kollarher boğumundan ayrı ısırırım ❤❤ Bizim kız da boğum neyim yok
Tam olarak neyi ariyon kuzum görmedimmesaji yardimci olayim ben progeam bndede varBendede var ama bulamadım bu açıklamaları.
Güzel haberlerini bekliyoruzAY hakkaten bizimde 2 haftadır artmıştı o da bu haftalara denk geliyo bende diyorum rota aşısı olduk acaba ondan mı diye . Şuan 11. Haftadayız hala devam edigo ama inş 1 hafta 10 güne bizimkide biterçok heyecanlandım şimdi:)
Canım bebegin hayırlı olsun bizde tüp gaz gibi biseydik alttan üstten yaptığı halde gaz doluydu cocuk hep kıvranıyordu ağlıyordu uyumuyodu tek suçlu gaz3 ay dişini sık dediler cidden 3. Ay bitti sancılarımız kendi çıkarmaya başladı gazını benim yaptığım tek hata gaz damlasını gazi olsun olmasın düzenli kullan ben gerektiğinde kullanacağım sanıyordum düzenli kullanınca azaldı sonrada bitti
Hayır cnm uygulama değil netten baktımBu hangi uygulama canım. Harika haftalar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?