2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam hamişler,bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?
Benim sat.10 nisan ama bebek ultrasonda 16+1 çıktı dün... Hareketlerini hissetmiyorum,ikinci gebeliğim.

Kuzum maşallah dili çok tatli iyide laf yapiyor ama muayeneye girdiğimizle çiktigimiz bir oluyor ultrasonra boy gün bakiyor sekreteri not aliyor okadar herhangi bir numara vermedi aklina birşey takilirsa arayin diyen yok ikili tarama yaptirdik 16sinda saat 6dan sonra ara dediler hastahaneyi aradim biraz saati kaçirdim oda gitmişler ertesi gün dayanamadim merakimdan sekiz buçuk gibi aradim sabah muaneye başlamadan arayayim diye oda sekretere bagladilar 6da arayin diyoruz dedi bende durumu anlattim o sirada doktor geldi sanirsam hocam nasil sonuç dedi normal iyi dedi okadar sekreteri elinden gelse kovacak bilmiyorum başka doktorlar muayenesi uzunmu sürüyor ama bizimki girip çikmak taş çatlasin 2 sk yok bile
Servergazide gülcan kayaşen var gitmeyi düşünürsen çok iyi bir doktor ben hem özele hem devlette o doktora gidiyorum daha önce odakta görev yapiyordu

Allah razı olsun canım benimde ilk gebeliğim rabbim nasip ederse inşallah

Hee istanbulu bilmiyorum ben bilecikteyim

Canım maalesef yogun doktorlar böyle oluyor hastaları çok oldugu icin.

canim liste icin yas sehir sat dogum cinsiyet kacinci bebek boy baslangic guncel ve temmuz kilon canim
Yaş 31 İstanbul sat16/04/2018 doğum 21/01/2019 cinsiyet belli değil.ilk bebek 1.65
Kilo başlangıç 68 şimdi 70.

Canım maalesef yogun doktorlar böyle oluyor hastaları çok oldugu icin.
Evet öyle onlarida anlamak lazim ama insanlarin akşama kadar kazanmak için ugrastigi parayi 2dakikada aliyorsun elini vicdanina koy ozaman ona göre hasta kabul et bilmiyorum ya ben çok bencilim
Yada onlar çok aç gözlü

Oğluşumu o söyledi gecen hafta cinsiyetini ona gittim gayet güzel ilgilendi benimlede göstermedi tatlı ye bekleyelim dedi kadınıda begendim
Erpanın kadın doğum katı sekreterleri yüzü asık ve dik biraz ve cok yoğun bizimki 3. Katta biraz daha tenha
Ama böyle doğum gecmez doğru birini hemen arastır canım

Kizlar hastaneye gittim hersey yolunda ikili testi verdim 13+0 olduk cinsiyetide soyledi bastan benim hissettigim gibi 2.kizim geliyor ♥
evet baştan beri diyorsun kız geliyor diye maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin
kızına en güzel hediyeyi veriyorsun bir kız kardeşi veriyorsun anneme hep teşekkür ederim iyiki kızkardeşlerim var diye

Evet öyle onlarida anlamak lazim ama insanlarin akşama kadar kazanmak için ugrastigi parayi 2dakikada aliyorsun elini vicdanina koy ozaman ona göre hasta kabul et bilmiyorum ya ben çok bencilim
Yada onlar çok aç gözlü
Ben gidiyordum birine çok yoğundu değiştirdim bu gittiğimde yoğun ama bu kadar değil.bence yoğunlukta tam işlerinizde yapamıyorlar.haklisin canim

Sezeryan fıyat vermıs arkadasıma , sonra değişti duyunca zaten

Çok sagol cnm benim evet benim icin kiz erkek fark etmiyordu ama eşim biraz üzüldü sonra hakkimizda hayirlisi dedi gercektende oyle hep hayirli olani istedim hayirlisi bi kizim daha olacak inşallah hepimiz sagsalim alalım kucagimiza ♥

@Ytmz canım excel den direk ben sıralamaya gore yaptım 2 dklık iş , ama buraya kopyaladıgımda tablo olarak cıkmıyor sıkıntı orda sen kopyala yapıstır yapabiliyorsan konu sahıbı oldugun ıcın o sekılde yapabilrsin

Kızlar ya d vitamini kullanmak çok mu gerekli acaba?
Ben perinatoloğa gidiyorum ayrıca kadın doğuma da gidiyorum perinatolog kadin doğumcunun verdiği d vitamini balık yağı vb tüm ilacları at dedi kullanma henüz bunların etkilerini bilmiyoruz dedi d Vitamini carşaflı hanımlara belki dedi d Vitaminini beşten sonra güneşten almak yani o saatlerde yürüyüş yapmak daha iyiymiş sadece kan hapı verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…