Canım ben Cerrahpaşa da 122 TL ye yaptircam. Zeynep Kamil de ücretsiz yapanlarda var. İstanbuldaysan. Dr.lar mutlaka yaptırın diyorlar bende düşünmüyordum ama yaptircam artik
ben luleburgazdayim özel hastaneye gitmedim hiç. Bi araştırayım kızlar sagolun bilgilendirme için.Bence yaptır canım ben ayrıntılıya gidince iyi ki gitmişim dedim. Orda suyuna kadar her şeyine bakılıyor bence çok önemli
canım cok merak ettıgınde benım saglık ocagım sey demıstı ıstersen her gun gel kalpatıslarını dınlerız demıstı eger saglık ocagından yana boyle bı imkanın varsa bunu sömürerek kullan bence :)Doğru söylüyorsun. Zaten öyle avutuyorum kendimi. Her kontroke gidişimde tedirgin oluyorum hatta doktorum da bunu bildiği için bakar bakmaz bebeğin iyi deyip sonra kontrollerini yapıyor :) ve her seferinde herşey güzel olucak diyorum ama işte ağrı sızı bişi oluncada çok korkuyorum. Bi sıkıntı görünmüyor maşallah bebeğimde kıpır kıpır şuan bile ama işte elimde olmuyo bazen. Neyse bi kaç gn sonra iğnemi yazdırmaya gideceğim ozaman sorarım artık kadınıda bezdirdim hayatından :)
Olsun canım önemli değil:) evet zaman biyandan çabul geçti ne ara 6. Aya geldik diyorum biyandanda ohoo daha bugün bitcekte yarın olcak diyorum :)) vaktinde sağlıkla kavuşalım inşallah. Evet yaptırdım ama ben malatyadayım ve burda devlette yapılıyor. Ondanda sıra almak çok zor ki alamadım zatenkalan günler okadar az ki vallahi ben de duramıyorum ama eskısı kadar bakmıyorum takvımlere oyle zaman vok cabuk geçıyor. Düğünler nişanlar hala bıtmedı okadar yogun gectı kı 7gun sonra tam 6aylık olacagız hıcbısey anlamadm desem yerı ama cok sanslıyız kı son gunlerımız serın ve soguklara kalıyor. ben kışı çok sevıyorum hep kış istedim doğumu şükür nasıpse kabul olmus olcak duam:) sen de pek bakma hemen gecer gunlerr:) pazartesı detaylı ultrasonum var bakalım sen yaptırdın mı canım. Bu arada ben pek gıremıyorum yogunluklardan unutuyorum da hemen yazamıyorum kbakma:)
canım nasıl oldunuz daha ıyımısınız son durum nedırKizlar nasilsiniz ? Uzun zamandir yazmiyordum bugun aksam hastaneden ciktim sikintiyi atlattik oglum bna tutunuyor sukurler olsun tansiyonum normal tekrar cuma gunu gidecegim sizlerde iyisiniz Insallah
Mantıklı :) bana hiç öyle birşey demediler hatta aşı içim bile 24. Haftada çağırdı ilk kez olucam daha. Yarın tahlil için gidip aşıyıda yapmasını söylicem. Yani pek öyle hevesli değillerdi :) benim aklıma bu erken doğum nerden girdiyse onun şüphesiyle yaşıyorum şimdide. Hep yeni bişeylere takıyorum. Mesela dün gece karnımın üst kısmında midenin sağ tarafında diyim. Orası kasıldı durdu. Okdr korktumkicanım cok merak ettıgınde benım saglık ocagım sey demıstı ıstersen her gun gel kalpatıslarını dınlerız demıstı eger saglık ocagından yana boyle bı imkanın varsa bunu sömürerek kullan bence :)
Merhaba kizlar kizcem icin baska sayfadan siparis verdim cok cici seyler gelince resim atarim kaliteli diye umuyorum cogu kisi alisveris yapmis hayirlisiyla gelain insallh
tamam vereyim kuzum kozabebek ismi resminde koza bebek yaziyorhemen isim ver bızde bakalım
ası ıcın gıttgınde dınletıyolar sonrasında bana ebem dedi son aylara dogru ıstıyorsan hergun gel dedı her aklına takılan bısey oldgunda dınlerız kalbını yardımcı olurum dedı hemen de evın dıbınde Allahtan o yuzden ıcım bıraz daha rahat ben ılk dozu oldum unutmusum 2.dozu aradılar bugun hemen cok ılgılıler bendekıler vallaMantıklı :) bana hiç öyle birşey demediler hatta aşı içim bile 24. Haftada çağırdı ilk kez olucam daha. Yarın tahlil için gidip aşıyıda yapmasını söylicem. Yani pek öyle hevesli değillerdi :) benim aklıma bu erken doğum nerden girdiyse onun şüphesiyle yaşıyorum şimdide. Hep yeni bişeylere takıyorum. Mesela dün gece karnımın üst kısmında midenin sağ tarafında diyim. Orası kasıldı durdu. Okdr korktumkihalada korkuyorum yarın doktora gdip sorucam.
görmüştüm galıba bu sayfayı ama kalıtelerınden emın olamadım ne zaman gelır kargon kıııBen 2 tane 5li yenidogan zibin takimi verdim 3 tane fiyonk bandana 1 tanede yine zibin takimi verdim hepsi 125 t verecegim kargo ucretsiz
hayirli haberlerle gel insallahBen varimins her sey yolundadir
Evet seninkiler iyiymiş bayağı:) benim sağlık ocagında bir doktor bir hemşire var bide ben gidiyorum üçümüz başka kimse yok :))) Canım benim ya çok saol valla nasıl iyi geliyor söylediklerin. Haklısın bu dünyada alacak nefesi varsa her trlü gelir yoksada ne yapsak boş. Ama işte gelde bunu bana anlat. Psikolojikmi yoksa gerçekten sorunmu var bilmiyorum ve üstümde çok byk bi yük varmış gibi hissediyorum. Bebeğimi sevemiyorum alışmamak için düşün artık bişey olursa diye. Benim önceki kaybım ve hormon bozukluğumda beni çok yıpratıyor. Eğer bbeğime bşey olursa bidaha olmayabilir çocugum. Bu bebek mucize gibi geldi bize. Bunlarda sürekli kaybetme korkumu tetikliyor. Hiç aklmda yokken erken doğum olayına takıldım ve her ağrıyı sızıyı ona bağlayıp korkmaya başladım e malum nettede yazılanlar belli. Dün gecede öyle karnımda kasılma belimde ağrı falan olunc aşırı korktuması ıcın gıttgınde dınletıyolar sonrasında bana ebem dedi son aylara dogru ıstıyorsan hergun gel dedı her aklına takılan bısey oldgunda dınlerız kalbını yardımcı olurum dedı hemen de evın dıbınde Allahtan o yuzden ıcım bıraz daha rahat ben ılk dozu oldum unutmusum 2.dozu aradılar bugun hemen cok ılgılıler bendekıler vallaama senın durumun oncesınden de bıraz farklı o yuzden endıse edıyor olmanda normal bende normal olan senın ıcın normal olmayabılır belkı o yuzden gonul rahatlıgıyla a bendede oluyor takma ya dıyeme insan takıyor yınede, ve etkilenıyorsan eger kı etkılenıyorsun lütfen o erken dogum negatıf paylasımlarını okuma lütfen kendıne de bebegınede hıc ıyı bısey yappmıyorsun. Bende okuyorum mesela erken doğum hıkeyelerını ben herseyın Allahtan olduguna herkesın herseyı kendı kaderıne gore yasayacagına ınanıyorum o yuzden girip okuyabılıyorum ama buna ragmen bıle bilinç altıma yerleşıyor ruyamda kendımı erken dogum yaparken fln goruyorum. Ki bıde kendını dusun zaten psıkolojık durum olarak buna hıc musaıt degılsın habee kendını ıyıce kotuye ıtıyorsun.Bak anlaşalım bundan sonra erken dogum hatta negatıd dogum hıkaylerını okumakk yok asla tamammı :) cok dogum hıkayesı okumak ıstıyorsan yaz bana ben guzellerını sana atarım motıvasyon yaparsın tamam mı :) ne demısler mutlu anneler mutlu bebekler :))
Allahım kımseyı hastaneye dusurmesın sızıde ..InsaAllah bebıslerımızı sag salım saglıklı bir sekılde kucagımıza alıp buyuturuz .Benm uzun suredir hastanede olmamdan dolayi devamli takipteydim ultroson olarak suan net olarak cuma gunu girecegim
bu forum zaten bırbırımıze destek olalım dıye var :) doktoruna sor ve ondan guzel cevaplar aldıktan sonra bırdaha kendını bu kadar olumsuz dusuncelere alıstırmayacagına kendıne ılk once ve sonra bebegıne söz ver. Çok zor durum Rabbım hepımızın yardımcısı olsun erken dogum vs durumları ılk de olsa 5.cocugunda olsa zor Rabbım hayırlı saglıklı evlatlarımıza kavusmamızı nasıp etsın ınsallah inşallahhEvet seninkiler iyiymiş bayağı:) benim sağlık ocagında bir doktor bir hemşire var bide ben gidiyorum üçümüz başka kimse yok :))) Canım benim ya çok saol valla nasıl iyi geliyor söylediklerin. Haklısın bu dünyada alacak nefesi varsa her trlü gelir yoksada ne yapsak boş. Ama işte gelde bunu bana anlat. Psikolojikmi yoksa gerçekten sorunmu var bilmiyorum ve üstümde çok byk bi yük varmış gibi hissediyorum. Bebeğimi sevemiyorum alışmamak için düşün artık bişey olursa diye. Benim önceki kaybım ve hormon bozukluğumda beni çok yıpratıyor. Eğer bbeğime bşey olursa bidaha olmayabilir çocugum. Bu bebek mucize gibi geldi bize. Bunlarda sürekli kaybetme korkumu tetikliyor. Hiç aklmda yokken erken doğum olayına takıldım ve her ağrıyı sızıyı ona bağlayıp korkmaya başladım e malum nettede yazılanlar belli. Dün gecede öyle karnımda kasılma belimde ağrı falan olunc aşırı korktumama tamam bundan sonra öyle hikayeler okumak yok girip güzel doğumlar izleyim bundan sonra :) yarında doktoruma sorucam ve herşey çok güzel olucak inşallahh dimiii.:))
Allah razı olsun valla bunları yazman bile beni motive etmeye çalışman bile duygulandırdı beni İnşallah hepimiz sağ saliö kavuşuruz bebeklerimize ve bu sohrbtlerimizi anlatırız :))
Ben de öyleyim canım gözyaşlarım hazır bekliyor sanki göz pınarlarımdaYA hanımlar hamılelıgın baslarında duygusallık,aglama daha cok olur ..benım tam aksıne durdugum yerde gzlerım yasarıyor ve aglamaya baslıyoruum sızın bu durum gectı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?