2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
51 le başladım 52 ile devam ediyorum :)
Birde boş vaktin olursa listeyi diğer topiklerde olduğu gibi doğum sırasına alabilirsen süper olur kuzumm. Kim önce doğuracak sıra kime gelecek takip ederiz
listeyi o sekilde yapmak bayagi zor kuzum bastan olsaydi hic aklimiza gelmedi kii zaten listeyi kjbra arkadasimdam ben devralmistim canim

tabikide canim list3mize kaydolmak istersen yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilo guncel kilo haziran ve temmuz kilosu ❤bu kadarcikk
Yaş 31, şehir Malatya, sat 30 Mart, doğum 4 ocak, 2. bebek, bebeğin cinsiyeti henüz kesinleşmedi, boyum 1.63 kilom 56. Haziran kilom 55 idi. Hamileliğe de 55 ile başladım.
Teşekkür ederim bu arada canım :)

Yaş 31, şehir Malatya, sat 30 Mart, doğum 4 ocak, 2. bebek, bebeğin cinsiyeti henüz kesinleşmedi, boyum 1.63 kilom 56. Haziran kilom 55 idi. Hamileliğe de 55 ile başladım.
Teşekkür ederim bu arada canım :)
önemli degil canim bu arada bebegin hareketlerini hissediyor musun

Aaaa gercektenmi valla merkezden oraya giden bir sürü kişi var diye biliyorum demekki gidip muayene olmak daha farkli
doğumlarını pembe mavıde yaptırıyormuş.10bın tl demişler arkadasıma.Ve birazda sert bi doktormus parası olanlara ayrı orta hallılere farklıymıs öyle anlattı doktorum onunda bıyerden tanıdıgı var dıye ilgileniyomus yoksa dıyo du cokta sey degıl

Vay caninaa ne kadar kötü bişi ya tövbe yarabbim bide doktorların bu baska hastanelerde doğum yaptirmasina çok karsiyom özel muayeneleri var ama doğum hastanede hem hastaneye para ver hem doktora ne saçma pembe mavide 6 bin sanirim normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…