merhaba, biz kiddy marka almıştık, memnunuz. yalnız önünde 4 yaşa kadar kullanılan bi ek parça var güvenliği artırmak için kızım rahatsız olmadı ama her çocuk istemeyebiliyor. uluslararası güvenlik testlerini geçmiş bir ürün olduğu için tercih etmiştik.Merhaba arkadaşlar alakasız olacak ama size bir sorum olacak. İkinci bebisine hamile olan anneler ilk çocuklarınizda kullandığınız kullanıyor olduğunuz oto koltuğu tavsiyeniz var mi? Oglum 3,5 yaşında oto koltuğu almayi düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyorum
Kuzum parol hiçbirşey yapmaz bu yönde bi endişen olmasin patates haşlayip tuzla ye hem mideni bastırır hem bulantina iyi gelir şimdiden çok geçmiş olsunHanımlar iki gündür şiddetli başağrısı ve eşlik eden mide bulantısı yaşıyorum. Parol alıyorum fakat kesmiyor ayrıca bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmeye başlamıştım ilaçtanmı bilmem şimdi sanki hiç hareket etmiyor korkuyorum hiç bir şey yiyemiyorum açlıktan ağrı iyice çoğalıyor migrenim vardı fakat uzun süredir olmuyordu. Buna önerebileceğiniz bişey varmı...
Canim iyi olursam 37ye kadar calisma hakkim var en azindan iznimi dogum sonrasina kullanmis olurum ben ogretmenim yarim gun olur zaten bakalim Allah kolaylik verisnson 38 e kadar calısıcaksın sanırım sen arkadasım kolaylık versın Rabbim ben işten ayrılmayı dusundugum ıcın zaten 32 de cıkıcam dırek izne inşallah tatilim yok bıseyım yok anam babam uzakta calısıyorum dıye gıdemıyorum gorusemıyoruz cok zor oluyor benım ıcın
HAklisin kuzum saglik ocagindan aylik kan ve idrar tahlili yapiliyor sonucu çıkınca doktoruna göster enfeksiyon gözüküyor diyor inanirmisin çekindiğimden kendi doktoruma gidemiyorm devlettekine göstermeye gidiyorum çünkü on gün geçmedi zaman herhangi bir ücret almiyor özeldeki seni en son sıraya atiyor bikere böyle birşey başimiza geldi 18:10kadar beklettiOğluşumu o söyledi gecen hafta cinsiyetini ona gittim gayet güzel ilgilendi benimlede göstermedi tatlı ye bekleyelim dedi kadınıda begendim
Erpanın kadın doğum katı sekreterleri yüzü asık ve dik biraz ve cok yoğun bizimki 3. Katta biraz daha tenha
Ama böyle doğum gecmez doğru birini hemen arastır canım
Canım beni artık çıkarabilirsin listeden ocak annesi olmak nasip olmadı Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig I ISIK27 Pamuk Panda burciii M Manikmidepresifmi Zuhal budak polat Papatyalardaguzel yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew E engn tethyss A aurora_z K kuzu2010 AyAl80 @cnmsncnm Maviiece Tatliballim CrpDm12 bebekaycali sidelya MERYEM_2404 4 41EEEEE41 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa ellenchurch Strongmom_ oozzee Ebruzerm D defne1453 N Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @efrahesila morceket bsebse @Katrina_ Papatyamaviss kubrafatih Dido44 S Sim10 @Tugce1910 @bebekicin S Sevimlipanduf merve3337 tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko nursena A anneveoglusu mrskulkedisi depresif polyanna S Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
Allah yardimcin olsun bende de migren var gecen hafta cok cektim canim firsatin varsa hastaneye git serumla beraber parolu damaran yaptir aksam yaptir gel evine direkt yat uyu ben ancak oyle duzeliyorum vebek icin endiselenme o sen bisy yiuemiyorsun diye belki durgunlasmistir ama senden alacagini alir o iyidir Allahin izniylrHanımlar iki gündür şiddetli başağrısı ve eşlik eden mide bulantısı yaşıyorum. Parol alıyorum fakat kesmiyor ayrıca bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmeye başlamıştım ilaçtanmı bilmem şimdi sanki hiç hareket etmiyor korkuyorum hiç bir şey yiyemiyorum açlıktan ağrı iyice çoğalıyor migrenim vardı fakat uzun süredir olmuyordu. Buna önerebileceğiniz bişey varmı...
Canim düşük mu oldu acaba rabbim kucağını boş birakmasinCanım beni artık çıkarabilirsin listeden ocak annesi olmak nasip olmadı Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın rutin kontrolde kalbi durmuş dedi doktorum nasipte yokmuş kürtaj oldum 11. HaftadaCanim düşük mu oldu acaba rabbim kucağını boş birakmasin
Kilom 77.2 canimKIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig I ISIK27 Pamuk Panda burciii M Manikmidepresifmi Zuhal budak polat Papatyalardaguzel yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew E engn tethyss A aurora_z K kuzu2010 AyAl80 @cnmsncnm Maviiece Tatliballim CrpDm12 bebekaycali sidelya MERYEM_2404 4 41EEEEE41 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa ellenchurch Strongmom_ oozzee Ebruzerm D defne1453 N Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @efrahesila morceket bsebse @Katrina_ Papatyamaviss kubrafatih Dido44 S Sim10 @Tugce1910 @bebekicin S Sevimlipanduf merve3337 tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko nursena A anneveoglusu mrskulkedisi depresif polyanna S Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
k bakma canim listede olunca gercekten cok uzuldum tez zamanda doldursu kucagini saglikla gelsin bebis insallah canim k.bakmaCanım beni artık çıkarabilirsin listeden ocak annesi olmak nasip olmadı Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kuzum parol hiçbirşey yapmaz bu yönde bi endişen olmasin patates haşlayip tuzla ye hem mideni bastırır hem bulantina iyi gelir şimdiden çok geçmiş olsun
Çok sağolun söylediklerinizi yapıcam ilginize teşekkürlerAllah yardimcin olsun bende de migren var gecen hafta cok cektim canim firsatin varsa hastaneye git serumla beraber parolu damaran yaptir aksam yaptir gel evine direkt yat uyu ben ancak oyle duzeliyorum vebek icin endiselenme o sen bisy yiuemiyorsun diye belki durgunlasmistir ama senden alacagini alir o iyidir Allahin izniylr
Yok canım Estağfirullah olsun görünce bi hoş oldum tekrar umutlandım ocak olmazsa diğer aylarda nasip olur inşâAllah herşeyin hayırlısı dua edin benim içink bakma canim listede olunca gercekten cok uzuldum tez zamanda doldursu kucagini saglikla gelsin bebis insallah canim k.bakma
KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?